Home > Kattenbakvulling > Biokat > Biokat's Active Pearls
zaterdag, 25 september 2021
Biokat's Active Pearls

Biokat's Active Pearls

5,03 - 7,99
Bestel nu direct voor € 5,03

Het belangrijkste aan een kattentoilet voor mens en dier is, dat deze geen onaangename geurtjes ontwikkelt. Daarom bevatten Biokat's Active Pearls natuurklei en actief kool, die de urine- en keutelgeur extreem goed opnemen. De krachtige geurbinding gebeurt op natuurlijke wijze, want de actief kool wordt uit kokosnootschalen, een duurzame grondstof, gewonnen. Actief kool is een zeer poreuze koolstofdeel met een enorme binnenoppervlakte, een gram actief kool levert ongeveer 1.000 vierkante meter oppervlak. Als het om efficiënte geurbinding gaat, is actief kool een "echte zwarte diamant". Active Pearls bevorderen de klompvorming van het kattengrit. Het functionele granulaat in het grit versterkt de klompvorming en zorgt voor een langere bruikbaarheid dan gewoonlijk kattengrit. Deze kattenbakvulling wordt zoals alle producten van Biokat's in Duitsland geproduceerd. Tijdelijke aanbieding! Je aankoop van 700 ml Biokat's Active Pearls is nu extra voordelig met 20% korting! Let op: deze aanbieding geldt alleen onder artikelnummer 729345 en zolang de voorraad strekt. Biokat's Active Pearls in vogelvlucht: Geurbinder voor kattengrit Natuurlijk en effectief:vermindert merkbaar onaangename geurtjes Met actief kool: zeer poreus koolstofdeel met een enorme binnenoppervlakte, één gram levert ongeveer 1.000 m2 op – fantastische geurbinding 100% natuurklei voor betrouwbare absorptie Ondersteunt de klompvorming Kattenbakvulling langer bruikbaar Geproduceerd in Duitsland (Zooplus.nl)

Biokat's Active Pearls 700 ml verbetert de geurbinding van het kattengrit op natuurlijke wijze. * Vermindert stank van de kattenbak * Vormt klonten * Gemaakt van kokosnootschalen * Ongeparfumeerd (Brekz.nl)Biokat's Active PearlsMet de Active Pearls van Biokat's verbetert je de geurbinding van het kattengrit op natuurlijke wijze. De uiterst effectieve actieve kool zorgt daarvoor. De zuiver natuurlijke actieve kool wordt gemaakt van kokosnootschalen, een duurzame grondstof. Actieve kool is een zeer poreuze vorm van koolstof met een enorm groot inwendig oppervlak. Als je slechts 2 gram actieve kool uit zou vouwen, zou dat beetje kool een totale oppervlakte hebben van maar liefst een half voetbalveld (2000 m2)! Door de speciale fysische eigenschappen worden geurstoffen op uiterst effectieve wijze vast aan de actieve kool gebonden. Bovendien versterkt het granulaat in de Active Pearls de vorming van klonten, waardoor u het normale kattengrit langer kunt gebruiken. * Te gebruiken bij alle kattenbakvullingen * Natuurlijke neutralisator voor het kattentoilet * Met actieve kool voor zeer effectieve geurbestrijding en absorptievermogen * Ondersteunt de klontvormingskracht van kattenbakvulling (Plein.nl)

Biokat's Active Pearls - Kattenbakreinigingsmiddelen - 700 ml direct bestellen in onze webshop! Verbeter de geurbinding van je kattengrit Van de kattenbak komen vieze geurtjes af, het wordt immers gebruikt als toilet, dus dat is niet zo gek. Maar fijn is het natuurlijk niet. Gelukkig kan je gebruik maken van Biokat's Active Pearls om vieze geurtjes nóg beter te verdoezelen. Naast het binden van de geurtjes, wordt de vorming van klonten versterkt dankzij het granulaat in Active Pearls. Zo kan je het normale kattengrit langer gebruiken. Doseer Active Pearls gelijkmatig over het grit. Met actieve kool Active Pearls verbetert de geurbinding van het kattengrit op natuurlijke wijze met behulp van actieve kool. De actieve kool wordt gemaakt van kokosnootschalen, een duurzame grondstof. De actieve kool zorgt voor een uiterst effectieve geurbinding en absorptie, deze kool is een zeer poreuze vorm van koolstof. De koolstof heeft een groot inwendig oppervlak. Door zijn speciale fysische eigenschappen worden geurstoffen zeer efficiënt aan de actieve kool gebonden. Het gebruik van actieve kool is niet nieuw, het wordt al lange tijd in huis gebruikt; denk aan afzuigkappen, in geurfilters van koelkasten of in schoenzolen. Biokat's Active Pearls bevat 700 ml. . Alle Biokat's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4002064605180
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
700 ml Active Pearls - Biokat's Kattenbakvulling
€ 8,02
700 ml Active Pearls - Biokat's Kattenbakvulling bestellen
Biokat's Active Pearls geurverdrijver Per stuk
€ 9,20
Biokat's Active Pearls geurverdrijver Per stuk bestellen
Biokat's Active Pearls 700 ml
€ 10,15
Biokat's Active Pearls 700 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Active Pearls - Kattenbakreinigingsmiddelen - 700 ml
€ 11,98
Biokat's Active Pearls - Kattenbakreinigingsmiddelen - 700 ml bestellen
Bekijkt u ook: