Home > Kattenbakvulling > Biokat > Biokat's Classic Klein 10 liter
vrijdag, 07 oktober 2022
Biokat's Classic Klein 10 liter

Biokat's Classic Klein 10 liter

8,99 - 10,95
Bestel nu direct voor € 9,75

Biokat's Classic kattengrit 3 in 1 is een klassiek kattengrit in een grove kleikorrel en met een grote klonterkracht. * Klontert de ontlasting * Vermindert geurtjes * Zuiniger in het gebruik (Brekz.nl)

Voorkom nare geuren in huis met deze kattenbakvulling van biokat's classic!de korrels kapselen geuren in en zorgen dat de geur langdurig gemaskeerd wordt. deze korrels in kattenbakvulling bestaan uit 3 verschillende groottes; de grote korrels absorberen vloeistof en geur door hun grote poriën, de gemiddelde korrels klonteren samen zodra ze in aanraking komen met vloeistof en de kleine korrels versterken de effectiviteit van het mengsel. hierdoor ontstaan klonten die zeer gemakkelijk uit de bak te scheppen zijn.inhoud: 10 ltr (Dierspecialist.nl)

Biokat's Classic 3in1 is een sterk klonterend kattengrit en bestaat uit drie korrelgrootten. Deze unieke grit-combinatie ondersteunt een snellere geurbinding, verbetert de klontstabiliteit en verhoogt de zuinigheid in gebruik. Biokats Classic 3in1 klompgrit combineert groot, middelgroot en klein korrelig grit. De grote korrels hebben bijzonder grote poriën en zuigen zo vloeistoffen en geuren als een spons op. De middelgrote korrels vormen bijzonder sterke klonten, want ze hebben de perfecte grootte om de gaten tussen grote en kleine korrels te vullen. De kleine korrels verhogen de zuinigheid, want ze verdelen zich door het totale grit en ondersteunen zo het prestatievermogen van de middelgrote en grote korrels. Biokat´s Classic Fresh 3in1 heeft nog een voordeel: door de speciale korrels kleeft het niet aan de poten van uw kat en voorkomt zo lastig verdelen buiten het toilet. Het kattengrit bestaat uit 100% natuurklei en is afkomstig uit gecontroleerde en ecologisch duurzame mijnen uit Duitsland. Biokat´s Classic 3in1 in één oogopslag: Hoogwaardig kattengrit voor alle katten Klonterend grit met drie verschillende korrelgrootten: Grote korrels zorgen met extra-grote poriën voor een enorme absorptie van vocht en binden geuren sneller Middelgrote korrels hebben de ideale grootte om de gaten tussen de grote en kleine korrels te vullen en vormen zo extra-stevige klompen Kleine korrels verhogen de spaarzaamheid in gebruikt, want ze verdelen zich perfect in het totale grit Aroma Protect Formule zorgt dat de kattenbak geen onaangename geuren af geeft geen lastig uitdragen uit het toilet, omdat de korrels niet aan de poten van uw kat blijven kleven Geurloos: verleent het kattentoilet frisheid en hygiëne zonder grote eigengeur Hoog rendement: tot 32 dagen Enorme spaarzaamheid in gebruik: tot 32 dagen frisheid Made in Germany: gegarandeerd in Duitsland geproduceerd (Zooplus.nl)

Biokat's Classic 3 In 1 - Kattenbakvulling - 10 l direct bestellen in onze webshop! Grofkorrelige, klontvormende kattenbakvulling van natuurlijk klei Kattengrit moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn voor de kat, maar ook voor het baasje. Biokat's Classic 3 in 1 is een kattenbakvulling die voor de kat fijn is om te gebruiken en die voor het baasje lekker ruikt en makkelijk schoon te maken is. Biokat's Classic staat al sinds 1986 voor 100% natuurlijke kattenhygiëne. Om het beste resultaat te bereiken, is het aan te raden om het grit tijdens het vullen gelijkmatig te verdelen in verband met de verschillende korrelgroottes. Deponeer Biokat's bij het huishoudelijk afval. Niet door het toilet spoelen! Berg de verpakking goed op voor kinderen en dieren om verstikking te voorkomen. Bewaar het grit op een droge plek. 3 soorten korrels Als je goed kijkt, zie je dat het Biokat's Classic grit uit 3 verschillende korrelgroottes bestaat. De grote korrels hebben grote poriën. Ze werken als een spons en zullen alle geurtjes en vloeistoffen goed absorberen. De medium korrels zullen juist zorgen voor sterke klonten. De medium korrels klonten stevig aan elkaar zodra ze in contact komen met vloeistoffen, zo vormt zich een stevige klomp met stabiele houvast. Als laatste zijn er de kleine korrels, deze verhogen de reikwijdte. Omdat ze zo klein zijn, zitten ze tussen de gehele vulling verspreid en ondersteunen ze de grote en medium korrels. Nog een voordeel van Biokat's Classic: het produceert geen uitloop. Erg fijn want dit bespaart je weer tijd en moeite in het opvegen en opruimen van rondvliegend grit. Duurzame productie Bij Biokat's wordt ook aan het milieu gedacht. Het grit bestaat uit 100% natuurlijke klei, afkomstig uit gecontroleerde open groeven. Tijdens de mijnbouw wordt er goed op toegezien dat flora en fauna niet worden aangetast. Na de ontginning worden alle bieden door Biokat's gehercultiveert zodat de natuur weer terugkeert. Biokat's Classic 3 in 1 is verkrijgbaar in 10 l en 18 l. . Alle Biokat's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Biokat's Kattenbakvulling Classic 3-in-1 Biokat’s Classic fresh is een grofkorrelige klontvormende kattenbakvulling gemaakt van puur natuurlijke klei. De classic variant van Biokat's is geurloos.Biokat’s Classic bestaat uit 3 verschillende korrelgroottes: De grote korrels hebben bijzonder grote poriën. Net als een spons absorberen deze poriën vloeistoffen en geuren. Een handvol van de grote korrels heeft het oppervlak van een heel voetbalveld! De medium korrels vormen bijzonder sterke klonten. Want zodra deze korrelgrootte in contact komt met vloeistoffen, nestelen de middelste korrels zich stevig tegen elkaar aan en geven ze de klomp die zich vormt een stabiele houvast. De kleine korrels verhogen de reikwijdte. Ze worden verspreid over de gehele kattenbakvulling en ondersteunen de middelgrote en grote korrels bij het optimaal ontwikkelen van hun prestaties. * Zonder geur * Klontvormende kattenbakvulling * Gemaakt van natuurlijke klei * Met 3 verschillende korrel maten * Hygiene FormulaLet op: maximaal te bestellen aantal per bestelling is beperkt in verband met het gewichtvan dit product. Bestel je grote aantallen voor een bedrijf neem dan contact op met onze service voor zakelijke klanten (http://www.pleinshoppen.nl/klantenservice/zakelijk/) (Plein.nl)

Biokat Classic 3in1 is een hoogwaardige, natuurlijke, klontvormende kattenbakvulling die geurtjes bindt. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4002064615752; 4002064614458
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biokat's Classic 3 in 1 kattengrit 10 liter
€ 12,70
Biokat's Classic 3 in 1 kattengrit 10 liter bestellen
BIOKAT'S CLASSIC 3 IN 1 10LTR 00001
€ 12,98
BIOKAT'S CLASSIC 3 IN 1 10LTR 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
10L Classic 3in1 Biokat's Kattenbakvulling
€ 13,98
10L Classic 3in1 Biokat's Kattenbakvulling bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Classic 3 In 1 - Kattenbakvulling - 10 l
€ 14,13
Biokat's Classic 3 In 1 - Kattenbakvulling - 10 l bestellen
Biokat's Kattenbakvulling Classic 10 liter
€ 14,80
Biokat's Kattenbakvulling Classic 10 liter bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Classic 3in1 - 10 L
€ 14,90
Biokat's Classic 3in1 - 10 L bestellen
Bekijkt u ook: