Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Vleesvoeding Eend Hond
zondag, 16 januari 2022
Biofood Vleesvoeding Eend Hond

Biofood Vleesvoeding Eend Hond

4,49 - 4,95
Bestel nu direct voor € 4,49

Biofood Vleesvoeding kip met eend nat hondenvoer is een natuurlijke, complete en houdbare hondenvoeding op basis van vers vlees, verse vis, rijst, natuurkruiden en vitaminen en mineralen. * Rijk aan vlees van kip en eend * Geschikt voor iedere hond * Een verpakking bevat 7 worstjes van 90 gram (Brekz.nl)

Biofood Vleesvoeding Hondenvoer Met EendNatuurlijke, complete en houdbare hondenvoeding op basis van vers vlees (eend, kip en schaap), orgaanvlees, rijst, natuurkruiden en vitaminen en mineralen. Er is bewust gekozen voor diverse dierlijke eiwitbronnen. De hond heeft gevarieerde voeding en eiwitbronnen nodig, zodat hij niet wend aan 1 eiwitbron en de efficintie van de vertering gehandhaafd blijft. Doordat de vleesvoeding houdbaar is is het handig voor onderweg of op vakantie. Ook heel geschikt als traktatie of om medicijnen te geven. Biofood vleesvoeding ondersteunt huid, vacht en vertering. * 100% natuurlijk * Tarwe en glutenvrij * Gestoomd * Houdbaar buiten de koelkast * Vrij van chemische antioxidanten, suiker, zout, conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen (Plein.nl)

Biofood Vleesvoeding is smakelijk hondenvoer voor jouw trouwe viervoeter. Dit hondenvoer is gemaakt van vers vlees en vis waardoor jouw hond er zeker van zal genieten. Deze hondenvoeding is geschikt voor alle honden van alle leeftijden. Biofood Vleesvoeding is verkrijgbaar in een worst of handige portieverpakkingen. (Medpets.nl)

Biofood Vleesvoeding Compleet Eend - Hondenvoer - 7x90 g direct bestellen in onze webshop! Vleesvoeding van Biofood is een handige en gezonde voeding op basis van vlees. Je hond krijgt met deze vleesvoeding alles binnen wat hij nodig heeft en dit product is dan ook goed te gebruiken als compleetvoer. Je hond zal dit vlees zeker lekker vinden, ook als snack of afwisseling op zijn brokken. Deze vleesvoeding is buiten de koelkast te bewaren en is daardoor ook makkelijk voor onderweg of op vakantie. Biofood vleesvoeding is glutenvrij en bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. De voeding is verdeeld in handige, apart verpakte porties. Een geopende portieverpakking is in de koeling 2 a 3 dagen houdbaar.. Alle Biofood voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831001755
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biofood Vleesvoeding kip met eend natvoer hond 630 gr
€ 7,44
Biofood Vleesvoeding kip met eend natvoer hond 630 gr bestellen
Biofood Vleesvoeding eend - Kip 7 x 90 gr
€ 8,60
Biofood Vleesvoeding eend - Kip 7 x 90 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Vleesvoeding - Doypack - Eend
€ 8,65
Biofood Vleesvoeding - Doypack - Eend bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Vleesvoeding Compleet Eend - Hondenvoer - 7x90 g
€ 8,94
Biofood Vleesvoeding Compleet Eend - Hondenvoer - 7x90 g bestellen
Bekijkt u ook: