Biofood Puppy & Kleine rassen Hond 5 kg

Biofood Puppy & Kleine rassen Hond 5 kg

19,99 - 24,95
Bestel nu direct voor € 19,99

Biofood Mini Pressed is droogvoer van topkwaliteit voor pups en volwassen honden van kleine rassen - zonder kunstmatige additieven, tarwe en gluten. Het voer bevat uitsluitend licht verteerbare, natuurlijke ingrediënten die bij de bereiding behoedzaam koud geperst zijn. Daardoor kunnen de natuurlijke smaak en de waardevolle voedingsstoffen vrijwel in hun geheel behouden blijven. Biofood Pressed Lamb bevat proteïnerijk rund- en gevogeltevlees dat zowel erg licht op de maag ligt als erg goed verteerbaar is. Bovendien wordt het ook door erg kieskeurige honden goed geaccepteerd. Zalmolie en lijnzaad zitten vol omega 3- en omega 6-vetzuren, die een gezonde huid en een glanzende vacht kunnen ondersteunen. De FOS in het voer kan bijdragen aan het evenwicht in de darmflora en de bijgevoegde Echinacea kan het lichaamseigen immuunsysteem ondersteunen. Meer essentiële ingrediënten zoals vitaminen, antioxidanten en mineralen zorgen ervoor dat je hond een evenwichtig voer binnenkrijgt dat hem van alles voorziet wat hij van nature nodig heeft. Bij zo veel versheid en natuurlijke smaak krijg je zelf ook honger! Biofood Mini (Puppy/SB) Pressed Hondenvoer in één oogopslag: Natuurlijk droogvoer voor pups en volwassen honden van kleine rassen In de beste premiumkwaliteit: met zorgvuldig uitgekozen natuurlijke ingrediënten Zorgvuldig koudgeperst: oorspronkelijke smaak en natuurlijke gehalte voedingsstoffen blijven grotendeels behouden Met rund en gevogelte als mono-proteïnebronnen: ligt goed op de maag en is makkelijk verteerbaar, goede acceptatie Zalmolie en lijnzaad: vol omega-3- en omega-6-vetzuren die bij kunnen dragen aan een gezonde huid en een prachtige glans in de vacht FOS: kunnen een evenwichtige darmflora ondersteunen Vol vitaminen, mineralen en antioxidanten: maken het recept compleet, zorgen voor een evenwichtig, holistisch dieet Vrij van kunstmatige additieven, zonder tarwe en gluten (Zooplus.nl)

Biofood Mini Puppy, Small & Medium geperst hondenvoer is een volledige droogvoeding voor puppy's van alle rassen én voor volwassen honden van kleine en medium rassen. * Speciaal aangepaste kleinere brok * Tarwe- en glutenvrij * Hoge acceptatie en verteerbaarheid (Brekz.nl)

BF®Petfood Geperst Mini Puppy & Small Breed is smakelijk hondenvoer voor pups en kleinere hondjes. Dit voer is tarwe- en glutenvrij en bevat overheerlijke ingrediënten, zoals rund, kip, maïs en zalmolie. Dit voer is zeker geschikt voor moeilijke en kieskeurige eters, aangezien het een hoge acceptatie graad en lage maagbelasting heeft. (Medpets.nl)

Deze heerlijke brok van biofood zit vol met hoogwaardige rund en kip en is geschikt voor alle kleine hondenrassen van pup tot senior. de brok heeft een klein formaat en is hierdoor gemakkelijk te kauwen door kleine honden. tevens is dit product geschikt voor gevoelige honden aangezien de brok tarwe- en glutenvrij is. doordat deze brok bij het persen niet verhit wordt boven de 90 graden celsius blijven precies de juiste hoeveelheden koolhydraten, vetten, eiwitten, vitaminen en mineralen in de brok aanwezig om een goede gezondheid te behouden.naast de hoofdingrediënten bevat deze brok zalmolie, wat zorgt voor een perfecte balans tussen omega-3 en omega-6-vetzuren voor het ondersteunen van een gezonde huid, glanzende vacht en natuurlijke afweer. dit product is licht voor de maag en gemakkelijk te verteren. zonder chemische toevoegingen!samenstelling:ontsloten mais, rund- en kippenvleesmeel (30%), pluimveevet, weipoeder, zalmolie (0,3%), lijnzaad, inuline, vitaminen, mineralen.toevoegingsmiddelen:ijzer: 50 mg, jodium: 1,5 mg, koper: 5 mg, mangaan: 35 mg, zink: 65 mg, selenium: 0,2 mg, vitamine a: 25.000 ie, vitamine d3: 2.000 ie, vitamine e: 65 ieanalytische bestanddelen:eiwit: 28%vet: 15%ruwe celstof: 2,5%as: 8%calcium: 1,4%fosfor: 1% (Dierspecialist.nl)

Biofood Puppy En Kleine Rassen Geperst HondenvoerBiofood geperst hondenvoer is 100% natuurlijk, makkelijk verteerbaar en van Nederlandse topkwaliteit. Geschikt voor puppy's van alle rassen en kleine hondenrassen. Het volledig geperste hoogwaardige voer bevat natuurlijke grondstoffen. Het voer bestaat voor 69% uit rund, kip en mas. Aan het voer zijn kruiden, zalmolie met omega 3&6 vetzuren en vitaminen en mineralen toegevoegd. Ideaal voor kieskeurige en moeilijke eters. Optimale voeding die zorgt voor een betere vertering, ontlasting en een goede conditie van uw hond.Voordelen van Biofood geperst puppy&kleine rassen: * Complete maaltijd * Hoog percentage vlees en zalmolie voor een glanzende vacht * Tarwe- en glutenvrij * Voorkomt problemen met de maag * Hoge verteerbaarheid * Optimale eiwit/vet percentage (28/15) * Rijk aan Omega 3&6 Vetzuren voor een gezonde huid en immuunsysteem * 100% natuurlijk, zonder chemische toevoegingen (Plein.nl)

Biofood Geperst Puppy & Kleine Rassen - Hondenvoer - 5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hondenvoeding Een goed begin is het halve werk. Zoekend naar een goede puppy voeding? Biofood heeft het! De Geperst Puppy en kleine hond van Biofood is een voeding geschikt voor pups, jonge honden en kleine tot medium hondenrassen. Een volledig koudgeperste hondenvoeding op basis van 37% rund, kip en zalm. Deze voeding heeft een tarwe- en glutenvrij recept met een eiwit/vetgehalte van 28/15, specifiek afgestemd op de jonge hond (klein tot groot) en klein (pup tot senior) en medium (pup) hondenrassen vanwege een vergelijkbare energiebehoefte. Biofood Geperst Puppy en kleine hond is een geschikte keus! De Biofood Geperst Puppy en kleine hond is van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Een volledige en licht verteerbare koudgeperste hondenbrok. Deze voeding bevat 37% aan rund, kip en zalm. Een Eiwit/vet percentage van 28/15. De Inuline FOS (prebiotica) stimuleert de darmflora en ondersteunt hiermee de gezondheid van je jonge hond. De voeding is tarwe- en glutenvrij en heeft een hoge acceptatie. Ook geschikt voor drachtige en actieve honden. Deze verpakking is 100% recyclebaar. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. Geperst Puppy en kleine hond van Biofood is verkrijgbaar in 5kg . Alle Biofood voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831002639
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
5kg Geperst Puppy & Mini Biofood Hondenvoer
€ 22,98
5kg Geperst Puppy & Mini Biofood Hondenvoer bestellen
Biofood Geperst Puppy En Kleine Rassen - Hondenvoer - 5 kg
€ 24,65
Biofood Geperst Puppy En Kleine Rassen - Hondenvoer - 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Geperst Puppy En Kleine Rassen - Hondenvoer - 5 kg
€ 24,65
Biofood Geperst Puppy En Kleine Rassen - Hondenvoer - 5 kg bestellen
Biofood Mini Puppy, Small & Medium geperst hondenvoer 5 kg
€ 24,70
Biofood Mini Puppy, Small & Medium geperst hondenvoer 5 kg bestellen
BF - Geperste brok puppy & small breed
€ 24,95
BF - Geperste brok puppy & small breed bestellen
Thuiswinkel Waarborg
BF®Petfood Geperst Mini Puppy & Small Breed
€ 25,75
BF®Petfood Geperst Mini Puppy & Small Breed bestellen
BF HOND GEPERST MINI 5KG 00001
€ 25,94
BF HOND GEPERST MINI 5KG 00001 bestellen
Biofood Puppy Geperst Hondenvoer 5 kg
€ 28,55
Biofood Puppy Geperst Hondenvoer 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Geperst Puppy & Kleine Rassen - Hondenvoer - 5 kg
€ 28,94
Biofood Geperst Puppy & Kleine Rassen - Hondenvoer - 5 kg bestellen
Bekijkt u ook: