Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Puppy Hond 3 kg
vrijdag, 27 januari 2023
Biofood Puppy Hond 3 kg

Biofood Puppy Hond 3 kg

15,95 - 23,70
Bestel nu direct voor € 15,95

Deze heerlijke puppy-brok van biofood zit vol met hoogwaardige rund en kip en is geschikt voor alle puppy's van 3 weken tot 12 maanden. dankzij de samenstelling met een hoog eiwitgehalte en veel gezonde vitaminen en mineralen zorgt dit voer voor een goede ontwikkeling van tanden en kiezen, spieren, botten en vertering.naast deze hoofdingrediënten bevat deze brok l-carnitine, echinacea en biergist, waarbij de laatstgenoemde zorgt voor een overheerlijke smaak en l-carnitine en echinacea voor een gezond metabolisme en het ondersteunen van het immuunsysteem. dit product is licht voor de maag en bevat johannesbrood en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering en evenwichtige darmflora. de hond zal er prachtig verzorgd uitzien dankzij de omega-3-vetzuren uit de zalmolie, wat onder andere zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht. ten slotte bevat dit voer taurine, wat zorgt voor het ondersteunen van de hartspier en het gezichtsvermogen.samenstelling:gedroogde kip (35%), rijst, mais, gevogelte vet, gedroogd rund (7%), lijnzaad, biergist, johannesbrood, eipoeder, gehydrolyseerd gevogelte (5%), zalmolie, chondroïtine, glucosamine, lcarnitine, lecithine, inuline (fos), taurine.toevoegingsmiddelen:ijzer: 50 mg, jodium: 1,5 mg, koper: 5 mg, mangaan: 35 mg, zink: 65 mg, vitamine c: 70 mg, vitamine a: 18.000 ie, vitamine d3: 1.400 ie, vitamine e: 500 ieanalytische bestanddelen:eiwit: 30%vet: 20%ruwe celstof: 2,5%as: 6%calcium: 1%fosfor: 0,8% (Dierspecialist.nl)

BF Petfood PuppyvoerDe puppy levensfase is erg belangrijk en bepalend voor een krachtig, vitaal en gezond leven wanneer jouw hond volwassen wordt. BF Petfood Puppy is een volledige licht verteerbare, natuurlijke en smaakvolle voeding voor honden in de eerste levensfase. Van Nederlandse topkwaliteit. Je kunt vanaf 3 weken tot maximaal 12 maanden, afhankelijk van het ras, de puppybrok voeren. BF Petfood puppy voeding heeft alles wat een jonge, opgroeiende hond van nature nodig heeft. Bevat 65% rund, kip, gevogelte en rijst. Een uitgekiende en optimale samenstelling met een hoog eiwitgehalte en gezonde vitaminen en mineralen zorgen bij een energieke en speelse pup voor gezonde ontwikkeling van botten, tanden en kiezen, spieren en vertering. * Volledige licht verteerbare, natuurlijke geëxtrudeerde puppy voeding * Voor gezonde ontwikkeling van botten, gebit, spieren en vertering * Eiwit/vet percentage van 30/20 * Met gezonde zalmolie met omega 3&6 vetzuren * Tarwe en tarweglutenvrij * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Met glucosamine en chondroïtine, ondersteund de mobiliteit en gewrichten * Zonder chemische toevoegingen (Plein.nl)

BF®Petfood Puppy is smakelijk hondenvoer voor jouw pup of jonge hond. Deze tarwe- en glutenvrije hondenvoeding bestaat voor 65% uit kip, rund, gevogelte en rijst. Daarnaast dragen deze hondenbrokken bij aan een goede ontwikkeling van de botten, het gebit en spieren van jouw hond. Zo kan je pup een goede start maken! (Medpets.nl)

Biofood Puppy - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hondenvoeding Een goed begin is het halve werk. Zoekend naar een goede puppy voeding? Biofood heeft het! De Puppy van Biofood is een energierijke puppy voeding met een hoog percentage gedroogde dierlijke eiwitten (41%), een hoge energiewaarde (4200cal) en slechts 2 graansoorten die coeliakie glutenvrij zijn. Deze puppy voeding is geschikt voor middel- en grote rassen. Deze voeding ondersteunt de groei, ontwikkeling, huid en vacht, weerstand, gewrichten en het gebit van je jonge opgroeiende hond. Biofood Puppy is een geschikte keus! De Biofood Puppy is van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Een volledige en licht verteerbare geëxtrudeerde hondenvoeding. Deze voeding bevat 41% aan kip, rund en kalkoen. Een Eiwit/vet percentage van 31/18. Met glucosamine, chondroïtine en zalmolie met omega 3 en 6 vetzuren. De Inuline FOS (prebiotica) stimuleert de darmflora en ondersteunt hiermee de gezondheid van je jonge hond. De voeding is tarwe- en glutenvrij en heeft een hoge acceptatie. Het lage clacium gehalte maakt de voeding ook geschikt voor grote rassen met betrekking tot groeipijn en skeletondersteuning. Een duurzaam, dier- en milieuvriendelijk product. Deze verpakking is 100% recyclebaar. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. Puppy van Biofood is verkrijgbaar in 3kg - 12,5kg . Alle Biofood voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831000697
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
BF PUPPY 3KG 00001
€ 19,94
BF PUPPY 3KG 00001 bestellen
BF Petfood Puppy 3 kg
€ 22,40
BF Petfood Puppy 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
BF®Petfood Puppy - 3 kg
€ 23,70
BF®Petfood Puppy - 3 kg bestellen
Biofood Puppy 3 KG
€ 23,70
Biofood Puppy 3 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Puppy 3 KG
€ 23,70
Biofood Puppy 3 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Puppy - Hondenvoer - 3 kg
€ 27,94
Biofood Puppy - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: