Biofood Kitten Pregnant & Nursing Kat 1,5 kg

Biofood Kitten Pregnant & Nursing Kat 1,5 kg

13,95 - 17,99
Bestel nu direct voor € 16,99

Biofood Kattenvoer KittenBiofood Kitten is hoogwaardige volledige natuurlijke kattenvoeding die speciaal ontwikkeld is voor kittens tot 12 maanden en zwangere en/of zogende katten. * 70% aan kalkoen, vis, kip en rijst. * Met prebiotica FOS (inuline), zalmolie met omega 3 en 6 vetzuren en taurine. * Voorziet in een verhoogde energiebehoefte * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Ondersteunt groei, ontwikkeling en afweer en zorgt voor een gezond skelet en gebit * Tarwevrij * Beperkt geur en volume van de ontlasting * Bevat geen kunstmatige toevoegingen (Plein.nl)

BF®Petfood Kitten is tarwe- en glutenvrij kattenvoer speciaal voor kittens en drachtige of zogende katten. Deze natuurlijke kattenvoeding bestaat voor 70% uit kalkoen, vis, kip en rijst. Daarnaast hebben deze kattenbrokken een ondersteunende werking op de groei, ontwikkeling en afweer van jouw kitten. (Medpets.nl)

Deze kitten droogvoeding van biofood is geschikt voor kittens tot 12 maanden oud en zwangere of zogende katten van alle rassen. deze brokken bevatten wel 70% aan kalkoen, kip, vis en rijst en zijn vrij van tarwe en kunstmatige toevoegingen! door deze hoogwaardige ingrediënten is de smaak van dit voer onweerstaanbaar voor de kat en kunnen kittens snel leren om droog voer te eten. naast de hoofdingrediënten bevat dit voer inuline, taurine en omega-3- en -6 vetzuren, waarmee het gebit, natuurlijke afweer, huid en vacht in goede conditie gehouden wordt. tevens wordt de geur en het volume van de ontlasting beperkt en wordt een gezonde groei van tanden en botten gestimuleerd.samenstelling:gedroogde kalkoen, ontsloten mais, ontsloten rijst, gevogeltevet, vismeel, gedroogde kip, biergist, bietenpulp, eipoeder, lijnzaad, lecithine, zalmolie, inuline (bron van fos), taurine.toevoegingsmiddelen:geenanalytische bestanddelen:ruw eiwit: 34%ruw vet: 20%ruwe as: 6,5%ruwe celstof: 2,0%calcium: 1,4%fosfor: 0,8%magnesium: 0,9% (Dierspecialist.nl)

Biofood Ncf Kitten Pregnant&Nursing - Kattenvoer - Kalkoen Vis Kip 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige kattenvoeding Een goed begin is het halve werk. Zoekend naar een goede kitten voeding? Biofood heeft het! De NCF Kitten Pregnant en Nursing van Biofood is een hoogwaardige, volledige en natuurlijke kittenvoeding voor kittens tot 12 maanden. Daarnaast is de voeding ook geschikt voor drachtige en/of zogende katten. Een voeding die voorziet in een verhoogde energiebehoefte met een hoge acceptatie en verteerbaarheid. Een voeding die ondersteunt in de groei, ontwikkeling en afweer van je jonge kitten, maar ook zorg draagt voor een gezond skelet en gebit. Deze kitten voeding beperkt ook geur en volume van de ontlasting en bevat geen kunstmatige toevoegingen of granen. NCF Kitten Pregnant en Nursing is een geschikte keus! De Biofood Kitten is van Nederlandse topkwaliteit. Een voeding rijk aan verse en gedroogde kip, aangevuld met zalm, prebiotica, FOS (inuline), zalmolie met omega 3 en 6 vetzuren en taurine. Deze voeding voorziet in een verhoogde energiebehoefte zoals bij jonge opgroeiende kittens of drachtige en/of zogende katten. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No waste' verpakking die 100% recyclebaar is. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle kattenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. NFC Kitten pregnant & nursing van Biofood is verkrijgbaar in 1,5kg - 10kg . Alle Biofood voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831002936
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biofood Kittenvoer 1,5 kg
€ 16,99
Biofood Kittenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Kittenvoer 1,5 kg
€ 16,99
Biofood Kittenvoer 1,5 kg bestellen
Biofood Kittenvoer 1,5 kg
€ 17,85
Biofood Kittenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
BF®Petfood Kitten - 1,5 kg
€ 17,90
BF®Petfood Kitten - 1,5 kg bestellen
BF KITTEN PREGNANT/NURS. 1,5KG 00001
€ 19,94
BF KITTEN PREGNANT/NURS. 1,5KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Ncf Kitten Pregnant&Nursing - Kattenvoer - Kalkoen Vis Kip 1.5 kg
€ 22,98
Biofood Ncf Kitten Pregnant&Nursing - Kattenvoer - Kalkoen Vis Kip 1.5 kg bestellen
Bekijkt u ook: