Home > Hondenvoer > Carocroc > Carocroc 28 / 18 Puppy 15 kg
vrijdag, 03 december 2021
Carocroc 28 / 18 Puppy 15 kg

Carocroc 28 / 18 Puppy 15 kg

37,25 - 45,95
Bestel nu direct voor € 37,25

Carocroc 28/18 Puppy hondenvoer is een licht verteerbare, complete voeding voor pups en jonge honden van kleine rassen. * Stimuleert een gezonde groei * Verzorgt de huid en vacht * Draagt bij aan de juiste opbouw van botten/gewrichten (Brekz.nl)

CaroCroc Puppy 28/18 HondenvoerDoor de evenwichtige samenstelling van CaroCroc Puppy voer ontwikkelt je pup zich optimaal en legt daarmee een stevige basis voor een gezond en vitaal hondenleven. Zo krijgt jouw pup door het unieke eiwit- vetgehalte van het voer de juiste hoeveelheid energie binnen.  De brokken bevatten 28% eiwit en 18% vet. Deze percentage liggen hoger dan een gemiddeld volwassen voer (23% eiwit, 12% vet) en geven jouw pup precies genoeg energie om zich volop te ontwikkelen en speels en nieuwsgierig op te groeien! * Pups van kleine/ middelgrote rassen * Ondersteunt ideale groei * Ondersteunt weerstand * Rijk aan kip (Plein.nl)

Carocroc Puppy Gevogelte&Rijst - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Een goed begin is van groot belang Vanaf de geboorte van een pup is deze volop in ontwikkeling. De keuze voor een juiste voeding is in deze fase van groot belang. Door de optimale verhouding van omega-3 en omega-6 vetzuren draagt de CaroCroc Puppy voeding bij aan een gezonde huid- en vachtconditie. Gist en vitamine E ondersteunen de weerstand van je puppy. CaroCroc Puppy is een geschikte keus! Wanneer je kiest voor de CaroCroc Puppy dan weet je zeker dat het gewoon goed zit. Door de evenwichtige samenstelling van het puppy voer kan je pup zich optimaal ontwikkelen en legt hierdoor een stevige basis voor een gezond en vitaal hondenleven. De CaroCroc-filosofie is ook wel het voeren naar energiebehoefte. En door het unieke eiwit-vetgehalte in deze voeding krijgt jouw pup de juiste hoeveelheid energie binnen. De brokken bevatten 28% eiwit en 18% vet, dit percentage ligt hoger dan bij een gemiddelde volwassen honden voeding. Hierdoor krijgt jouw pup precies genoeg energie om zich volop te kunnen ontwikkelen! Deze voeding is geschikt voor pups van kleine tot middelgrote rassen (tot 20kg volwassen lichaamsgewicht). Het brokje heeft een diameter van 8mm. Waarom CaroCroc? CaroCroc kent als familiebedrijf een lange geschiedenis. Het is een oer Hollands bedrijf, gelegen in het plaatsje Veghel, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De brokken zijn gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk. CaroCroc werkt met de zogenaamde CaroCroc-filosofie; iedere voeding bevat een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van je trouwe viervoeter. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor 'Gewoon goed'; een goede kwaliteit en een eerlijke prijs! CaroCroc Puppy is verkrijgbaar in 1,5kg - 3kg - 15kg . Alle CaroCroc voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714469002803
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Carocroc 28/18 Puppy hondenvoer 15 kg
€ 37,25
Carocroc 28/18 Puppy hondenvoer 15 kg bestellen
Carocroc Puppy 15 KG
€ 39,25
Carocroc Puppy 15 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Puppy 15 KG
€ 39,25
Carocroc Puppy 15 KG bestellen
CaroCroc Puppy 28/18 Hondenvoer 15 kg
€ 43,65
CaroCroc Puppy 28/18 Hondenvoer 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Puppy Gevogelte&Rijst - Hondenvoer - 15 kg
€ 45,95
Carocroc Puppy Gevogelte&Rijst - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: