Home > Hondenvoer > Carocroc > Carocroc 18 / 10 Senior Silver 3 kg
vrijdag, 27 januari 2023
Carocroc 18 / 10 Senior Silver 3 kg

Carocroc 18 / 10 Senior Silver 3 kg

10,69 - 11,30
Bestel nu direct voor € 10,75

Carocroc 18/10 Senior hondenvoer is hoogwaardige voeding voor oudere honden. * Ondersteunt de organen * Bevordert een optimale spijsvertering * Verzorgd de huid en vacht (Brekz.nl)

CaroCroc Hondenvoer Senior 18/10CaroCroc Senior voeding is speciaal afgestemd op jouw senior hond. Vanaf 7 jaar kan jouw hond verouderingsverschijnselen vertonen. De stofwisseling gaat trager werken en het activiteitsniveau kan afnemen. Dit betekenr dat de energiebehoefte van jouw hond verandert. Het is belangrijk om het voer hierop aan te passen. Naast het aanpassen van het eiwit- en vetgehalte in het voer, om problemen als overgewicht te voorkomen, bevat de CaroCroc Senior brok ook Omega 3- en 6 vetzuren. Met deze toevoeging worden onder andere de nieren, lever en gewrichten ondersteunt en het afweersysteem versterkt. * Hoogwaardige grondstoffen * Extra vitaminen en mineralen * Zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen (Plein.nl)

Carocroc Senior Granen&Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Een goede ondersteuning Je weet dat het er aan zit te komen; het ouder worden. Vanaf een leeftijd van ongeveer 7 jaar kan je trouwe viervoeter verouderingsverschijnselen gaan vertonen. Dingen als een trager werkende stofwisseling of het niveau van de activiteiten kunnen afnemen. Dit betekent dat de energiebehoefte van je hond ook verandert. En aangezien de filosofie is; voeren naar energiebehoefte, is het van belang om een voeding aan te passen wanneer er veranderingen plaatsvinden. Specifiek afgestemd op de oudere hond Met de CaroCroc filosofie in ons achterhoofd is er voor de CaroCroc Senior gekozen om met een lager eiwit- en vetgehalte te werken. In dit geval 18% eiwit en 10% vet, dat is een aanzienlijk lager percentage dan bij een volwassen voeding. Dit noemen we voeren naar energiebehoefte. Naast het aanpassen van het eiwit- en vetgehalte bevat de CaroCroc Senior ook Omega 3- en 6 vetzuren. Deze vetzuren dragen bij aan de gezondheid van je hond, maar kunnen niet door het lichaam zelf gerealiseerd worden. Door het toevoegen van deze vetzuren worden onder andere de nieren, lever en gewrichten ondersteund en het afweersysteem versterkt. De CaroCroc Senior is geschikt voor honden vanaf 7 jaar die duidelijke ouderdomsverschijnselen tonen. Het brokje heeft een diameter van 12mm. Waarom CaroCroc? CaroCroc kent als familiebedrijf een lange geschiedenis. Het is een oer Hollands bedrijf, gelegen in het plaatsje Veghel, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De brokken zijn gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk. CaroCroc werkt met de zogenaamde CaroCroc-filosofie; iedere voeding bevat een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van je trouwe viervoeter. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor 'Gewoon goed'; een goede kwaliteit en een eerlijke prijs! CaroCroc Senior is verkrijgbaar in 3kg - 15kg . Alle CaroCroc voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714469002933
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Carocroc 18/10 Senior Silver hondenvoer 3 kg
€ 13,70
Carocroc 18/10 Senior Silver hondenvoer 3 kg bestellen
CaroCroc Hondenvoer Senior 18/10 3 kg
€ 14,59
CaroCroc Hondenvoer Senior 18/10 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Senior Granen&Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 3 kg
€ 16,29
Carocroc Senior Granen&Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: