Home > Kattenvoer > Carocroc > Carocroc 31 / 18 with Fish 2 kg
dinsdag, 31 januari 2023
Carocroc 31 / 18 with Fish 2 kg

Carocroc 31 / 18 with Fish 2 kg

14,49 - 16,46
Bestel nu direct voor € 16,46

Carocroc 31/18 with Fish kattenvoer is een complete voeding voor volwassen katten. * Verrijkt met smaakvolle, eiwit-rijke vis * Licht verteerbaar * Bedient alle functies van de kat (Brekz.nl)

CaroCroc Kattenbrokken met Vis 31/18CaroCroc met vis een een smakelijke en lichtverteerbare voeding voor volwassen katten. Katten zijn dol op vis. * Voor de kieskeurige eter * Volledige diervoeding * Voor volwassen katten * Hoogwaardige grondstoffen * Extra vitaminen en mineralen * zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. (Plein.nl)

Carocroc With Fish - Kattenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Een complete voeding voor de volwassen kat De CaroCroc With Fish is een volledige voeding voor de volwassen kat. Zoals de naam het eigenlijk al zegt is deze voeding op basis van verse vis. De 'With Fish' staat voor het hoge aandeel verse zalm in deze voeding en is zeer smakelijk en licht verteerbaar. Een voeding op basis van 'vis' kan een uitkomst zijn wanneer je kat gevoelig reageert op bijvoorbeeld kip. Deze brok is daarbij ook uitermate geschikt voor de kieskeurige kat. Deze voeding bevat alle voedingsstoffen die jouw volwassen kat nodig heeft. Meer keus De CaroCroc With Fish staat er niet alleen voor. Voor de echte fijnproevers heeft het CaroCroc assortiment ook smaken met verse kip of met verse lam. Het CaroCroc assortiment bestaat uit hoogwaardige ingrediënten en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Deze voeding is geschikt voor volwassen katten van alle rassen met een leeftijd tot 8 jaar. Het brokje, een visjes vorm, heeft een diameter van 16mm. Waarom CaroCroc? CaroCroc kent als familiebedrijf een lange geschiedenis. Het is een oer-Hollands bedrijf, gelegen in het plaatsje Veghel, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De brokken zijn gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk. CaroCroc werkt met de zogenaamde CaroCroc-filosofie; iedere voeding bevat een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van je trouwe viervoeter. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor 'Gewoon goed'; een goede kwaliteit en een eerlijke prijs! CaroCroc With Fish is verkrijgbaar in 400g - 2kg - 7kg - 15kg . Alle CaroCroc voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714469003091
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Carocroc - Vis - Kattenvoer - 2 kg
€ 16,46
Carocroc - Vis - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc - Vis - Kattenvoer - 2 kg
€ 16,46
Carocroc - Vis - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Carocroc 31/18 with Fish kattenvoer 2 kg
€ 17,44
Carocroc 31/18 with Fish kattenvoer 2 kg bestellen
CaroCroc Kattenvoer Vis 31/18 2 kg
€ 18,39
CaroCroc Kattenvoer Vis 31/18 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc With Fish - Kattenvoer - 2 kg
€ 20,29
Carocroc With Fish - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: