Home > Kattenbakvulling > Biokat > Biokat's Micro Classic 14 liter
vrijdag, 09 december 2022
Biokat's Micro Classic 14 liter

Biokat's Micro Classic 14 liter

8,13 - 15,34
Bestel nu direct voor € 10,99

Biokat Micro Classic kattengrit is een klonterende kattenbakvulling met extra fijne korrels en hierdoor extra vocht absorberend. * Extra fijne korrel * Extra vochtabsorberend * Klontvormend * Helpt nare geurtjes te verminderen (Brekz.nl)

Biokats kattenhouders biedt vanaf nu nieuw, extrafijn kattenbakzand aan: Biokats Micro Fresh Summerbreeze met heerlijk frisse zomergeur. Biokats Micro doorgaat strenge controles om de hoge kwaliteit te garanderen: daarom wordt alleen het beste Duitse ruwe klei voor de productie voor Micro Fresh gebruikt! Tijdelijke aanbieding! Je bestelling van 14 L Biokat's Micro kattenbakvulling is nu extra voordelig! Let op: Deze aanbieding is alleen geldig onder artikelnummer 884828 en zolang de voorraad strekt. Een afgebeelde variant kan reeds uitverkocht en daarom niet meer verkrijgbaar zijn in combinatie met de aanbieding. Biokats Micro Kattenbakvulling in één oogopslag 1 liter Biokats Micro neemt minstens drie keer zo veel water op Extrafijn kattengrit Geurtjes worden op beste wijze effectief gebonden Bijna geheel stofvrij (99,8%) Een combinatie van verse bloemen en citrusvruchten voor een heerlijke zomergeur Productie is zeer milieuvriendelijk Grit van Duitse, hoge kwaliteit Het klei, dat voor de productie van Biokats wordt gebruikt, wordt voornamelijk in Beieren geteeld. (Zooplus.nl)

Micro classic 14l (Dierspecialist.nl)Biokat's Micro is een klompvormende natuuraarde-kattenbakkorrel met bijzonder fijne en grijze korrels. (Medpets.nl)

Biokat's Micro Classic - Kattenbakvulling - 14 l 13.3 kg direct bestellen in onze webshop! Extra fijne, klontvormende kattenbakvulling van natuurlijk klei Kattengrit moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn voor de kat, maar ook voor het baasje. Biokat's Micro Classic is een kattenbakvulling die voor de kat fijn is om te gebruiken en die voor het baasje lekker ruikt en makkelijk schoon te maken is. Dit extra fijne kattengrit heeft een absorptievermogen van 300%! Daarnaast zijn de fijne korrels ook heel geschikt voor gevoelige kattenpootjes. Micro Classic is geurloos. Het grit heeft een hoge effectiviteit door vlakke klontvorming. 1 liter Micro Classic bindt tot 3 liter vloeistof. Daarnaast heeft dit kattengrit ook een uitstekende geurbinding zodat vieze luchtjes niet voor overlast kunnen zorgen. Je zult merken dat Micro Classic zorgt voor stabiele en vlakke klonten die je eenvoudig uit de kattenbak kunt verwijderen. De kattenbakvulling is tevens stofvrij. Duurzame productie Bij Biokat's wordt ook aan het milieu gedacht. Het grit bestaat uit 100% natuurlijke klei, afkomstig uit gecontroleerde open groeven. Tijdens de mijnbouw wordt er goed op toegezien dat flora en fauna niet worden aangetast. Na de ontginning worden alle bieden door Biokat's gehercultiveert zodat de natuur weer terugkeert. Biokat's Micro Classic bevat 14 l. . Alle Biokat's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4002064615660; 4002064613840
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biokats - Micro Classic 14ltr
€ 10,99
Biokats - Micro Classic 14ltr bestellen
Biokat's Micro Classic kattengrit 14 liter
€ 12,90
Biokat's Micro Classic kattengrit 14 liter bestellen
Thuiswinkel Waarborg
14L Original Biokat's Micro Kattenbakvulling
€ 13,12
14L Original Biokat's Micro Kattenbakvulling bestellen
BIOKATS MICRO CLASSIC PAP. 14L 00001
€ 13,98
BIOKATS MICRO CLASSIC PAP. 14L 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Micro Classic 14 liter
€ 15,35
Biokat's Micro Classic 14 liter bestellen
Biokat's Micro Classic - 14 L - Kattenbakvulling - Klontvormend - Zonder geur
€ 16,35
Biokat's Micro Classic  - 14 L - Kattenbakvulling - Klontvormend - Zonder geur bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Micro Classic - 14 L - Kattenbakvulling - Klontvormend - Zonder geur
€ 16,35
Biokat's Micro Classic  - 14 L - Kattenbakvulling - Klontvormend - Zonder geur bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Micro Classic - Kattenbakvulling - 14 l 13.3 kg
€ 17,93
Biokat's Micro Classic - Kattenbakvulling - 14 l 13.3 kg bestellen
Bekijkt u ook: