Home > Kattenbakvulling > Biokat > Biokat's Micro Classic 14 liter
maandag, 06 december 2021
Biokat's Micro Classic 14 liter

Biokat's Micro Classic 14 liter

8,32 - 10,39
Bestel nu direct voor € 8,79

Biokat Micro Classic kattengrit is een klonterende kattenbakvulling met extra fijne korrels en hierdoor extra vocht absorberend. * Extra fijne korrel * Extra vochtabsorberend * Klontvormend * Helpt nare geurtjes te verminderen (Brekz.nl)

Biokat's Kattenbakvulling Micro Classic Biokat's Kattenbakvulling Micro Classic is een fijnkorrelige klontvormende kattenbakvulling gemaakt van puur natuurlijke klei. De Mico Classic variant is geurloos. Biokat's Kattenbakvulling Micro Classic biedt de volgende voordelen:Extreem sterke geurbinding: Het geheim van de excellente geurbinding zit in de hoogwaardige natuurklei die gebruikt wordt. In de poriën daarvan worden onaangename geuren stevig opgesloten. Extreem sterke klonten: Biokat’s kattenbakkorrels vormen stevige klonten die gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Hoe steviger de klonten, hoe hygiënischer de kattenbak. Veel spaarzamer en zuiniger in het gebruik: Met een absorberend vermogen tot 300% kan bedragen – dankzij deze enorme zuigkracht zijn de kattenbakkorrels van Biokat’s ook zo zuinig in het gebruik. Ecologisch verantwoord: Biokat’s bevat natuurlijke kleisoorten die in Duitsland worden gewonnen. Dat betekent dat de transportwegen kort zijn. Natuur en milieu worden daarom niet onnodig belast. * Klontvormende kattenbakvulling * Gemaakt van natuurlijke klei * Fijne korrel * Extreem sterke geurbinding (Plein.nl)

Micro classic 14l (Dierspecialist.nl)

Biokat's Micro Classic - Kattenbakvulling - 14 l 13.3 kg direct bestellen in onze webshop! Extra fijne, klontvormende kattenbakvulling van natuurlijk klei Kattengrit moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn voor de kat, maar ook voor het baasje. Biokat's Micro Classic is een kattenbakvulling die voor de kat fijn is om te gebruiken en die voor het baasje lekker ruikt en makkelijk schoon te maken is. Dit extra fijne kattengrit heeft een absorptievermogen van 300%! Daarnaast zijn de fijne korrels ook heel geschikt voor gevoelige kattenpootjes. Micro Classic is geurloos. Het grit heeft een hoge effectiviteit door vlakke klontvorming. 1 liter Micro Classic bindt tot 3 liter vloeistof. Daarnaast heeft dit kattengrit ook een uitstekende geurbinding zodat vieze luchtjes niet voor overlast kunnen zorgen. Je zult merken dat Micro Classic zorgt voor stabiele en vlakke klonten die je eenvoudig uit de kattenbak kunt verwijderen. De kattenbakvulling is tevens stofvrij. Duurzame productie Bij Biokat's wordt ook aan het milieu gedacht. Het grit bestaat uit 100% natuurlijke klei, afkomstig uit gecontroleerde open groeven. Tijdens de mijnbouw wordt er goed op toegezien dat flora en fauna niet worden aangetast. Na de ontginning worden alle bieden door Biokat's gehercultiveert zodat de natuur weer terugkeert. Biokat's Micro Classic bevat 14 l. . Alle Biokat's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4002064615660; 4002064613840
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biokats - Micro Classic 14ltr
€ 8,79
Biokats - Micro Classic 14ltr bestellen
Biokat's Micro Classic kattengrit 14 liter
€ 12,04
Biokat's Micro Classic kattengrit 14 liter bestellen
Biokat's Kattenbakvulling Micro Classic 14 liter
€ 12,22
Biokat's Kattenbakvulling Micro Classic 14 liter bestellen
BIOKAT'S MICRO CLASSIC 14 L
€ 13,38
BIOKAT'S MICRO CLASSIC 14 L bestellen
Thuiswinkel Waarborg
BIOKAT'S MICRO CLASSIC 14 L
€ 13,38
BIOKAT'S MICRO CLASSIC 14 L bestellen
BIOKATS MICRO CLASSIC PAP. 14L 00001
€ 13,98
BIOKATS MICRO CLASSIC PAP. 14L 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Micro Classic - Kattenbakvulling - 14 l 13.3 kg
€ 15,33
Biokat's Micro Classic - Kattenbakvulling - 14 l 13.3 kg bestellen
Bekijkt u ook: