Home > Kattenbakvulling > Biokat > Biokat's Classic Klein 10 liter
donderdag, 04 maart 2021
Biokat's Classic Klein 10 liter

Biokat's Classic Klein 10 liter

8,99 - 16,06
Bestel nu direct voor € 8,99

Biokat's Classic 3in1 is een sterk klonterend kattengrit en bestaat uit drie korrelgrootten. Deze unieke grit-combinatie ondersteunt een snellere geurbinding, verbetert de klontstabiliteit en verhoogt de zuinigheid in gebruik. Biokats Classic 3in1 klompgrit combineert groot, middelgroot en klein korrelig grit. De grote korrels hebben bijzonder grote poriën en zuigen zo vloeistoffen en geuren als een spons op. De middelgrote korrels vormen bijzonder sterke klonten, want ze hebben de perfecte grootte om de gaten tussen grote en kleine korrels te vullen. De kleine korrels verhogen de zuinigheid, want ze verdelen zich door het totale grit en ondersteunen zo het prestatievermogen van de middelgrote en grote korrels. Biokat´s Classic Fresh 3in1 heeft nog een voordeel: door de speciale korrels kleeft het niet aan de poten van uw kat en voorkomt zo lastig verdelen buiten het toilet. Het kattengrit bestaat uit 100% natuurklei en is afkomstig uit gecontroleerde en ecologisch duurzame mijnen uit Duitsland. Biokat´s Classic 3in1 in één oogopslag: Hoogwaardig kattengrit voor alle katten Klonterend grit met drie verschillende korrelgrootten: Grote korrels zorgen met extra-grote poriën voor een enorme absorptie van vocht en binden geuren sneller Middelgrote korrels hebben de ideale grootte om de gaten tussen de grote en kleine korrels te vullen en vormen zo extra-stevige klompen Kleine korrels verhogen de spaarzaamheid in gebruikt, want ze verdelen zich perfect in het totale grit Aroma Protect Formule zorgt dat de kattenbak geen onaangename geuren af geeft geen lastig uitdragen uit het toilet, omdat de korrels niet aan de poten van uw kat blijven kleven Geurloos: verleent het kattentoilet frisheid en hygiëne zonder grote eigengeur Hoog rendement: tot 32 dagen Enorme spaarzaamheid in gebruik: tot 32 dagen frisheid Made in Germany: gegarandeerd in Duitsland geproduceerd (Zooplus.nl)

Biokat's Classic Kattengrit is een klassiek kattengrit in een grove kleikorrel en met een grote klonterkracht. * Klontert de ontlasting * Vermindert geurtjes * Zuiniger in het gebruik (Brekz.nl)

Voorkom nare geuren in huis met deze kattenbakvulling van biokat's classic!de korrels kapselen geuren in en zorgen dat de geur langdurig gemaskeerd wordt. deze korrels in kattenbakvulling bestaan uit 3 verschillende groottes; de grote korrels absorberen vloeistof en geur door hun grote poriën, de gemiddelde korrels klonteren samen zodra ze in aanraking komen met vloeistof en de kleine korrels versterken de effectiviteit van het mengsel. hierdoor ontstaan klonten die zeer gemakkelijk uit de bak te scheppen zijn.inhoud: 10 ltr (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4002064615752; 4002064614458
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Classic 3in1 10 l
€ 11,98
Biokat's Classic 3in1 10 l bestellen
Biokat's Classic Kattengrit 10 liter
€ 12,04
Biokat's Classic Kattengrit 10 liter bestellen
BIOKAT'S CLASSIC 3 IN 1 10LTR 00001
€ 12,98
BIOKAT'S CLASSIC 3 IN 1 10LTR 00001 bestellen
Biokat's Classic 3 in 1 - Kattenbakvulling - 10 L
€ 16,06
Biokat's Classic 3 in 1 - Kattenbakvulling - 10 L bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Classic 3 in 1 - Kattenbakvulling - 10 L
€ 16,06
Biokat's Classic 3 in 1 - Kattenbakvulling - 10 L bestellen
Bekijkt u ook: