Bolfo Mand en Tapijtspray 400 ml

Bolfo Mand en Tapijtspray 400 ml

8,95 - 15,00
Bestel nu direct voor € 9,99

De Bolfo Mand en Tapijt spray is bestemd voor bespuiting van manden, tapijten,kieren,naden en andere plaatsen in de omgeving bij vlooien. De spray doodt aanwezige vlooien en larven in de woonruimte. 4 tot 6 weken werkzaam. (Dierenwinkelxl.nl)

Bolfo Anti Vlooien Mand- en TapijtsprayBolfo Mand&Tapijtspray is een omgevingsspray voor de bestrijding van vlooien en vlooienlarven. Bolfo Mand en Tapijtspray kan gebruikt worden om aanwezige vlooien en vlooienlarven in de woonruimte te doden. * Werkt direct tegen vlooien en vlooienlarven in de omgeving * Doodt vlooien en vlooienlarven in huis * Werkzaamheid gedurende 4 tot 6 weken (Plein.nl)

Bolfo Mand en Tapijtspray is een spray die is bedoeld voor het doden van aanwezige vlooien en vlooienlarven in een woonruimte. * Doodt vlooien en vlooienlarven * Werkzaamheid van 4 tot 6 weken * Geschikt voor manden, tapijten en meer (Brekz.nl)

Bolfo Mand en Tapijtspray is een omgevingsspray die direct werkt tegen vlooien en vlooienlarven in je huis. Het is 4 tot 6 weken werkzaam en voorkomt herbesmetting op je hond of kat vanuit de omgeving. (Medpets.nl)

Bolfo Mand En Tapijtspray - Anti vlooienmiddel - 400 ml direct bestellen in onze webshop! Bestrijd vlooien bij de bron Vlooien zijn voor je dier vreselijk vervelend: ze jeuken, ze kriebelen en als je pech hebt brengen ze ook ziektes met zich mee. Je moet je dier dan ook regelmatig ontvlooien, maar vergeet ook de omgeving niet! Met Bolfo Mand en Tapijtspray heb je een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven. Let op: Bolfo Mand en Tapijtspray is niet geschikt om op je dier te spuiten! Gebruik hiervoor de Bolfo Gold-pipetten. Wanneer je dier vlooien heeft, vallen er vlooieneitjes van je hond of kat af. Deze komen terecht in de omgeving, zoals de hondenmand maar ook je bank, stoel of andere meubelen. 95% van de vlooiencyclus vindt namelijk plaats buiten je huisdier. Bolfo werkt direct tegen vlooien en vlooienlarven en is zo'n 4 tot 6 weken werkzaam. Dosering en gebruik Door Bolfo Mand en Tapijtspray te gebruiken, onderbreek je de vlooiencyclus. Het is belangrijk dat je dit goed aanpakt. Begin dan ook voordat je gaat sprayen, met het stofzuigen en dweilen van je huis en al het textiel op 60 graden te wassen. Door trillingen van de stofzuiger komen de vlooien uit hun pop en worden ze daarna gedood door het middel. Ook komt een deel van de poppen in de stofzuiger terecht waar de cyclus zich voortzet, vergeet deze dan ook niet te verwijderen. Gebruik Bolfo Mand en Tapijtspray als volgt: * Sluit deuren en ramen van de ruimtes die je wilt behandelen * Stofzuig de ruimtes en gooi de stofzuigerzak weg * Spuit Bolfo Mand en Tapijtspray op 20 cm afstand van de plaatsen waar de volwassen vlooien en hun larven zich verschuilen, spuit totdat deze plaatsen vochtig zijn * Vergeet niet om de schuilplaatsen te behandelen, zoals achter en onder kasten, de koelkast of radiatoren * Bolfo Mand en Tapijtspray is niet geschikt voor grote oppervlaktes zoals vloeren * Spuit per plek enkele seconden, verlaat de ruimte en laat de spray een half uur inwerken * Ventileer de ruimte gronding voor gebruik Bolfo Mand en Tapijtspray bevat 400 ml. . Alle Bolfo voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

De mand en tapijtspray van bolfo is geschikt voor het behandelen van leefruimtes tegen vlooien. de spray doodt vlooien en vlooienlarven in de omgeving direct. dit middel is zeer geschikt voor het behandelen van kieren, naden, tapijten en andere moeilijk bereikbare plekken. na gebruik is het middel 4 tot 6 weken werkzaam.werkzame stoffen: permethrin 0,25% en tetramethrin 0,05%.deze spuitbus bevat 400 ml.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4007221039204
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Bolfo - Mand en Tapijtspray
€ 9,99
Bolfo - Mand en Tapijtspray bestellen
Bolfo Mand- en Tapijtspray Anti Vlooienmiddel 400 ml
€ 12,80
Bolfo Mand- en Tapijtspray Anti Vlooienmiddel 400 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Bolfo Mand- en Tapijtspray Anti Vlooienmiddel 400 ml
€ 12,80
Bolfo Mand- en Tapijtspray Anti Vlooienmiddel 400 ml bestellen
Bolfo Anti Vlooien Mand- en Tapijtspray 400 ml
€ 12,85
Bolfo Anti Vlooien Mand- en Tapijtspray 400 ml bestellen
Bolfo Mand en Tapijtspray 400 ml
€ 12,90
Bolfo Mand en Tapijtspray 400 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Bolfo Mand en Tapijtspray - 400 ml
€ 14,55
Bolfo Mand en Tapijtspray - 400 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Bolfo Mand En Tapijtspray - Anti vlooienmiddel - 400 ml
€ 14,57
Bolfo Mand En Tapijtspray - Anti vlooienmiddel - 400 ml bestellen
BA BOLFO MAND&TAPIJTSPRAY400ML 00001
€ 17,69
BA BOLFO MAND&TAPIJTSPRAY400ML 00001 bestellen
Bekijkt u ook: