Canex Dynamic Puppy / Junior Fish & Rice 12,5 kg

Canex Dynamic Puppy / Junior Fish & Rice 12,5 kg

47,95 - 49,95
Bestel nu direct voor € 47,95

Canex Dynamic Puppy/Junior Fish & Rice hondenvoer is een geëxtrudeerde hondenvoeding voor opgroeiende pups en junioren van kleine en middelgrote hondenrassen. * Glutenvrij en hypoallergeen * Ideaal bij spijsverteringsproblemen * Speciaal gericht op pups en junioren (Brekz.nl)

Canex Puppy - Junior Met Vis En Rijst Puppy-Junior vis en rijst is een geextrudeerde hondenvoeding voor opgroeiende pups en junioren van kleine en middel grote rassen. Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken. Speciaal voor pups van kleine en middel grote rassen. met aanleg voor spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid. * Geschikt voor honden vanaf 4 weken * Geschikt voor kleine en middel grote rassen. * Hypoallergeen * Tarweglutenvrij * Bevat een optimale omega 3/6 verhouding en is rijk aan omega-3 vetzuren EPA en DHA * Bevat een verlaagd calciumgehalte voor een gezonde skeletontwikkeling en een verhoogd eiwitgehalte voor de opbouw van spiermassa. (Huisdierplein.nl)

Canex Puppy Junior Fish & Rice 12,5 kgPuppyJunior F&R is een geëxtrudeerde hondenvoeding voor (opgroeiende) pups en junioren van kleine en middelgrote rassen. Het is voor pup&#115 (Tims.nl)

Canex Puppy-Junior F & R Vis&Rijst 12.5 kg - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Canex Puppy-junior fish & rice is een volledige licht verteerbare voeding voor pups vanaf 4 weken en voor de jonge hond van alle kleine en middel hondenrassen. Deze voeding is speciaal voor de allerjongste hondjes. Het bevordert een optimale groei. ondersteunt de ontwikkeling van de spieren en draagt bij tot een verhoging van de natuurlijke weerstand. Zo kan jouw pup ongestoord groeien en leren.. Alle Canex voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8712014025529
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Canex Dynamic Puppy/Junior Fish & Rice hondenvoer 12.5 kg
€ 47,95
Canex Dynamic Puppy/Junior Fish & Rice hondenvoer 12.5 kg bestellen
Canex Puppy - Junior Fish - Rice 12,5 kg
€ 47,95
Canex Puppy - Junior Fish - Rice 12,5 kg bestellen
ZZZ CANEX PUPPY / JUNIOR FISH / RICE HONDENVOER #95;_12,5 KG
€ 47,95
ZZZ CANEX PUPPY / JUNIOR FISH / RICE HONDENVOER #95;_12,5 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Canex Dynamic Puppy-Junior Brocks - Puppyvoer - 12.5 kg
€ 47,99
Canex Dynamic Puppy-Junior Brocks - Puppyvoer - 12.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Canex Puppy-Junior F & R Vis&Rijst 12.5 kg - Hondenvoer
€ 47,99
Canex Puppy-Junior F & R Vis&Rijst 12.5 kg - Hondenvoer bestellen
Geen titel
€ 49,95
Geen titel bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: