Biofood Kattenbrokjes 3-mix Kat 2 kg

Biofood Kattenbrokjes 3-mix Kat 2 kg

8,75 - 13,00
Bestel nu direct voor € 8,75

Biofood 3-Mix Adult kattenvoer is een natuurlijke, smaakvolle, gezonde en complete voeding voor katten. * Smakelijke en gezonde voeding * Meerdere dierlijke eiwitten * Draagt bij aan de algehele gezondheid (Brekz.nl)

Biofood Kat 3-Mix is een smakelijke kattenvoeding die bereid is met natuurlijke ingrediënten. Dit kattenvoer bevat overheerlijke vis, rund en kip. Daarnaast dragen deze kattenbrokjes bij aan de algehele gezondheid van je kat door de aanwezige eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. (Medpets.nl)

Biofood Kattenvoer 3 MixDit voer van hoge kwaliteit is bereid met natuurlijk geselecteerde ingredinten en geschikt voor alle kattenrassen. Het voer bevat de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van jouw kat.De bronnen van eiwitten, koolhydraten en vetten zijn van hoge kwaliteit. Deze zorgen voor een betere vertering en ontlasting. Het hoge vleesaandeel zorgt voor een goede opname en acceptatie van het voer. Het gehalte aan minerale grondstoffen is laag, dit verlaagd de zuurgraad in de urine en zorgt voor een goede blaasfunctie. Biofood kat 3-mix voeding is verrijkt met taurine en gezonde omega 3 en 6 vetzuren zodat je kat lekker lang vitaal blijft. * Verbeterd de blaasfunctie * Heeft een hoge verteerbaarheid * Heeft een hoge acceptatie * Bestaat uit natuurlijke ingredinten. (Plein.nl)

Biofood Kattenbrokjes 3-Mix Mix - Kattenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige kattenvoeding De kattenbrokjes 3-Mix van Biofood is een voeding die met grote zorg is bereid. Een voeding vol met natuurlijk geselecteerde ingrediënten. De voeding komt tot stand met een optimale dagelijkse hoeveelheid aan eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen aan de gezondheid van je kat. Een voeding bestaande uit drie verschillende brokjes in verschillende kleurtjes. Kattenbrokjes 3-Mix is een geschikte keus! De Biofood 3-Mix is van Nederlandse topkwaliteit. Een voeding rijk aan kip, rund, zalm en vis, aangevuld met taurine, echinacea kruiden en omega 3 en 6 vetzuren. Een licht verteerbare voeding met een hoge acceptatie. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No waste' verpakking die 100% recyclebaar is. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle kattenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. Kattenbrokjes 3-Mix van Biofood is verkrijgbaar in 2kg - 10kg . Alle Biofood voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Dit kat-3-mix droogvoer van biofood is een overheerlijke en volledige voeding voor volwassen katten van alle rassen. deze brok heeft een hoog vleesaandeel, met o.a. kip, rund en zalm, wat zorgt voor een zeer smakelijk voer wat katten direct zullen accepteren. de hoogwaardige ingrediënten zorgen voor eiwitten, koolhydraten en vetten van zeer hoge kwaliteit, waardoor de vertering en ontlasting zullen verbeteren. ook wordt een goede oogfunctie en hartgezondheid bevorderd door de taurine in het voer.samenstelling:granen (ontsloten: tarwe, mais), vlees (kip- rundvlees) en dierlijke bijproducten (lever, hart, pens), plantaardige bijproducten (zeewierextract, gist), vis (zalm) en visbijproducten (orgaanvlees), oliën (zalm- en visolie), vet (kip), plantaardige vitaminen en mineralen (premix), digest (kippenlever, taurine, natuurkruiden).analytische bestanddelen:ruw eiwit: 30%ruw vet: 10%ruwe as: 8%ruwe celstof: 2,5%vocht: 10%calcium: 1,5%fosfor: 1,0% (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831001526
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biofood 3-Mix Adult kattenvoer 2 kg
€ 11,70
Biofood 3-Mix Adult kattenvoer 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Kat 3-Mix - 2 kg
€ 12,70
Biofood Kat 3-Mix - 2 kg bestellen
Biofood Kat 3-Mix - Kattenvoer - 2 kg
€ 13,00
Biofood Kat 3-Mix - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Kat 3-Mix - Kattenvoer - 2 kg
€ 13,00
Biofood Kat 3-Mix - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Biofood Kattenvoer 3 Mix 2 kg
€ 13,39
Biofood Kattenvoer 3 Mix 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Kattenbrokjes 3-Mix Mix - Kattenvoer - 2 kg
€ 13,98
Biofood Kattenbrokjes 3-Mix Mix - Kattenvoer - 2 kg bestellen
BF KATTENBROKJES 3 MIX 2KG 00001
€ 14,98
BF KATTENBROKJES 3 MIX 2KG 00001 bestellen
Bekijkt u ook: