Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Lam & Rijst Hond 12,5 kg
Friday, 22 September 2023

Biofood Lam & Rijst Hond 12,5 kg

42,950 - 84,990
Bestel nu direct voor € 42,95

BF Petfood lam & rijst hondenvoer is volledig, natuurlijk hondenvoer voor volwassen honden die voedselgevoelig of kieskeurige eters zijn. * Glutenvrij * Vermindert kans op allergische reacties * Licht verteerbaar en zeer smaakvol (Brekz.nl)

Biofood Lam Rijst is een hoogwaardig en evenwichtig droogvoer voor volwassen honden van alle rassen met een gevoelige spijsvertering - zonder kunstmatige additieven of tarwe. Het bevat uitstekend verteerbaar vlees, rijst en groenten, verfijnd met overheerlijke kruiden. Het hoge aandeel lam ligt niet zwaar op de maag en is goed verteerbaar. Zelfs kieskeurige honden en moeilijke eters zullen dit voer niet kunnen weerstaan! Zalmolie, lijnzaad en schaapsvet kunnen een gezonde, stevige huid en een glanzende vacht stimuleren. Tegelijkertijd laat het schaapsvet een natuurlijke, beschermende laag in de darm achter en ondersteunt het zo de vertering. Johannesbrood en FOS kunnen bijdragen aan het evenwicht van de darmflora. De bijgevoegde Echinacea kan zorgen voor een goed immuunsysteem. Meer essentiële ingrediënten zoals vitaminen, antioxidanten en mineralen zorgen ervoor dat je hond een evenwichtig voer binnenkrijgt, dat hem van alles voorziet wat hij van nature nodig heeft. Biofood Lam Rijst Sensitive Hondenvoer in één oogopslag: Enkelvoer voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering Van topkwaliteit: met zorgvuldig uitgekozen, natuurlijke ingrediënten Met eiwitrijk lam: ligt niet zwaar op de maag en is makkelijk verteerbaar, goede acceptatie Rijst als bron van koolhydraten: voorziet je hond van genoeg energie Zalmolie, lijnzaad en schaapsvet: rijk aan omega-3- en omega-6-vetzuren, die kunnen helpen met een gezonde huid en een glanzende vacht Met Echinacea: kan zorgen voor een krachtig immuunsysteem Johannesbrood en FOS: kunnen bijdragen aan een gezonde darmflora Vol vitaminen, mineralen en ballaststoffen: ronden het recept af, zorgen voor een evenwichtig en holistisch voer Vrij van kunstmatige additieven Niet de variant die je zoekt? Bekijk het complete aanbod Biofood voor de hond! (Zooplus.nl)

De Lam & Rijst brokken van Biofood is een volledige voeding speciaal ontwikkeld voor honden met een gevoelige honden met bijvoorbeeld huid- en vachtproblemen. In deze voeding van Biofood wordt lamsvlees en rijst gebruikt... (Dierenwinkelxl.nl)

BF Petfood Lam En Rijst HondenvoerBF Petfood Lam en Rijst is een volledige licht verteerbare, natuurlijke en zeer smaakvolle hondenvoeding speciaal ontwikkelt voor honden met een gevoelige huid, vacht en darmen. Van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. Bevat 60% lam, zalm en rijst. * Volledige licht verteerbare, natuurlijke geëxtrudeerde hondenvoeding * Met schapenvet, essentiële omega 3 en 6 verzuren en kruiden * Tarwevrij * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Voor voedingsgevoelige en/of kieskeurige honden en moeilijke eters * Lijnzaad kan een verzachtende werking hebben bij allergiën * Ondersteunt het immuumsysteem door de toegevoegde echenacea kruiden * Zorgt voor een betere ontlasting en goede conditie van jouw hond * Zonder chemische toevoegingen (Plein.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
8714831000772
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
BF Petfood lam & rijst hondenvoer 12,5 kg
€ 42,95
Thuiswinkel Waarborg
12,5kg Lam & Rijst Sensitive Biofood Hondenvoer
€ 43,49
BF - Lam & rijst
€ 47,95
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Hondenvoer - Lam & Rijst - 12.5 kg
€ 49,01
BF Petfood Lam en Rijst Hondenvoer 12,5 kg
€ 49,45