Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Lam & Rijst Hond 3 kg
vrijdag, 09 december 2022
Biofood Lam & Rijst Hond 3 kg

Biofood Lam & Rijst Hond 3 kg

15,95 - 22,74
Bestel nu direct voor € 15,95

Deze heerlijke brok van biofood zit vol met hoogwaardige lam en rijst en is geschikt voor honden met een gevoelige vacht, huid of darmen. dankzij de samenstelling met goed verteerbare en hoogwaardige eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen en mineralen zorgt dit voer een perfecte vertering, gezonde huid en vacht, goede ontlasting en algemene conditie.samenstelling:granen (ontsloten rijst, tarwe, mais), vlees (lam en kip), dierlijke bijproducten (lever, hart en pens), plantaardige bijproducten (zeewierextract, bietenpulp), oliën (zalm- en visolie), vet (schaap), plantaardige vitamines en mineralen (pre-mix), digest (lecithine, natuurkruiden).toevoegingsmiddelen:ijzer: 50 mg, jodium: 1,5 mg, koper: 5 mg, mangaan: 35 mg, zink: 65 mg, selenium: 0,2 mg, vitamine a: 20.000 ie, vitamine d3: 2.000 ie, vitamine e: 65 ieanalytische bestanddelen:eiwit: 25%vet: 13%ruwe celstof: 3%vocht: 10%as: 6,5%calcium: 1,5%fosfor: 1% (Dierspecialist.nl)

Biofood Lam En Rijst HondenvoerDit is een volledige licht verteerbare, natuurlijke en zeer smaakvolle hondenvoeding speciaal ontwikkelt voor honden met een gevoelige huid, vacht en darmen. Van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. Bevat 60% lam, zalm en rijst. * Volledige licht verteerbare, natuurlijke geëxtrudeerde hondenvoeding * Met schapenvet, essentiële omega 3 en 6 verzuren en kruiden * Tarwevrij * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Voor voedingsgevoelige en/of kieskeurige honden en moeilijke eters * Lijnzaad kan een verzachtende werking hebben bij allergiën * Ondersteunt het immuumsysteem door de toegevoegde echenacea kruiden * Zorgt voor een betere ontlasting en goede conditie van jouw hond * Zonder chemische toevoegingen (Plein.nl)

BF®Petfood Lam & Rijst is smakelijk hondenvoer speciaal voor gevoelige honden. Deze tarwevrije hondenvoeding bestaat voor 60% uit lam, zalm en rijst. Daarnaast zijn deze hondenbrokken rijk aan essentiële omega 3 en 6 verzuren. (Medpets.nl)

Biofood Hondenvoeding Lam&Rijst - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hondenvoeding Is de standaard voeding niet de juiste keus voor jouw viervoeter omdat deze lijkt te reageren op de dierlijke eiwitten zoals kip? Geen paniek. De Lam en Rijst van Biofood is een prima alternatief! Een voeding volledig afgestemd op honden met een gevoelige spijsvertering. Deze voeding is zonder kunstmatige additieven of tarwe. Het hoge aandeel lam ligt niet zwaar op de maag en is licht verteerbaar. Zelfs kieskeurige en moeilijke eters kunnen deze voeding niet weerstaan! Biofood Lam en Rijst is een geschikte keus! De Biofood Lam en Rijst is van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Een volledige en licht verteerbare geëxtrudeerde hondenvoeding, rijk aan lam en rijst. Inuline FOS (prebiotica) stimuleert een gezonde darmflora en ondersteunt hiermee de algehele gezondheid. De Schotse Zalmolie in deze voeding bevat essentiële omega 3 en 6 vetzuren. Biofood Lam en Rijst heeft een hoge acceptatie en goede verteerbaarheid. De toegevoegde lijnzaad kan een verzachtende werking hebben bij allergieën. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No Waste'-verpakking die 100% recyclebaar is. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. Lam en Rijst van Biofood is verkrijgbaar in 3kg - 12,5kg . Alle Biofood voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831000680
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
BF HOND LAM & RIJST 3KG 00001
€ 19,94
BF HOND LAM & RIJST 3KG 00001 bestellen
Biofood Lam en Rijst Hondenvoer 3 kg
€ 20,89
Biofood Lam en Rijst Hondenvoer 3 kg bestellen
Biofood Hondenvoer - Lam/Rijst - 3 kg
€ 22,74
Biofood Hondenvoer - Lam/Rijst - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Hondenvoer - Lam/Rijst - 3 kg
€ 22,74
Biofood Hondenvoer - Lam/Rijst - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
BF®Petfood Lam & Rijst - 3 kg
€ 22,75
BF®Petfood Lam & Rijst - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Hondenvoeding Lam&Rijst - Hondenvoer - 3 kg
€ 26,94
Biofood Hondenvoeding Lam&Rijst - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: