Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Krokant Hond 3 kg
maandag, 05 december 2022
Biofood Krokant Hond 3 kg

Biofood Krokant Hond 3 kg

15,95 - 20,99
Bestel nu direct voor € 19,49

Deze heerlijk krokante brok van biofood is een volledige, zeer smaakvolle en natuurlijke hondenvoeding voor alle volwassen rassen. door het hoge vleesaandeel van rund en kip wordt het voer perfect opgenomen en dankzij de hoge kwaliteit van vetten, koolhydraten en eiwitten ontstaat er een betere ontlasting, vertering en goede conditie. deze brok bevat onder andere cranberry, wat veel antioxidanten, mineralen en vitaminen bevat en de zoutwateralg spirulina, wat naast mineralen en vitaminen ook essentiële amino- en vetzuren bevat.samenstelling:granen (ontsloten tarwe, mais), vlees (kip, rund en lamsvlees), dierlijke bijproducten (lever, hart en pens), plantaardige bijproducten (zeewierextract, bietenpulp, cranberry), oliën (zalm- en visolie), vet (kip en schaap), plantaardige vitamines en mineralen (pre-mix), digest (lecithine, natuurkruiden, spirulina).toevoegingsmiddelen:ijzer: 50 mg, jodium: 1,5 mg, koper: 5 mg, mangaan: 35 mg, zink: 65 mg, selenium: 0,2 mg, vitamine a: 20.000 ie, vitamine d3: 2000 ie, vitamine e: 65 ieanalytische bestanddelen:eiwit: 25%vet: 9%ruwe celstof: 3%vocht: 10%as: 7%calcium: 1,4%fosfor: 1% (Dierspecialist.nl)

Biofood Hondenvoer KrokantEen licht verteerbare, zeer smakelijke geperste brok van Nederlandse topkwaliteit. Biofood krokant bevat de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van jouw hond. De bronnen van eiwitten, koolhydraten en vetten zijn van hoge kwaliteit. Deze zorgen voor een betere vertering, ontlasting en een goede conditie van jouw hond. * Heeft een hoge acceptatie en verteerbaarheid * Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en kruiden * 60% kip, rund, wild zwijn, zalm en rijst * Tarwevrij * Met zalmolie, schapenvet en kruiden * Rijk aan Omega 3&6 vetzuren. * De toegevoegde echinacea kruiden ondersteunen het afweersysteem * Zonder chemische toevoegingen * Voor volwassen honden (Plein.nl)

BF®Petfood Adult Krokant is overheerlijk adult hondenvoer voor jouw trouwe viervoeter. Deze tarwevrije hondenvoeding bestaat voor 60% uit gevogelte, rund, wild zwijn, zalm en rijst. Daarnaast zijn deze brokken rijk aan omega 3 & 6-vetzuren. (Medpets.nl)

Biofood Krokant - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hondenvoeding Ter vervanging van de Biofood Puppy voeding is de Adult Krokant van Biofood een goede opvolger. Een voeding op basis van 37% gedroogd gevogelte en zalm. De Adult Krokant is een volledige voeding op natuurlijke basis voor volwassen honden van alle rassen. Deze voeding is licht verteerbaar en zeer smaakvol en bevat eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen aan een goede gezondheid van je hond. Biofood Adult Krokant is een geschikte keus! De Biofood Adult Krokant is van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Een volledige en licht verteerbare geëxtrudeerde hondenvoeding. Deze voeding is rijk aan gevogelte, zalm en rijst en is tarwevrij. De voeding bevat daarnaast een gezonde zalmolie en verschillende kruiden. Inuline FOS (prebiotica) stimuleert een gezonde darmflora en ondersteunt hiermee de algehele gezondheid. Adult Krokant heeft een hoge acceptatie en goede verteerbaarheid. De toegevoegde echinacea kruiden ondersteunen het afweersysteem van je hond. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No Waste'-verpakking die 100% recyclebaar is. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. Adult Krokant van Biofood is verkrijgbaar in 3kg - 12,5kg . Alle Biofood voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831000673
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biofood Krokant 3 KG
€ 19,49
Biofood Krokant 3 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Krokant 3 KG
€ 19,49
Biofood Krokant 3 KG bestellen
BF HOND KROKANT 3KG 00001
€ 19,94
BF HOND KROKANT 3KG 00001 bestellen
Biofood Krokant Hondenvoer 3 kg
€ 22,75
Biofood Krokant Hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
BF®Petfood Adult Krokant - 3 kg
€ 22,80
BF®Petfood Adult Krokant - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Krokant - Hondenvoer - 3 kg
€ 25,98
Biofood Krokant - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: