Bolfo Mand en Tapijtspray 400 ml

Bolfo Mand en Tapijtspray 400 ml

9,99 - 15,66
Bestel nu direct voor € 9,99

De Bolfo Mand en Tapijt spray is bestemd voor bespuiting van manden, tapijten,kieren,naden en andere plaatsen in de omgeving bij vlooien. De spray doodt aanwezige vlooien en larven in de woonruimte. 4 tot 6 weken werkzaam. (Dierenwinkelxl.nl)

Bolfo Mand en Tapijtspray is een spray die is bedoeld voor het doden van aanwezige vlooien en vlooienlarven in een woonruimte. * Doodt vlooien en vlooienlarven * Werkzaamheid van 4 tot 6 weken * Geschikt voor manden, tapijten en meer (Brekz.nl)

Bolfo Mand&Tapijtspray Bolfo Mand&Tapijtspray is een omgevingsspray voor de bestrijding van vlooien en vlooienlarven. Bolfo Mand en Tapijtspray kan gebruikt worden om aanwezige vlooien en vlooienlarven in de woonruimte te doden. * Werkt direct tegen vlooien en vlooienlarven in de omgeving * Doodt vlooien en vlooienlarven in huis * Werkzaamheid gedurende 4 tot 6 weken (Plein.nl)

Bolfo Mand En Tapijtspray - Anti vlooienmiddel - 400 ml direct bestellen in onze webshop! Bolfo Mand en Tapijtspray biedt bescherming tegen vlooien en vlooienlarven in de omgeving. De omgevingsspray kan gebruikt worden ter bestrijding van vlooien en larven op het tapijt de mand en omgeving van het dier. Verpakt als aerosol. dus makkelijk in gebruik. Het is verstandig om de honden- of katten-mand zo nu en dan preventief te behandelen zodat vlooien weg blijven. Gebruik hiervoor Bolfo Mand en Tapijtspray. Bolfo Mand en Tapijtspray is bestemd voor bespuiting van hondenmanden en kattenmanden. tapijten. kieren. naden en andere plaatsen in de omgeving van het dier. Bolfo is een product van Bayer Petcare.. Alle Bolfo voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

De mand en tapijtspray van bolfo is geschikt voor het behandelen van leefruimtes tegen vlooien. de spray doodt vlooien en vlooienlarven in de omgeving direct. dit middel is zeer geschikt voor het behandelen van kieren, naden, tapijten en andere moeilijk bereikbare plekken. na gebruik is het middel 4 tot 6 weken werkzaam.werkzame stoffen: permethrin 0,25% en tetramethrin 0,05%.deze spuitbus bevat 400 ml.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4007221039204
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Bolfo - Mand en Tapijtspray
€ 9,99
Bolfo - Mand en Tapijtspray bestellen
Bolfo Mand en Tapijtspray 400 ml
€ 10,50
Bolfo Mand en Tapijtspray 400 ml bestellen
Bolfo Mand- en Tapijtspray 400 ml
€ 10,75
Bolfo Mand- en Tapijtspray 400 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Bolfo Mand En Tapijtspray - Anti vlooienmiddel - 400 ml
€ 11,70
Bolfo Mand En Tapijtspray - Anti vlooienmiddel - 400 ml bestellen
BA BOLFO MAND&TAPIJTSPRAY400ML 00001
€ 13,70
BA BOLFO MAND&TAPIJTSPRAY400ML 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Bolfo Mand- en Tapijtspray Anti Vlooienmiddel 400 ml
€ 15,66
Bolfo Mand- en Tapijtspray Anti Vlooienmiddel 400 ml bestellen
Bekijkt u ook: