Biofood Kitten Pregnant & Nursing Kat 1,5 kg

Biofood Kitten Pregnant & Nursing Kat 1,5 kg

13,10 - 18,05
Bestel nu direct voor € 13,10

Biofood Kitten is tarwe- en glutenvrij kattenvoer speciaal voor kittens en drachtige of zogende katten. Deze natuurlijke kattenvoeding bestaat voor 70% uit kalkoen, vis, kip en rijst. Daarnaast hebben deze kattenbrokken een ondersteunende werking op de groei, ontwikkeling en afweer van jouw kitten. (Medpets.nl)

Biofood Kattenvoer KittenBiofood Kitten is hoogwaardige volledige natuurlijke kattenvoeding die speciaal ontwikkeld is voor kittens tot 12 maanden en zwangere en/of zogende katten. * 70% aan kalkoen, vis, kip en rijst. * Met prebiotica FOS (inuline), zalmolie met omega 3 en 6 vetzuren en taurine. * Voorziet in een verhoogde energiebehoefte * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Ondersteunt groei, ontwikkeling en afweer en zorgt voor een gezond skelet en gebit * Tarwevrij * Beperkt geur en volume van de ontlasting * Bevat geen kunstmatige toevoegingen (Plein.nl)

Deze kitten droogvoeding van biofood is geschikt voor kittens tot 12 maanden oud en zwangere of zogende katten van alle rassen. deze brokken bevatten wel 70% aan kalkoen, kip, vis en rijst en zijn vrij van tarwe en kunstmatige toevoegingen! door deze hoogwaardige ingrediënten is de smaak van dit voer onweerstaanbaar voor de kat en kunnen kittens snel leren om droog voer te eten. naast de hoofdingrediënten bevat dit voer inuline, taurine en omega-3- en -6 vetzuren, waarmee het gebit, natuurlijke afweer, huid en vacht in goede conditie gehouden wordt. tevens wordt de geur en het volume van de ontlasting beperkt en wordt een gezonde groei van tanden en botten gestimuleerd.samenstelling:gedroogde kalkoen, ontsloten mais, ontsloten rijst, gevogeltevet, vismeel, gedroogde kip, biergist, bietenpulp, eipoeder, lijnzaad, lecithine, zalmolie, inuline (bron van fos), taurine.toevoegingsmiddelen:geenanalytische bestanddelen:ruw eiwit: 34%ruw vet: 20%ruwe as: 6,5%ruwe celstof: 2,0%calcium: 1,4%fosfor: 0,8%magnesium: 0,9% (Dierspecialist.nl)

Biofood Ncf Kitten Pregnant&Nursing - Kattenvoer - Kalkoen Vis Kip 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! De nieuwe premium kattenlijn bevat een exclusieve vers vleescoating die vers aangebracht word. Het is een zeer smaakvolle voeding waar bijna 95% van het brokje volledig wordt opgenomen. Het geeft weinig ontlasting, maar heeft veel vlees. Hollands fabricaat en hollandse ingredienten. De controle is oplossend voor zowel struviet als oxcelaat. Blaas- en niergruis lost het op en mag blijvend gevoerd worden. Sensitive is voor moeilijke eters. Het is zeer hoogwaardige voeding en uniek in Nederland qua kwaliteit. Met bio-bestanddelen, wild en fytotherapeutische kruiden. Het is meer vlees voor kittens en ontlast nier en lever.. Alle Biofood voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831002936
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Kitten - 1,5 kg
€ 17,05
Biofood Kitten - 1,5 kg bestellen
Biofood cat kitten pregnant & nursing kattenvoer 1,5 kg
€ 18,05
Biofood cat kitten pregnant & nursing kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood cat kitten pregnant & nursing kattenvoer 1,5 kg
€ 18,05
Biofood cat kitten pregnant & nursing kattenvoer 1,5 kg bestellen
Biofood Kittenvoer 1,5 kg
€ 18,31
Biofood Kittenvoer 1,5 kg bestellen
BF KITTEN PREGNANT/NURS. 1,5KG 00001
€ 19,94
BF KITTEN PREGNANT/NURS. 1,5KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Ncf Kitten Pregnant&Nursing - Kattenvoer - Kalkoen Vis Kip 1.5 kg
€ 21,44
Biofood Ncf Kitten Pregnant&Nursing - Kattenvoer - Kalkoen Vis Kip 1.5 kg bestellen
Bekijkt u ook: