Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Senior Hond 12,5 kg
woensdag, 20 oktober 2021
Biofood Senior Hond 12,5 kg

Biofood Senior Hond 12,5 kg

38,45 - 45,75
Bestel nu direct voor € 38,45

Biofood Senior Met Souplesse - Hondenvoer - 12.5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hondenvoeding Blijf ook je oudere hond ondersteunen met een goede voeding en pas aan waar nodig. De Senior van Biofood helpt je hier een handje bij. Deze voeding is een volledig licht verteerbare voeding op basis van natuurlijke en smaakvolle ingrediënten. De voeding is speciaal ontwikkeld voor de oudere hond. Rijk aan rund, kip en wild zwijn met zalmolie, glucosamine, chondroïtine, cranberry en echinacea kruiden. Alles om te zorgen voor een licht verteerbare voeding met hoogwaardige proteïnen die bijdragen aan een slanke spiermassa om het lichaam fit te houden. Biofood Senior is een geschikte keus! De Biofood Senior is van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Een volledige en licht verteerbare geëxtrudeerde hondenvoeding, rijk aan rund, kip en wild zwijn. Inuline FOS (prebiotica) stimuleert een gezonde darmflora en ondersteunt hiermee de algehele gezondheid. Deze voeding heeft een gereduceerd energie-, eiwit-, vet- en mineralengehalte en ondersteunt mobiliteit en de gewrichten. De toegevoegde vitamine E en selenium, een antioxidantcomplex, beschermt tegen cel veroudering. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No Waste'-verpakking die 100% recyclebaar is. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. Senior van Biofood is verkrijgbaar in 3kg - 12,5kg . Alle Biofood voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Biofood Senior hondenvoer is een volledige, licht verteerbare, natuurlijke hondenvoeding en is gericht op de oudere hond. Dit voer is geschikt voor alle rassen.  * Verrijkt met rund, gevogelte en rijst * Met prebiotica ter bevordering van de darmflora * Ondersteunt de nieren, mobiliteit en gewrichten (Brekz.nl)

Biofood Senior HondenvoedingDe hondenbrok is zeer smakelijk, krokant en speciaal voor oudere honden vanaf 7 a 8 jaar. Deze hoogwaardige, natuurlijke standaard voeding bevat met zorg geselecteerde grondstoffen. Bestaat uit 47% rund, gevogelte, wild zwijn en rijst. Met zalmolie, glucosamine, chondroïtine en kruiden. Optimale voeding die zorgt voor een betere vertering, ontlasting en een goede conditie van jouw hond. Geschikt voor alle hondenrassen. * Speciaal voor de oudere hond * Licht verteerbaar * Verminderd energie-, eiwit-, vet- en mineralengehalte * Het voer ondersteunt de mobiliteit en gewrichten * Vitamine E en selenium (antioxidantcomplex) beschermt tegen celveroudering * Zonder chemische toevoegingen (Plein.nl)

De senior brok van biofood is een licht verteerbaar, 100% natuurlijk en zeer smaakvol voer met onder ander kip, rund en lam voor oudere honden. door de combinatie van hoogwaardige ingrediënten bevat dit voer de optimale hoeveelheid koolhydraten, vetten, eiwitten, vitaminen en mineralen. deze brokken zorgen voor een betere vertering, ontlasting en een goede conditie van de hond.naast de hoofdingrediënten bevat deze brok een verlaagd eiwitgehalte en aangepaste hoeveelheid mineralen, die de nieren van oudere honden beschermen. dankzij het toegevoegde supplement biofood souplesse blijven de spieren en gewrichten soepel en wordt de opbouw van botten en een sterk beenderstelsel bevorderd.samenstelling:granen (ontsloten tarwe, mais), vlees (kip, lam- en rundvlees), dierlijke bijproducten (lever, hart en pens), plantaardige bijproducten (zeewierextract, bietenpulp), oliën (zalm- en visolie), vet (kip), plantaardige vitamines en mineralen (pre-mix), digest (lecithine, natuurkruiden, glucosamine, chondroïtine, spirulina).toevoegingsmiddelen:ijzer: 50 mg, jodium: 1,5 mg, koper: 5 mg, mangaan: 35 mg, zink: 65 mg, selenium: 0,2 mg, vitamine a: 20.000 ie, vitamine d3: 2000 ie, vitamine e: 65 ieanalytische bestanddelen:eiwit: 17%vet: 6,5%ruwe celstof: 3%vocht: 10%as: 5,5%calcium: 1,3%fosfor: 1% (Dierspecialist.nl)

Biofood Senior is een licht verteerbare hondenvoeding die speciaal ontwikkeld is voor senior honden. Dit hondenvoer bestaat voor 47% uit rund, gevogelte, wild zwijn en rijst. Daarnaast dragen deze hondenbrokken bij aan de ondersteuning van de mobiliteit en gewrichtsfunctie van jouw trouwe viervoeter. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831000048
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Senior Met Souplesse - Hondenvoer - 12.5 kg
€ 38,45
Biofood Senior Met Souplesse - Hondenvoer - 12.5 kg bestellen
Biofood Senior hondenvoer 12.5 kg
€ 38,75
Biofood Senior hondenvoer 12.5 kg bestellen
BF - Senior
€ 38,90
BF - Senior bestellen
Biofood Senior Hondenvoer 12,5 kg
€ 38,90
Biofood Senior Hondenvoer 12,5 kg bestellen
Biofood Senior 12.5 KG
€ 38,90
Biofood Senior 12.5 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Senior 12.5 KG
€ 38,90
Biofood Senior 12.5 KG bestellen
BF HOND SENIOR 12,5KG 00001
€ 44,94
BF HOND SENIOR 12,5KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Senior - 12,5 kg
€ 49,70
Biofood Senior - 12,5 kg bestellen
Bekijkt u ook: