Home > Hondenvoer > Carocroc > Carocroc 24 / 14 Skin Support 3 kg
Monday, 11 December 2023

Carocroc 24 / 14 Skin Support 3 kg

16,750 - 48,250
Bestel nu direct voor € 16,75

Carocroc 24/14 Skin Support hondenvoer is geschikt voor honden met een gevoelige huid of een verslechterde huid- en/of vachtconditie. * Bevordert een gezonde huid en vacht * Complete voeding * Bereid met hoogwaardige ingrediënten (Brekz.nl)

CaroCroc Hondenvoer Skin Support 24/14Dit hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor honden met een gevoelige huid of een slechte conditie van de vacht. De brokken bevatten verse zalm en zalmolie welke een glanzende vacht en een gezonde huid ondersteunen. Daarnaast bevat CaroCroc Skin Support essentiële omega 3- en 6 vetzuren. Met deze toevoeging worden onder andere de weerstand, stofwisseling en vacht ondersteund. Hiernaast bevatten de brokken geen tarwegluten. * Bevat verse zalm * Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid * Maakt doffe vacht weer glanzend * Voedzaam * Ook geschikt voor de oudere hond (Plein.nl)

Carocroc Skin Support Gevogelte&Vis&Rijst - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Lekker in je vel Lekker in je vel, dat willen we allemaal. Het zien van een hond met een gezonde en glanzende huid en vacht is het ideaal plaatje. Een mooie huid en een glanzende vacht gaat gepaard met een goede voeding. CaroCroc Skin Support is ontwikkeld om net even wat extra aandacht te besteden aan het bereiken van een gezonde huid en vacht. De keus voor CaroCroc Skin Support is al snel gemaakt wanneer je ziet dat jouw hond een gevoelige huid of afnemende huid- en vachtconditie heeft. De juiste ingrediënten Om het juiste resultaat te behalen en de huid en vacht van je hond goed te kunnen ondersteunen, bevatten de brokken van CaroCroc Skin Support verse zalm en zalmolie. Daarnaast bevat de Skin Support essentiële omega 3- en 6 vetzuren die bijdragen aan de gezondheid van je dier, maar niet door het lichaam zelf kunnen worden aangemaakt. Met toevoegingen zoals deze worden onder andere de weerstand, stofwisseling en vacht extra ondersteund. De CaroCroc Skin Support is tarwegluten vrij wat ook zijn positieve werking heeft op de huid en vacht van je hond. De CaroCroc Skin Support is geschikt voor volwassen honden die extra ondersteuning nodig hebben voor een gezonde huid en vacht. Het brokje heeft een diameter van 20mm. Waarom CaroCroc? CaroCroc kent als familiebedrijf een lange geschiedenis. Het is een oer-Hollands bedrijf, gelegen in het plaatsje Veghel, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De brokken zijn gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk. CaroCroc werkt met de zogenaamde CaroCroc-filosofie; iedere voeding bevat een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van je trouwe viervoeter. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor 'Gewoon goed'; een goede kwaliteit en een eerlijke prijs! CaroCroc Skin Support is verkrijgbaar in 3kg - 15kg . Alle CaroCroc voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
8714469002735
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Carocroc 24/14 Skin Support hondenvoer 3 kg
€ 19,70
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Skin Support - Gevogelte/Granen/Vis - Hondenvoer - 3 kg
€ 21,55
CaroCroc Hondenvoer Skin Support 24/14 3 kg
€ 22,10
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Skin Support Gevogelte&Vis&Rijst - Hondenvoer - 3 kg
€ 23,19