Biofood Senior Ageing & Souplesse Kat 1,5 kg

Biofood Senior Ageing & Souplesse Kat 1,5 kg

14,95 - 18,25
Bestel nu direct voor € 15,25

BF Petfood Senior Ageing & Souplesse kattenvoer is een hoogwaardige, volledige en natuurlijke voeding voor oudere katten. De voeding is ook zeer geschikt voor katten met gevoelige nieren. * Ondersteunt de mobiliteit en de nieren * Gereduceerd fosfor- en natriumgehalte * Verrijkt met kip, zalm en rijst (Brekz.nl)

Deze senior droogvoeding van biofood is geschikt voor oudere katten van alle rassen en voor katten met een verminderde eetlust door nierproblemen. deze brokken bevatten wel 60% aan kip, vis, zalm en rijst en zijn vrij van tarwe en kunstmatige toevoegingen. door deze hoogwaardige ingrediënten is de smaak van dit voer onweerstaanbaar voor de kat en wordt het voer ook door moeilijk etende katten gegeten! door de zalmolie bevat deze brok omega-3- en -6-vetzuren, chondroïtine, glucosamine en taurine, wat ervoor zorgt dat de mobiliteit bij veroudering, vertering, gewrichten, huid en vacht ondersteund wordt. tevens wordt haarbalvorming verminderd en wordt de geur en volume van de ontlasting beperkt.samenstelling:gedroogde kip, ontsloten mais, ontsloten rijst, gevogeltevet, ontsloten gerst, vismeel, biergist, eipoeder, zalmmeel, lijnzaad, lecithine, inuline (bron van fos), glucosamine, chondroitine, taurine, echinacea kruiden.toevoegingsmiddelen:geenanalytische bestanddelen:ruw eiwit: 29%ruw vet: 19%ruwe as: 6,0%ruwe celstof: 5,0%calcium: 1,3%fosfor: 0,8%magnesium: 0,12% (Dierspecialist.nl)

BF Petfood Kattenvoer Senior Voor De Oudere KatBF Petfood senior is hoogwaardige volledige natuurlijke kattenvoeding die ontwikkeld is speciaal voor oudere katten. * 60% aan kip, vis, zalm en rijst * Met o.a. prebiotica FOS (inuline), omega 3 en 6 vetzuren, chondroïtine, glucosamine en taurine * Hoge acceptatie en verteerbarheid * Ondersteunt mobiliteit en veroudering, gewicht, huid en vacht * Heeft een verlaagd fosfor- en natriumgehalte en een aangepaste verhouding mineralen * Tevens geschikt voor katten met nieraandoeningen en oxalaatstenen i.v.m. hoogkcal (i.v.m. verminderde eetlust), laag fosfor en beperkt eiwit * Zorgt voor een vermindering van haarbalvorming * Tarwevrij * Beperkt geur en volume van de ontlasting * Bevat geen kunstmatige toevoegingen (Plein.nl)

BF®Petfood Kat Senior is een tarwevrije en natuurlijke kattenvoeding die voor 60% bestaat uit kip, vis, zalm en rijst. Dit kattenvoer is geschikt voor oudere katten of katten met gevoelige nieren. De mobiliteit, huid, vacht en het gewicht van jouw kat worden door deze kattenbrokken ondersteund. (Medpets.nl)

Biofood Ncf Senior Ageing - Kattenvoer - Kip Vis Zalm 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige kattenvoeding Blijf ook je oudere kat ondersteunen met een goede voeding en pas aan waar nodig. De NFC Senior Ageing van Biofood helpt je hier een handje bij. Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor oudere katten en katten met gevoelige nieren. Deze voeding heeft een gereduceerd fosfor- en natriumgehalte en een aangepaste verhouding mineralen. Daarnaast een extra ondersteuning van chondroïtine en glucosamine. Een tarwevrije voeding met een hoge acceptatie en goede verteerbaarheid. Ondersteunt de mobiliteit, veroudering, nieren, gewicht en huid en vacht van je kat. Draagt tevens zorg voor een vermindering van haarbalvorming en een beperkte geur en volume van de ontlasting. Ook geschikt voor katten met een nieraandoening en oxalaatstenen. NCF Senior Ageing is een geschikte keus! De Biofood Senior Ageing is van Nederlandse topkwaliteit. Een voeding rijk aan kip, vis en zalm, aangevuld met rijst, prebiotica, FOS (inuline), omega 3 en 6 vetzuren, chondroïtine, glucosamine en taurine. Een tarwevrije voeding met een hoge acceptatie en verteerbaarheid. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No waste' verpakking die 100% recyclebaar is. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle kattenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. NFC Senior Ageing van Biofood is verkrijgbaar in 1,5kg - 10kg . Alle Biofood voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831002967
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
BF Petfood Senior Ageing & Souplesse kattenvoer 1,5 kg
€ 18,20
BF Petfood Senior Ageing & Souplesse kattenvoer 1,5 kg bestellen
Biofood cat senior ageing & souplesse kattenvoer 1,5 kg
€ 18,25
Biofood cat senior ageing & souplesse kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood cat senior ageing & souplesse kattenvoer 1,5 kg
€ 18,25
Biofood cat senior ageing & souplesse kattenvoer 1,5 kg bestellen
BF KAT SENIOR AGEING 1,5KG 00001
€ 18,94
BF KAT SENIOR AGEING 1,5KG 00001 bestellen
BF Petfood Kattenvoer Senior 1,5 kg
€ 19,15
BF Petfood Kattenvoer Senior 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
BF®Petfood Kat Senior - 1,5 kg
€ 19,65
BF®Petfood Kat Senior - 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Ncf Senior Ageing - Kattenvoer - Kip Vis Zalm 1.5 kg
€ 22,98
Biofood Ncf Senior Ageing - Kattenvoer - Kip Vis Zalm 1.5 kg bestellen
Bekijkt u ook: