Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Vleesvoeding Eend Hond
maandag, 05 december 2022
Biofood Vleesvoeding Eend Hond

Biofood Vleesvoeding Eend Hond

4,70 - 5,25
Bestel nu direct voor € 5,25

BF Petfood Vleesvoeding kip met eend is een natuurlijke, complete en houdbare hondenvoeding op basis van vers vlees, verse vis, rijst, natuurkruiden en vitaminen en mineralen. Dit product is identiek aan BF Petfood Vleesvoeding worst, maar dan in kleine portieverpakkingen.  * Rijk aan vlees van kip en eend * Geschikt voor iedere hond * Een verpakking bevat 7 worstjes van 90 gram (Brekz.nl)

Biofood Vleesvoeding Hondenvoer Met EendNatuurlijke, complete en houdbare hondenvoeding op basis van vers vlees (eend, kip en schaap), orgaanvlees, rijst, natuurkruiden en vitaminen en mineralen. Er is bewust gekozen voor diverse dierlijke eiwitbronnen. De hond heeft gevarieerde voeding en eiwitbronnen nodig, zodat hij niet wend aan 1 eiwitbron en de efficintie van de vertering gehandhaafd blijft. Doordat de vleesvoeding houdbaar is is het handig voor onderweg of op vakantie. Ook heel geschikt als traktatie of om medicijnen te geven. Biofood vleesvoeding ondersteunt huid, vacht en vertering. * 100% natuurlijk * Tarwe en glutenvrij * Gestoomd * Houdbaar buiten de koelkast * Vrij van chemische antioxidanten, suiker, zout, conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen (Plein.nl)

BF®Petfood is smakelijk hondenvoer voor jouw trouwe viervoeter. Dit hondenvoer is gemaakt van vers vlees en vis waardoor jouw hond er zeker van zal genieten. Deze hondenvoeding is geschikt voor alle honden van alle leeftijden. BF®Petfood Vleesvoeding is verkrijgbaar in een worst of handige portieverpakkingen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831001755
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
BF Petfood Vleesvoeding kip met eend hondenvoer (portieverpakking) 630 gr
€ 8,20
BF Petfood Vleesvoeding kip met eend hondenvoer (portieverpakking) 630 gr bestellen
Biofood Vleesvoeding eend - Kip 7 x 90 gr
€ 8,60
Biofood Vleesvoeding eend - Kip 7 x 90 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
BF®Petfood Vleesvoeding - Daypack - Eend
€ 9,05
BF®Petfood Vleesvoeding - Daypack - Eend bestellen
Bekijkt u ook: