Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Puppy Hond 12,5 kg
woensdag, 08 december 2021
Biofood Puppy Hond 12,5 kg

Biofood Puppy Hond 12,5 kg

37,99 - 44,95
Bestel nu direct voor € 38,45

Biofood Puppy - Hondenvoer - 12.5 kg direct bestellen in onze webshop! Biofood Puppy bevat alles wat een jonge, opgroeiende hond van nature nodig heeft. De levensfase van pups is erg belangrijk en bepalend voor een krachtig, vitaal en gezond leven wanneer je hond volwassen wordt. Biofood Puppy is optimaal samengesteld met een hoog eiwitgehalte en gezonde vitaminen en mineralen. Dit draagt bij aan een gezonde ontwikkeling van botten, tanden, spieren en zorgt voor een goede spijsvertering.. Alle Biofood voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Biofood Puppy hondenvoer is volledige, tarwe- en glutenvrije voeding voor pups van 1,5 tot 10 maanden. * Rijk aan vlees * Licht verteerbaar * Ondersteunt de mobiliteit en gewrichten (Brekz.nl)

Biofood Puppy HondenvoerDe puppy levensfase is erg belangrijk en bepalend voor een krachtig, vitaal en gezond leven wanneer jouw hond volwassen wordt. Biofood Puppy is een volledige licht verteerbare, natuurlijke en smaakvolle voeding voor honden in de eerste levensfase. Van Nederlandse topkwaliteit. Je kunt vanaf 3 weken tot maximaal 12 maanden, afhankelijk van het ras, de puppybrok voeren.Biofood puppy voeding heeft alles wat een jonge, opgroeiende hond van nature nodig heeft. Bevat 65% rund, kip, gevogelte en rijst. Een uitgekiende en optimale samenstelling met een hoog eiwitgehalte en gezonde vitaminen en mineralen zorgen bij een energieke en speelse pup voor gezonde ontwikkeling van botten, tanden en kiezen, spieren en vertering. * Volledige licht verteerbare, natuurlijke geëxtrudeerde puppy voeding * Voor gezonde ontwikkeling van botten, gebit, spieren en vertering * Eiwit/vet percentage van 30/20 * Met gezonde zalmolie met omega 3&6 vetzuren * Tarwe en tarweglutenvrij * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Met glucosamine en chondroïtine, ondersteund de mobiliteit en gewrichten * Zonder chemische toevoegingen (Plein.nl)

Biofood Puppy is hoogwaardig droogvoer dat speciaal op de behoeften van pups is afgestemd - zonder kunstmatige additieven, gluten of tarwe. De natuurlijke samenstelling voorziet je kleine rakker van alles wat hij voor een gezonde groeifase nodig zal hebben. Het voer bevat een verhoogd gehalte proteïne (30%) en vet (20%). Zo krijgen pups en jonge honden genoeg energie voor in hun groeifase. Rund en kip voorzien je dier van waardevolle proteïnen, die bij kunnen dragen een het behalen en behouden van het optimale gewicht. Zalmolie en lijnzaad kunnen een gezonde, stevige huid en een prachtig glanzende vacht stimuleren. Johannesbrood en FOS kunnen bijdragen aan een evenwichtige darmflora. De combinatie van chondroïtine en glucosamine kan helpen bij het intact houden van gewrichten en kraakbeen en zo zorgen voor meer mobiliteit. Taurine kan invloed uitoefenen op de calciumuitwisseling tussen het binnenste en het buitenste van de celwand en zo bijdragen aan een gezond functionerend hart en een goede zichtfunctie. Meer essentiële ingrediënten zoals vitaminen, antioxidanten en mineralen zorgen ervoor dat je pup een evenwichtig voer binnenkrijgt, dat hem van alles voorziet wat hij van nature nodig heeft. Biofood Puppy - het puppyvoer waarmee je je jonge hond helemaal in de watten legt! Biofood Puppy in één oogopslag: Hoogwaardig droogvoer voor pups en jonge honden Verhoogd gehalte proteïne en vet: levert genoeg energie voor in de groeifase Topkwaliteit: met zorgvuldig uitgekozen, natuurlijke ingrediënten Met proteïnerijk rund en kip: goed verteerbaar en licht op de maag, goede acceptatie Rijst als bron van koolhydraten: voorziet je hond van genoeg energie Met zalmolie: vol omega-3- en omega-6-vetzuren, die bij kunnen dragen aan een gezonde huid en een prachtig glanzende vacht Met chondroïtine en glucosamine: om de gewrichten en het kraakbeen intact te houden Met johannesbrood en FOS: kunnen een gezonde darmflora ondersteunen Met taurine: ter ondersteuning van een gezond functionerend hart en een goede zichtfunctie Rijk aan vitaminen, mineralen en ballaststoffen: ronden het recept af, zorgen voor een evenwichtige, holistisch dieet Vrij van kunstmatige additieven, gluten en tarwe (Zooplus.nl)

Deze heerlijke puppy-brok van biofood zit vol met hoogwaardige rund en kip en is geschikt voor alle puppy's van 3 weken tot 12 maanden. dankzij de samenstelling met een hoog eiwitgehalte en veel gezonde vitaminen en mineralen zorgt dit voer voor een goede ontwikkeling van tanden en kiezen, spieren, botten en vertering.naast deze hoofdingrediënten bevat deze brok l-carnitine, echinacea en biergist, waarbij de laatstgenoemde zorgt voor een overheerlijke smaak en l-carnitine en echinacea voor een gezond metabolisme en het ondersteunen van het immuunsysteem. dit product is licht voor de maag en bevat johannesbrood en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering en evenwichtige darmflora. de hond zal er prachtig verzorgd uitzien dankzij de omega-3-vetzuren uit de zalmolie, wat onder andere zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht. ten slotte bevat dit voer taurine, wat zorgt voor het ondersteunen van de hartspier en het gezichtsvermogen.samenstelling:gedroogde kip (35%), rijst, mais, gevogelte vet, gedroogd rund (7%), lijnzaad, biergist, johannesbrood, eipoeder, gehydrolyseerd gevogelte (5%), zalmolie, chondroïtine, glucosamine, lcarnitine, lecithine, inuline (fos), taurine.toevoegingsmiddelen:ijzer: 50 mg, jodium: 1,5 mg, koper: 5 mg, mangaan: 35 mg, zink: 65 mg, vitamine c: 70 mg, vitamine a: 18.000 ie, vitamine d3: 1.400 ie, vitamine e: 500 ieanalytische bestanddelen:eiwit: 30%vet: 20%ruwe celstof: 2,5%as: 6%calcium: 1%fosfor: 0,8% (Dierspecialist.nl)

Biofood Puppy is smakelijk hondenvoer voor jouw pup of jonge hond. Deze tarwe- en glutenvrije hondenvoeding bestaat voor 65% uit kip, rund, gevogelte en rijst. Daarnaast dragen deze hondenbrokken bij aan een goede ontwikkeling van de botten, het gebit en spieren van jouw hond. Zo kan je pup een goede start maken! (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831000031
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Puppy - Hondenvoer - 12.5 kg
€ 38,45
Biofood Puppy - Hondenvoer - 12.5 kg bestellen
Biofood Puppy hondenvoer 12.5 kg
€ 38,75
Biofood Puppy hondenvoer 12.5 kg bestellen
Biofood Puppy Hondenvoer 12,5 kg
€ 38,90
Biofood Puppy Hondenvoer 12,5 kg bestellen
Biofood Puppy 12.5 KG
€ 38,90
Biofood Puppy 12.5 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Puppy 12.5 KG
€ 38,90
Biofood Puppy 12.5 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
12,5kg Puppy Biofood Hondenvoer
€ 38,98
12,5kg Puppy Biofood Hondenvoer bestellen
BF - Puppy
€ 38,99
BF - Puppy bestellen
BF PUPPY 12,5KG 00001
€ 44,94
BF PUPPY 12,5KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Puppy - 12,5 kg
€ 48,90
Biofood Puppy - 12,5 kg bestellen
Bekijkt u ook: