Home > Hondenvoer > Carocroc > Carocroc 27 / 16 Large Breed 15 kg
maandag, 05 december 2022
Carocroc 27 / 16 Large Breed 15 kg

Carocroc 27 / 16 Large Breed 15 kg

46,95 - 53,05
Bestel nu direct voor € 46,95

Carocroc 27/16 Large Breed hondenvoer is speciaal voer voor honden van meer dan 30 kg met een normale activiteit. Het  voer heeft een aantal belangrijke eigenschappen: * Het verkleint het risico op maagkanteling bij de hond * Draagt bij aan een geoptimaliseerd energiegehalte * Het verstevigt de gewrichten (Brekz.nl)

CaroCroc Hondenvoer Large Breed 27/16Honden van grote rassen schrokken over het algemeen vaker en dat vergroot de kans op maagkanteling. CaroCroc Large Breed is een extra grote brok van 25 mm. Zo wordt het schrokgedrag van jouw viervoeter verminderd. De grote en vaak krachtige lichamen van grote honden zijn ook gevoeliger voor gewrichtsslijtage. De bestanddelen van de brokken zorgen voor een goede ondersteuning van de botten en het kraakbeen. Hiernaast bevat CaroCroc Large Breed een optimale omega-3 en -6 verhouding, wat zorgt voor een stralende huid en vacht.Door het unieke eiwit- en vetgehalte van het voer krijgt jouw grote hond de juiste hoeveelheid energie binnen. De brokken bevatten 27% eiwit en 16% vet. Deze percentages liggen hoger dan een gemiddeld volwassen voer (23% eiwit, 12% vet), waardoor jouw grote viervoeter voldoende energie krijgt en de maaltijden niet te groot worden. * Voor grote rassen * Groot brokformaat * Ondersteunt gewrichten * Met kip (Plein.nl)

Carocroc Large Breed - Hondenvoer - Vlees Granen Gevogelte 15 kg direct bestellen in onze webshop! Een grotere mond is een grotere brok De CaroCroc Large Breed heeft de ideale uitkomst voor onze grotere viervoeters. Honden van grote rassen staan er bekend om dat ze over het algemeen vaker schrokken en dit vergroot de kans op een maagkanteling. CaroCroc Large Breed heeft er daarom voor gekozen om de brok extra groot te maken! Zo wordt het schrokgedrag van je hond verminderd. Daarnaast bevatten de bestandsdelen van deze brokken een extra ondersteuning voor de botten en het kraakbeen, want grotere honden zijn vaak gevoeliger voor gewrichtsslijtage. Met de optimale Omega-3 en -6 verhouding blijft ook de huid en vacht stralen. De CaroCroc Filosofie Wist je dat honden hun energie voornamelijk uit eiwitten halen? Dit wordt niet alleen door de eigen CaroCroc experts beaamd, maar ook door externe experts. De CaroCroc Original bevat precies de optimale eiwit- en vetgehalte die jouw grote hond nodig heeft. In dit geval is dat 27% eiwit en 16% vet. CaroCroc stemt de vetten en eiwitten in een brok altijd precies af op de hoeveelheid energie die een hond nodig heeft en dát is de CaroCroc filosofie; voeren naar energiebehoefte. In dit geval krijgt je hond voldoende binnen zonder dat de maaltijden te groot worden! De CaroCroc Large Breed is geschikt voor volwassen honden van grote rassen (vanaf 30kg). Het brokje heeft een diameter van 25mm. Waarom CaroCroc? CaroCroc kent als familiebedrijf een lange geschiedenis. Het is een oer Hollands bedrijf, gelegen in het plaatsje Veghel, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De brokken zijn gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk. CaroCroc werkt met de zogenaamde CaroCroc-filosofie; iedere voeding bevat een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van je trouwe viervoeter. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor 'Gewoon goed'; een goede kwaliteit en een eerlijke prijs! CaroCroc Large Breed is verkrijgbaar in 15kg . Alle CaroCroc voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714469002797
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Carocroc 27/16 Large Breed hondenvoer 15 kg
€ 46,95
Carocroc 27/16 Large Breed hondenvoer 15 kg bestellen
Carocroc Large Breed - Hondenvoer - 15 kg
€ 48,45
Carocroc Large Breed - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Large Breed - Hondenvoer - 15 kg
€ 48,45
Carocroc Large Breed - Hondenvoer - 15 kg bestellen
CaroCroc Hondenvoer Large Breed 27/16 15 kg
€ 50,30
CaroCroc Hondenvoer Large Breed 27/16 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Large Breed - Hondenvoer - Vlees Granen Gevogelte 15 kg
€ 53,05
Carocroc Large Breed - Hondenvoer - Vlees Granen Gevogelte 15 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: