Biofood Senior Ageing & Souplesse Kat 1,5 kg

Biofood Senior Ageing & Souplesse Kat 1,5 kg

13,09 - 16,39
Bestel nu direct voor € 16,39

Biofood Senior Ageing & Souplesse kattenvoer is een hoogwaardige, volledige en natuurlijke voeding voor oudere katten. De voeding is ook zeer geschikt voor katten met gevoelige nieren. * Ondersteunt de mobiliteit en de nieren * Gereduceerd fosfor- en natriumgehalte * Verrijkt met kip, zalm en rijst (Brekz.nl)

Biofood Kat Senior is een tarwevrije en natuurlijke kattenvoeding die voor 60% bestaat uit kip, vis, zalm en rijst. Dit kattenvoer is geschikt voor oudere katten of katten met gevoelige nieren. De mobiliteit, huid, vacht en het gewicht van jouw kat worden door deze kattenbrokken ondersteund. (Medpets.nl)

Biofood Ncf Senior Ageing - Kattenvoer - Kip Vis Zalm 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! De nieuwe premium kattenlijn bevat een exclusieve vers vleescoating die vers aangebracht wordt. Het is zeer smaakvol en bijna 95% van het brokje wordt volledig opgenomen. Het geeft weinig ontlasting, maar bevat veel vlees. Hollands fabricaat en hollandse ingredienten. De controle is oplossend voor zowel struviet als oxcelaat. Blaas- en niergruis lost het op. Het mag blijvend gevoerd worden. Sensitive is voor moeilijke eters. Het is zeer hoogwaardige voeding en uniek in Nederland qua kwaliteit. Met bio-bestanddelen, wild en fytotherapeutische kruiden. Voor oudere katten. Superfood voor senior katten.. Alle Biofood voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Biofood Kattenvoer Senior Voor De Oudere KatBiofood senior is hoogwaardige volledige natuurlijke kattenvoeding die ontwikkeld is speciaal voor oudere katten. * 60% aan kip, vis, zalm en rijst * Met o.a. prebiotica FOS (inuline), omega 3 en 6 vetzuren, chondrotine, glucosamine en taurine * Hoge acceptatie en verteerbarheid * Ondersteunt mobiliteit en veroudering, gewicht, huid en vacht * Heeft een verlaagd fosfor- en natriumgehalte en een aangepaste verhouding mineralen * Tevens geschikt voor katten met nieraandoeningen en oxalaatstenen i.v.m. hoog kcal (i.v.m. verminderde eetlust), laag fosfor en beperkt eiwit * Zorgt voor een vermindering van haarbalvorming * Tarwevrij * Beperkt geur en volume van de ontlasting * Bevat geen kunstmatige toevoegingen (Plein.nl)

Deze senior droogvoeding van biofood is geschikt voor oudere katten van alle rassen en voor katten met een verminderde eetlust door nierproblemen. deze brokken bevatten wel 60% aan kip, vis, zalm en rijst en zijn vrij van tarwe en kunstmatige toevoegingen. door deze hoogwaardige ingrediënten is de smaak van dit voer onweerstaanbaar voor de kat en wordt het voer ook door moeilijk etende katten gegeten! door de zalmolie bevat deze brok omega-3- en -6-vetzuren, chondroïtine, glucosamine en taurine, wat ervoor zorgt dat de mobiliteit bij veroudering, vertering, gewrichten, huid en vacht ondersteund wordt. tevens wordt haarbalvorming verminderd en wordt de geur en volume van de ontlasting beperkt.samenstelling:gedroogde kip, ontsloten mais, ontsloten rijst, gevogeltevet, ontsloten gerst, vismeel, biergist, eipoeder, zalmmeel, lijnzaad, lecithine, inuline (bron van fos), glucosamine, chondroitine, taurine, echinacea kruiden.toevoegingsmiddelen:geenanalytische bestanddelen:ruw eiwit: 29%ruw vet: 19%ruwe as: 6,0%ruwe celstof: 5,0%calcium: 1,3%fosfor: 0,8%magnesium: 0,12% (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831002967
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biofood cat senior ageing & souplesse kattenvoer 1,5 kg
€ 16,39
Biofood cat senior ageing & souplesse kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood cat senior ageing & souplesse kattenvoer 1,5 kg
€ 16,39
Biofood cat senior ageing & souplesse kattenvoer 1,5 kg bestellen
Biofood Senior Ageing & Souplesse kattenvoer 1,5 kg
€ 16,90
Biofood Senior Ageing & Souplesse kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Kat Senior - 1,5 kg
€ 17,05
Biofood Kat Senior - 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Ncf Senior Ageing - Kattenvoer - Kip Vis Zalm 1.5 kg
€ 17,08
Biofood Ncf Senior Ageing - Kattenvoer - Kip Vis Zalm 1.5 kg bestellen
Biofood Kattenvoer Senior 1,5 kg
€ 18,10
Biofood Kattenvoer Senior 1,5 kg bestellen
BF KAT SENIOR AGEING 1,5KG 00001
€ 18,94
BF KAT SENIOR AGEING 1,5KG 00001 bestellen
Bekijkt u ook: