Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Senior Hond 12,5 kg
Monday, 11 December 2023

Biofood Senior Hond 12,5 kg

43,490 - 86,250
Bestel nu direct voor € 43,49

Biofood Senior is natuurlijk, evenwichtig droogvoer dat speciaal is afgestemd op de behoeften van oudere honden. Het zit vol uitstekend verteerbaar vlees, rijst en groenten, verfijnd met hartige kruiden, zonder kunstmatige additieven. Rund, kip en wild zijn erg licht verteerbaar en liggen niet zwaar op de maag. Daarnaast leveren ze hoogwaardige proteïnen, die bijdragen aan een slanke spiermassa en helpen om ook op leeftijd fit te blijven. Zalmolie zit vol omega 3- en omega 6-vetzuren die een gezonden huid en een glanzende vacht kunnen ondersteunen. Bovendien kan omega 3 de gezondheid van de hersenen en de zichtfunctie stimuleren. De combinatie van chondroïtine en glucosamine kan helpen bij het intact houden van gewrichten en kraakbeen en zo zorgen voor meer mobiliteit. Johannesbrood en FOS kunnen het evenwicht van de darmflora intact helpen houden en de bijgevoegde Echinacea kan zorgen voor een gezond immuunsysteem. De taurine in het voer kan invloed uitoefenen op de calciumuitwisseling tussen het binnenste en het buitenste van de celwand en zo bijdragen aan een gezonde hartfunctie. Meer essentiële ingrediënten zoals vitaminen, ballaststoffen en mineralen zorgen ervoor dat je hond een evenwichtig voer binnenkrijg, dat hem van alles voorziet wat hij van nature nodig heeft. Biofood Senior biedt je hond de perfecte combinatie heerlijke en functionele ingrediënten - helemaal zonder bijgevoegde kunstmatige additieven! Biofood Senior in één oogopslag: Droogvoer voor oudere honden Beste kwaliteit: met zorgvuldig uitgekozen, natuurlijke ingrediënten Met proteïnerijk rund, wild en kip: ligt niet zwaar op de maag en is licht verteerbaar, goede acceptatie Rijst als bron van koolhydraten: voorziet je hond van genoeg energie Zalmolie: rijk aan omegam3- en omega 6-vetzuren, die een gezonde huid en een glanzende vacht kunnen bijdragen Chondroïtine en glucosamine: om de gewrichten en het kraakbeen intact te houden Johannesbrood en FOS: kunnen een gezonde darmflora stimuleren Echinacea: kan zorgen voor een goed functionerend immuunsysteem Rijk aan vitaminen, mineralen en ballaststoffen: ronden het recept af, zorgen voor een evenwichtig, holistisch voer Vrij van kunstmatige additieven Niet de variant die je zoekt? Bekijk het complete aanbod Biofood voor de hond! (Zooplus.nl)

BF Petfood Senior hondenvoer is een volledige, licht verteerbare, natuurlijke hondenvoeding en is gericht op de oudere hond. Dit voer is geschikt voor alle rassen.  * Verrijkt met rund, gevogelte en rijst * Met prebiotica ter bevordering van de darmflora * Ondersteunt de nieren, mobiliteit en gewrichten (Brekz.nl)

BF Petfood Senior HondenvoedingDe hondenbrok is zeer smakelijk, krokant en speciaal voor oudere honden vanaf 7à 8 jaar. Deze hoogwaardige, natuurlijke standaard voeding bevat met zorg geselecteerde grondstoffen. Bestaat uit 47% rund, gevogelte, wild zwijn en rijst. Met zalmolie, glucosamine, chondroïtine en kruiden. Optimale voeding die zorgt voor een betere vertering, ontlasting en een goede conditie vanjouw hond. Geschikt voor alle hondenrassen. * Speciaal voor de oudere hond * Licht verteerbaar * Verminderd energie-, eiwit-, vet- en mineralengehalte * Het voer ondersteunt de mobiliteit en gewrichten * Vitamine E en selenium (antioxidantcomplex) beschermt tegen celveroudering * Zonder chemische toevoegingen (Plein.nl)

Bf Senior Met Souplesse - Hondenvoer - 12.5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hondenvoeding Blijf ook je oudere hond ondersteunen met een goede voeding en pas aan waar nodig. De Senior van Biofood helpt je hier een handje bij. Deze voeding is een volledig licht verteerbare voeding op basis van natuurlijke en smaakvolle ingrediënten. De voeding is speciaal ontwikkeld voor de oudere hond. Rijk aan rund, kip en wild zwijn met zalmolie, glucosamine, chondroïtine, cranberry en echinacea kruiden. Alles om te zorgen voor een licht verteerbare voeding met hoogwaardige proteïnen die bijdragen aan een slanke spiermassa om het lichaam fit te houden. Biofood Senior is een geschikte keus! De Biofood Senior is van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Een volledige en licht verteerbare geëxtrudeerde hondenvoeding, rijk aan rund, kip en wild zwijn. Inuline FOS (prebiotica) stimuleert een gezonde darmflora en ondersteunt hiermee de algehele gezondheid. Deze voeding heeft een gereduceerd energie-, eiwit-, vet- en mineralengehalte en ondersteunt mobiliteit en de gewrichten. De toegevoegde vitamine E en selenium, een antioxidantcomplex, beschermt tegen cel veroudering. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No Waste'-verpakking die 100% recyclebaar is. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. Senior van Biofood is verkrijgbaar in 3kg - 12,5kg . Alle BF voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
8714831000048
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12,5kg Senior Biofood Hondenvoer
€ 43,49
BF Petfood Senior hondenvoer 12,5 kg
€ 43,95
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Senior-12.5 KG
€ 44,50
BF - Senior
€ 47,95
BF Petfood Senior Hondenvoer 12,5 kg
€ 47,95
Thuiswinkel Waarborg
Bf Senior Met Souplesse - Hondenvoer - 12.5 kg
€ 49,45