Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Puppy Hond 12,5 kg
Monday, 11 December 2023

Biofood Puppy Hond 12,5 kg

44,950 - 105,750
Bestel nu direct voor € 44,95

Biofood Puppy is hoogwaardig droogvoer dat speciaal op de behoeften van pups is afgestemd - zonder kunstmatige additieven, gluten of tarwe. De natuurlijke samenstelling voorziet je kleine rakker van alles wat hij voor een gezonde groeifase nodig zal hebben. Het voer bevat een verhoogd gehalte proteïne (30%) en vet (20%). Zo krijgen pups en jonge honden genoeg energie voor in hun groeifase. Rund en kip voorzien je dier van waardevolle proteïnen, die bij kunnen dragen een het behalen en behouden van het optimale gewicht. Zalmolie en lijnzaad kunnen een gezonde, stevige huid en een prachtig glanzende vacht stimuleren. Johannesbrood en FOS kunnen bijdragen aan een evenwichtige darmflora. De combinatie van chondroïtine en glucosamine kan helpen bij het intact houden van gewrichten en kraakbeen en zo zorgen voor meer mobiliteit. Taurine kan invloed uitoefenen op de calciumuitwisseling tussen het binnenste en het buitenste van de celwand en zo bijdragen aan een gezond functionerend hart en een goede zichtfunctie. Meer essentiële ingrediënten zoals vitaminen, antioxidanten en mineralen zorgen ervoor dat je pup een evenwichtig voer binnenkrijgt, dat hem van alles voorziet wat hij van nature nodig heeft. Biofood Puppy - het puppyvoer waarmee je je jonge hond helemaal in de watten legt! Biofood Puppy in één oogopslag: Hoogwaardig droogvoer voor pups en jonge honden Verhoogd gehalte proteïne en vet: levert genoeg energie voor in de groeifase Topkwaliteit: met zorgvuldig uitgekozen, natuurlijke ingrediënten Met proteïnerijk rund en kip: goed verteerbaar en licht op de maag, goede acceptatie Rijst als bron van koolhydraten: voorziet je hond van genoeg energie Met zalmolie: vol omega-3- en omega-6-vetzuren, die bij kunnen dragen aan een gezonde huid en een prachtig glanzende vacht Met chondroïtine en glucosamine: om de gewrichten en het kraakbeen intact te houden Met johannesbrood en FOS: kunnen een gezonde darmflora ondersteunen Met taurine: ter ondersteuning van een gezond functionerend hart en een goede zichtfunctie Rijk aan vitaminen, mineralen en ballaststoffen: ronden het recept af, zorgen voor een evenwichtige, holistisch dieet Vrij van kunstmatige additieven, gluten en tarwe Niet de variant die je zoekt? Bekijk het complete aanbod Biofood voor de hond! (Zooplus.nl)

BF Petfood Puppy hondenvoer is volledige, tarwe- en glutenvrije voeding voor pups van 1,5 tot 10 maanden. * Rijk aan vlees * Licht verteerbaar * Ondersteunt de mobiliteit en gewrichten (Brekz.nl)

BF Petfood Puppy HondenvoerDe puppy levensfase is erg belangrijk en bepalend voor een krachtig, vitaal en gezond leven wanneer jouw hond volwassen wordt. BF Petfood Puppy is een volledige licht verteerbare, natuurlijke en smaakvolle voeding voor honden in de eerste levensfase. Van Nederlandse topkwaliteit. Je kunt vanaf 3 weken tot maximaal 12 maanden, afhankelijk van het ras, de puppybrok voeren.BF Petfood puppy voeding heeft alles wat een jonge, opgroeiende hond van nature nodig heeft. Bevat 65% rund, kip, gevogelte en rijst. Een uitgekiende en optimale samenstelling met een hoog eiwitgehalte en gezonde vitaminen en mineralen zorgen bij een energieke en speelse pup voor gezonde ontwikkeling van botten, tanden en kiezen, spieren en vertering. * Volledige licht verteerbare, natuurlijke geëxtrudeerde puppy voeding * Voor gezonde ontwikkeling van botten, gebit, spieren en vertering * Eiwit/vet percentage van 30/20 * Met gezonde zalmolie met omega 3&6 vetzuren * Tarwe en tarweglutenvrij * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Met glucosamine en chondroïtine, ondersteund de mobiliteit en gewrichten * Zonder chemische toevoegingen (Plein.nl)

Bf Puppy - Hondenvoer - 12.5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hondenvoeding Een goed begin is het halve werk. Zoekend naar een goede puppy voeding? Biofood heeft het! De Puppy van Biofood is een energierijke puppy voeding met een hoog percentage gedroogde dierlijke eiwitten (41%), een hoge energiewaarde (4200cal) en slechts 2 graansoorten die coeliakie glutenvrij zijn. Deze puppy voeding is geschikt voor middel- en grote rassen. Deze voeding ondersteunt de groei, ontwikkeling, huid en vacht, weerstand, gewrichten en het gebit van je jonge opgroeiende hond. Biofood Puppy is een geschikte keus! De Biofood Puppy is van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Een volledige en licht verteerbare geëxtrudeerde hondenvoeding. Deze voeding bevat 41% aan kip, rund en kalkoen. Een Eiwit/vet percentage van 31/18. Met glucosamine, chondroïtine en zalmolie met omega 3 en 6 vetzuren. De Inuline FOS (prebiotica) stimuleert de darmflora en ondersteunt hiermee de gezondheid van je jonge hond. De voeding is tarwe- en glutenvrij en heeft een hoge acceptatie. Het lage clacium gehalte maakt de voeding ook geschikt voor grote rassen met betrekking tot groeipijn en skeletondersteuning. Een duurzaam, dier- en milieuvriendelijk product. Deze verpakking is 100% recyclebaar. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. Puppy van Biofood is verkrijgbaar in 3kg - 12,5kg . Alle BF voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
8714831000031
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Puppy 12.5 KG
€ 44,95
BF - Puppy
€ 47,95
Thuiswinkel Waarborg
12,5kg Puppy Biofood Hondenvoer
€ 51,49
BF Petfood Puppy hondenvoer 12,5 kg
€ 53,95
BF Petfood Puppy Hondenvoer 12,5 kg
€ 53,95
Thuiswinkel Waarborg
Bf Puppy - Hondenvoer - 12.5 kg
€ 54,45