Home > Kattenvoer > Biofood > Biofood Kattenbrokjes 3-mix Kat 2 kg
donderdag, 17 oktober 2019
Biofood Kattenbrokjes 3-mix Kat 2 kg

Biofood Kattenbrokjes 3-mix Kat 2 kg

9,99 - 14,95
Bestel nu direct voor € 9,99

Biofood Kattenbrokjes 3-mix kattenvoer is een natuurlijke, smaakvolle, gezonde en complete voeding voor katten. * Smakelijk en gezonde voeding * Voor een stralende vacht * Ondersteunt de spijsvertering (Brekz.nl)

Biofood Kattenvoer 3 MixDit voer van hoge kwaliteit is bereid met natuurlijk geselecteerde ingredinten en geschikt voor alle kattenrassen. Het voer bevat de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van jouw kat.De bronnen van eiwitten, koolhydraten en vetten zijn van hoge kwaliteit. Deze zorgen voor een betere vertering en ontlasting. Het hoge vleesaandeel zorgt voor een goede opname en acceptatie van het voer. Het gehalte aan minerale grondstoffen is laag, dit verlaagd de zuurgraad in de urine en zorgt voor een goede blaasfunctie. Biofood kat 3-mix voeding is verrijkt met taurine en gezonde omega 3 en 6 vetzuren zodat je kat lekker lang vitaal blijft. * Verbeterd de blaasfunctie * Heeft een hoge verteerbaarheid * Heeft een hoge acceptatie * Bestaat uit natuurlijke ingredinten. (Plein.nl)

Biofood Kat 3-Mix is een smakelijke kattenvoeding die bereid is met natuurlijke ingrediënten. Dit kattenvoer bevat overheerlijke vis, rund en kip. Daarnaast dragen deze kattenbrokjes bij aan de algehele gezondheid van je kat door de aanwezige eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. (Medpets.nl)

Biofood Kattenbrokjes 3-Mix Mix - Kattenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! De Biofood kattenvoeding 3 mix is een basis mix waarbij het bio-vlees van Biofood verwerkt word met 30% granen tot een kattenbrokje. Laag mineraalwaarde waardoor zuurgraad in de urine ook laag blijft. Voorkomt blaasgruis.. Alle Biofood voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831001526
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biofood Kattenbrokjes 3-mix kattenvoer 2 kg
€ 9,99
Biofood Kattenbrokjes 3-mix kattenvoer 2 kg bestellen
Biofood Kattenvoer 3 Mix 2 kg
€ 10,44
Biofood Kattenvoer 3 Mix 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Kat 3-Mix - 2 kg
€ 10,95
Biofood Kat 3-Mix - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Kattenbrokjes 3-Mix Mix - Kattenvoer - 2 kg
€ 10,99
Biofood Kattenbrokjes 3-Mix Mix - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Kat 3-Mix - Kattenvoer - 2 kg
€ 14,95
Biofood Kat 3-Mix - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Bekijkt u ook: