Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Lam & Rijst Hond 12,5 kg
vrijdag, 09 december 2022
Biofood Lam & Rijst Hond 12,5 kg

Biofood Lam & Rijst Hond 12,5 kg

39,99 - 47,95
Bestel nu direct voor € 39,99

Biofood Lam Rijst is een hoogwaardig en evenwichtig droogvoer voor volwassen honden van alle rassen met een gevoelige spijsvertering - zonder kunstmatige additieven of tarwe. Het bevat uitstekend verteerbaar vlees, rijst en groenten, verfijnd met overheerlijke kruiden. Het hoge aandeel lam ligt niet zwaar op de maag en is goed verteerbaar. Zelfs kieskeurige honden en moeilijke eters zullen dit voer niet kunnen weerstaan! Zalmolie, lijnzaad en schaapsvet kunnen een gezonde, stevige huid en een glanzende vacht stimuleren. Tegelijkertijd laat het schaapsvet een natuurlijke, beschermende laag in de darm achter en ondersteunt het zo de vertering. Johannesbrood en FOS kunnen bijdragen aan het evenwicht van de darmflora. De bijgevoegde Echinacea kan zorgen voor een goed immuunsysteem. Meer essentiële ingrediënten zoals vitaminen, antioxidanten en mineralen zorgen ervoor dat je hond een evenwichtig voer binnenkrijgt, dat hem van alles voorziet wat hij van nature nodig heeft. Biofood Lam Rijst Sensitive Hondenvoer in één oogopslag: Enkelvoer voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering Van topkwaliteit: met zorgvuldig uitgekozen, natuurlijke ingrediënten Met eiwitrijk lam: ligt niet zwaar op de maag en is makkelijk verteerbaar, goede acceptatie Rijst als bron van koolhydraten: voorziet je hond van genoeg energie Zalmolie, lijnzaad en schaapsvet: rijk aan omega-3- en omega-6-vetzuren, die kunnen helpen met een gezonde huid en een glanzende vacht Met Echinacea: kan zorgen voor een krachtig immuunsysteem Johannesbrood en FOS: kunnen bijdragen aan een gezonde darmflora Vol vitaminen, mineralen en ballaststoffen: ronden het recept af, zorgen voor een evenwichtig en holistisch voer Vrij van kunstmatige additieven (Zooplus.nl)

Biofood Lam En Rijst HondenvoerBiofood Lam en Rijst is een volledige licht verteerbare, natuurlijke en zeer smaakvolle hondenvoeding speciaal ontwikkelt voor honden met een gevoelige huid, vacht en darmen. Van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. Bevat 60% lam, zalm en rijst. * Volledige licht verteerbare, natuurlijke geëxtrudeerde hondenvoeding * Met schapenvet, essentiële omega 3 en 6 verzuren en kruiden * Tarwevrij * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Voor voedingsgevoelige en/of kieskeurige honden en moeilijke eters * Lijnzaad kan een verzachtende werking hebben bij allergiën * Ondersteunt het immuumsysteem door de toegevoegde echenacea kruiden * Zorgt voor een betere ontlasting en goede conditie van jouw hond * Zonder chemische toevoegingen (Plein.nl)

Deze heerlijke brok van biofood zit vol met hoogwaardige lam en rijst en is geschikt voor honden met een gevoelige vacht, huid of darmen. dankzij de samenstelling met goed verteerbare en hoogwaardige eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen en mineralen zorgt dit voer een perfecte vertering, gezonde huid en vacht, goede ontlasting en algemene conditie.samenstelling:granen (ontsloten rijst, tarwe, mais), vlees (lam en kip), dierlijke bijproducten (lever, hart en pens), plantaardige bijproducten (zeewierextract, bietenpulp), oliën (zalm- en visolie), vet (schaap), plantaardige vitamines en mineralen (pre-mix), digest (lecithine, natuurkruiden).toevoegingsmiddelen:ijzer: 50 mg, jodium: 1,5 mg, koper: 5 mg, mangaan: 35 mg, zink: 65 mg, selenium: 0,2 mg, vitamine a: 20.000 ie, vitamine d3: 2.000 ie, vitamine e: 65 ieanalytische bestanddelen:eiwit: 25%vet: 13%ruwe celstof: 3%vocht: 10%as: 6,5%calcium: 1,5%fosfor: 1% (Dierspecialist.nl)

BF Petfood lam & rijst hondenvoer is volledig, natuurlijk hondenvoer voor volwassen honden die voedselgevoelig of kieskeurige eters zijn. * Glutenvrij * Vermindert kans op allergische reacties * Licht verteerbaar en zeer smaakvol (Brekz.nl)

De Lam & Rijst brokken van Biofood is een volledige voeding speciaal ontwikkeld voor honden met een gevoelige honden met bijvoorbeeld huid- en vachtproblemen. In deze voeding van Biofood wordt lamsvlees en rijst gebruikt... (Dierenwinkelxl.nl)

Biofood Hondenvoeding Lam&Rijst - Hondenvoer - 12.5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hondenvoeding Is de standaard voeding niet de juiste keus voor jouw viervoeter omdat deze lijkt te reageren op de dierlijke eiwitten zoals kip? Geen paniek. De Lam en Rijst van Biofood is een prima alternatief! Een voeding volledig afgestemd op honden met een gevoelige spijsvertering. Deze voeding is zonder kunstmatige additieven of tarwe. Het hoge aandeel lam ligt niet zwaar op de maag en is licht verteerbaar. Zelfs kieskeurige en moeilijke eters kunnen deze voeding niet weerstaan! Biofood Lam en Rijst is een geschikte keus! De Biofood Lam en Rijst is van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Een volledige en licht verteerbare geëxtrudeerde hondenvoeding, rijk aan lam en rijst. Inuline FOS (prebiotica) stimuleert een gezonde darmflora en ondersteunt hiermee de algehele gezondheid. De Schotse Zalmolie in deze voeding bevat essentiële omega 3 en 6 vetzuren. Biofood Lam en Rijst heeft een hoge acceptatie en goede verteerbaarheid. De toegevoegde lijnzaad kan een verzachtende werking hebben bij allergieën. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No Waste'-verpakking die 100% recyclebaar is. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. Lam en Rijst van Biofood is verkrijgbaar in 3kg - 12,5kg . Alle Biofood voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

BF®Petfood Lam & Rijst is smakelijk hondenvoer speciaal voor gevoelige honden. Deze tarwevrije hondenvoeding bestaat voor 60% uit lam, zalm en rijst. Daarnaast zijn deze hondenbrokken rijk aan essentiële omega 3 en 6 verzuren. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831000772
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12,5kg Lam & Rijst Sensitive Biofood Hondenvoer
€ 39,99
12,5kg Lam & Rijst Sensitive Biofood Hondenvoer bestellen
Biofood Hondenvoer - Lam & Rijst - 12.5 kg
€ 44,06
Biofood Hondenvoer - Lam & Rijst - 12.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Hondenvoer - Lam & Rijst - 12.5 kg
€ 44,06
Biofood Hondenvoer - Lam & Rijst - 12.5 kg bestellen
Biofood Lam en Rijst Hondenvoer 12,5 kg
€ 44,50
Biofood Lam en Rijst Hondenvoer 12,5 kg bestellen
Geen titel
€ 44,94
Geen titel bestellen
BF Petfood lam & rijst hondenvoer 12.5 kg
€ 47,49
BF Petfood lam & rijst hondenvoer 12.5 kg bestellen
BF - Lam & rijst
€ 47,95
BF - Lam & rijst bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Hondenvoeding Lam&Rijst - Hondenvoer - 12.5 kg
€ 47,95
Biofood Hondenvoeding Lam&Rijst - Hondenvoer - 12.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
BF®Petfood Lam & Rijst - 12,5 kg
€ 50,35
BF®Petfood Lam & Rijst - 12,5 kg bestellen
Bekijkt u ook: