Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Puppy Hond 3 kg
maandag, 24 januari 2022
Biofood Puppy Hond 3 kg

Biofood Puppy Hond 3 kg

15,95 - 18,95
Bestel nu direct voor € 18,95

Deze heerlijke puppy-brok van biofood zit vol met hoogwaardige rund en kip en is geschikt voor alle puppy's van 3 weken tot 12 maanden. dankzij de samenstelling met een hoog eiwitgehalte en veel gezonde vitaminen en mineralen zorgt dit voer voor een goede ontwikkeling van tanden en kiezen, spieren, botten en vertering.naast deze hoofdingrediënten bevat deze brok l-carnitine, echinacea en biergist, waarbij de laatstgenoemde zorgt voor een overheerlijke smaak en l-carnitine en echinacea voor een gezond metabolisme en het ondersteunen van het immuunsysteem. dit product is licht voor de maag en bevat johannesbrood en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering en evenwichtige darmflora. de hond zal er prachtig verzorgd uitzien dankzij de omega-3-vetzuren uit de zalmolie, wat onder andere zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht. ten slotte bevat dit voer taurine, wat zorgt voor het ondersteunen van de hartspier en het gezichtsvermogen.samenstelling:gedroogde kip (35%), rijst, mais, gevogelte vet, gedroogd rund (7%), lijnzaad, biergist, johannesbrood, eipoeder, gehydrolyseerd gevogelte (5%), zalmolie, chondroïtine, glucosamine, lcarnitine, lecithine, inuline (fos), taurine.toevoegingsmiddelen:ijzer: 50 mg, jodium: 1,5 mg, koper: 5 mg, mangaan: 35 mg, zink: 65 mg, vitamine c: 70 mg, vitamine a: 18.000 ie, vitamine d3: 1.400 ie, vitamine e: 500 ieanalytische bestanddelen:eiwit: 30%vet: 20%ruwe celstof: 2,5%as: 6%calcium: 1%fosfor: 0,8% (Dierspecialist.nl)

Biofood Puppy is smakelijk hondenvoer voor jouw pup of jonge hond. Deze tarwe- en glutenvrije hondenvoeding bestaat voor 65% uit kip, rund, gevogelte en rijst. Daarnaast dragen deze hondenbrokken bij aan een goede ontwikkeling van de botten, het gebit en spieren van jouw hond. Zo kan je pup een goede start maken! (Medpets.nl)

Biofood PuppyvoerDe puppy levensfase is erg belangrijk en bepalend voor een krachtig, vitaal en gezond leven wanneer jouw hond volwassen wordt. Biofood Puppy is een volledige licht verteerbare, natuurlijke en smaakvolle voeding voor honden in de eerste levensfase. Van Nederlandse topkwaliteit. Je kunt vanaf 3 weken tot maximaal 12 maanden, afhankelijk van het ras, de puppybrok voeren. Biofood puppy voeding heeft alles wat een jonge, opgroeiende hond van nature nodig heeft. Bevat 65% rund, kip, gevogelte en rijst. Een uitgekiende en optimale samenstelling met een hoog eiwitgehalte en gezonde vitaminen en mineralen zorgen bij een energieke en speelse pup voor gezonde ontwikkeling van botten, tanden en kiezen, spieren en vertering. * Volledige licht verteerbare, natuurlijke gextrudeerde puppy voeding * Voor gezonde ontwikkeling van botten, gebit, spieren en vertering * Eiwit/vet percentage van 30/20 * Met gezonde zalmolie met omega 3&6 vetzuren * Tarwe en tarweglutenvrij * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Met glucosamine en chondrotine, ondersteund de mobiliteit en gewrichten * Zonder chemische toevoegingen (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831000697
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biofood Puppy 3kg
€ 18,95
Biofood Puppy 3kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Puppy 3kg
€ 18,95
Biofood Puppy 3kg bestellen
BF PUPPY 3KG 00001
€ 19,94
BF PUPPY 3KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Puppy - 3 kg
€ 21,60
Biofood Puppy - 3 kg bestellen
Biofood Puppy 3 kg
€ 22,85
Biofood Puppy 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: