Biokat's Diamond Care Classic 8 liter

Biokat's Diamond Care Classic 8 liter

9,75 - 16,30
Bestel nu direct voor € 9,75

Biokat's Diamond Care Classic kattengrit is een kattengrit met fijne kleikorrels, natuurlijke actieve kool en Aloë vera. * Klontvormend * Vermindert nare geurtjes * Met Aloë Vera (Brekz.nl)

Deze diamond care classic kattenbakvulling van biokat's zorgt voor een zeer goede geurbinding door de natuurlijke actieve kool in de korrels. de kool wordt gemaakt van duurzame kokosnootschalen en is zeer poreus met een groot inwendig oppervlak, waardoor de korrels extra veel geur op kunnen nemen. over de korrels is aloë vera gesprenkeld, waardoor de voetzooltjes van de kat bij het gebruik van de kattenbak verzorgd worden. (Dierspecialist.nl)

Biokat's Kattenbakvulling Diamond Care ClassicBiokat's Diamond Care Classic bevat zuiver natuurlijke actieve kool voor een uiterst effectieve geurbinding en aloë vera voor een milde verzorging.De Diamond Formula™” biedt extra, uiterst effectieve bescherming tegen onaangename geurtjes dankzij zuiver natuurlijke actieve kool en extra verzorging dankzij aloë vera. De zuiver natuurlijke actieve kool wordt gemaakt van kokosnootschalen, een duurzame grondstof. Actieve kool is een zeer poreuze vorm van koolstof met een enorm groot inwendig oppervlak. Als je slechts 2 gram actieve kool uit zou vouwen, zou dat beetje kool een totale oppervlakte hebben van maar liefst een half voetbalveld (2000 m2)! Door de speciale fysische eigenschappen worden geurstoffen op uiterst effectieve wijze vast aan de actieve kool gebonden. Dit eenvoudige principe staat bekend als de „vanderwaalskrachten”. Door het enorm grote oppervlak van de actieve kool en de vanderwaalskrachten kan de actieve kool ongelooflijk veel geurtjes uiterst effectief binden. Als hetom geurbinding gaat, is actieve kool dus een echte"zwarte diamant”! De'groene diamant”: milde verzorging dankzij aloë vera De aloë vera die in de Diamond Care wordt gebruikt, is uitsluitend afkomstig van bladeren van de Aloe barbadensis Miller. Direct na de oogst worden de rijpe bladeren van de aloë vera van de plantages naar de fabriek gebracht, zodat hun waardevolle bestanddelen volledig behouden blijven. In de fabriek worden de bladeren met water gewassen en vervolgens met de hand geschild. Daarna worden de bladfilets verwerkt tot gel of geconcentreerde vloeistof of poeder. Voor Biokat’s Diamond Care wordt de aloë vera als vloeistof gebruikt en over het kattengrit gesproeid. Zo krijgen alle korrels een „verzorgende douche”. * Geurloos * Met Aloë Vera * Klontvormende kattenbakvulling * Gemaakt van natuurlijke klei * Diamond Formula™ (Plein.nl)

Biokat's Diamond Care is kattengrit met aloë vera. De Diamond Formule van Biokat's zorgt voor een goede bescherming tegen vieze geurtjes. De actieve kool in het kattengrit wordt gemaakt van kokosnootschalen met een groot inwendig oppervlak. Hierdoor kan het kattengrit veel opnemen. (Medpets.nl)

Biokat's Diamond Care Classic - Kattenbakvulling - 8 l direct bestellen in onze webshop! Klontvormende kattenbakvulling met zuiver natuurlijke actieve kool Kattengrit moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn voor de kat, maar ook voor het baasje. Biokat's Diamond Care Classic is een kattenbakvulling die voor de kat fijn is om te gebruiken en die voor het baasje lekker ruikt en makkelijk schoon te maken is. Dit kattengrit is stofvrij en bevat geen geurtjes. Diamond Formula De Diamond Care korrels bevatten zuiver natuurlijke actieve kool die zorgen voor een effectieve geurbinding. Daarnaast zorgt aloë vera voor een milde verzorging. Deze 2 kenmerken samen vormen de Diamond Formula, een uiterst effectieve bescherming tegen onaangename geurtjes. De actieve kool die wordt gebruikt is een zeer poreuze vorm van koolstof. Deze koolstof heeft een groot inwendig oppervlak. Door zijn speciale fysische eigenschappen worden geurstoffen uiterst effectief aan de actieve kool gebonden. Dit verschijnsel staat beter bekend als vanderwaalskrachten. Door het enórme oppervlak van de kool en de vanderwaalskrachten, kan de kool ontzettend veel geurtjes binden. Bij Biokat's wordt de actieve kool dan ook wel de zwarte diamant genoemd. Anderzijds is er de groene diamant, de aloë vera. De aloë vera in Diamond Care Fresh is afkomstig van de bladeren van de Aloe barbadensis miller en zal zorgen voor milde verzorging. Hoe wordt het gemaakt? De uiterst effectieve actieve kool wordt gemaakt van kokosnootschalen, een duurzame grondstof. Anderzijds is er de aloë vera, hierbij worden de rijpe bladeren direct na de oogst naar de fabriek gebracht, zodat waardevolle bestanddelen behouden blijven. Hier worden de bladeren vervolgens gewassen en met de hand geschild. De bladfilets die er dan over blijven worden verwerkt tot gel of als vloeistof gebruikt en over het kattengrit gesproeid. Alle korrels krijgen dus een soort verzorgende douche. Je zult zelf merken dat je huid zacht aanvoelt als je de korrels tussen je vingers wrijft, erg fijn dus voor de pootjes van je kat! De hoeveelheid aloë vera in Diamond Care Fresh is niet schadelijk voor je dier. Biokat's Diamond Care Classic bevat 8 l. . Alle Biokat's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4002064613253
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biokat's Diamond Care Classic kattengrit 10 liter
€ 12,70
Biokat's Diamond Care Classic kattengrit 10 liter bestellen
BIO DIAMOND CARE CLASSIC 8LTR 00001
€ 14,24
BIO DIAMOND CARE CLASSIC 8LTR 00001 bestellen
Biokat's Kattenbakvulling Diamond Care Classic 8 liter
€ 15,89
Biokat's Kattenbakvulling Diamond Care Classic 8 liter bestellen
Biokat's kattenbakvulling Diamond Care Classic 8 L papieren zak
€ 16,30
Biokat's kattenbakvulling Diamond Care Classic 8 L papieren zak bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's kattenbakvulling Diamond Care Classic 8 L papieren zak
€ 16,30
Biokat's kattenbakvulling Diamond Care Classic 8 L papieren zak bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Diamond Care - Classic - 8 Liter
€ 16,40
Biokat's Diamond Care - Classic - 8 Liter bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Diamond Care Classic - Kattenbakvulling - 8 l
€ 17,73
Biokat's Diamond Care Classic - Kattenbakvulling - 8 l bestellen
Bekijkt u ook: