Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood High Energy Hond 12,5 kg
dinsdag, 06 december 2022
Biofood High Energy Hond 12,5 kg

Biofood High Energy Hond 12,5 kg

39,96 - 47,95
Bestel nu direct voor € 39,96

Biofood High Energy is hoogwaardig, natuurlijk droogvoer voor honden met een verhoogde energiebehoefte, waaronder sport-, behendigheid-, of werkhonden of ook drachtige of zogende honden - voor optimale gezondheid, conditie en prestatie! Het proteïnegehalte in het voer bedraagt 30%, het vetgehalte is verhoogd naargelang het verbruik van actievere honden en ligt op 20%. Het hoge aandeel kip van ten minste 40% zorgt voor hoogwaardige dierlijke proteïnen, die kunnen helpen bij het behalen en behouden van het ideale gewicht. Zalmolie en lijnzaad zijn rijk aan omega 3- en omega 6-vetzuren, die aan de gezondheid van de huid en aan een prachtige glans in de vacht kunnen bijdragen. Johannesbrood kan een evenwichtige darmflora ten goede komen en de bijgevoegde Echinacea kan zorgen voor een goed immuunsysteem. De taurine in het voer kan invloed uitoefenen op de calciumuitwisseling tussen het binnenste en het buitenste van de celwand en daarmee bijdragen aan het gezond functioneren van het hart. Andere essentiële ingrediënten zoals vitaminen, ballaststoffen en mineralen zorgen ervoor dat je hond een evenwichtig voer binnenkrijgt, dat hem van alles voorziet wat hij van nature nodig heeft. Biofood High Energy biedt je actieve hond de perfecte combinatie van over heerlijke en functionele ingrediënten - helemaal zonder toegevoegde kunstmatige additieven of tarwe! Biofood High Energy in één oogopslag: Droogvoer voor honden met een verhoogde energiebehoefte (lange wandeltochten, sport-, behendigheids- of werkhonden, of ook drachtige of zogende honden Topkwaliteit: met zorgvuldig uitgekozen, natuurlijke ingrediënten Proteïne 30% / vet 20%: een hoog proteïnegehalte en een verhoogd vetaandeel Met ten minste 40% kip: niet zwaar op de maag, licht verteerbaar, goede acceptatie Zalmolie en lijnzaad: rijk aan omega-3- en omega-6-vetzuren, die een gezonde huid en een glanzende vacht kunnenn stimuleren Met johannesbrood: kan een gezonde darmflora ondersteunen Taurine: kan bijdragen aan een gezonde hartfunctie en een goede zichtfunctie Echinacea: kan zorgen voor een gezond immuunsysteem Rijk aan vitaminen, mineralen en ballaststoffen: ronden het recpet af, zorgen voor een evenwichtig, holistisch voer Vrij van kunstmatige additieven of tarwe (Zooplus.nl)

Deze heerlijke, tarwevrije high-energy brok van biofood zit vol met hoogwaardige kip en is geschikt voor normale tot actieve honden. dankzij de samenstelling met goed verteerbare eiwitten en vetten van hoge kwaliteit zorgt dit voer een perfecte vertering, conditie en een snel herstel na sportieve prestaties of langdurige inspanning.naast deze hoofdingrediënten bevat deze brok l-carnitine, echinacea en biergist, waarbij de laatstgenoemde zorgt voor een overheerlijke smaak en l-carnitine en echinacea voor een gezond metabolisme en het ondersteunen van het immuunsysteem. de lijnzaad in de voeding werkt onder andere ontstekingsmemmend en verzachtend. dit product is licht voor de maag en bevat johannesbrood en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering en evenwichtige darmflora. de hond zal er prachtig verzorgd uitzien dankzij de omega-3-vetzuren uit de zalmolie, wat onder andere zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht. ten slotte bevat dit voer taurine, wat zorgt voor het ondersteunen van de hartspier en het gezichtsvermogen.samenstelling:gedroogde kip (41%), ontsloten mais, dierlijk vet (kip, wild zwijn), ontsloten gerst, lijnzaad, ontsloten rijst, johannesbrood, lecithine, zalmolie, biergist, bieten, l-carnitine, taurine, echinacea kruiden.toevoegingsmiddelen:ijzer: 50 mg, jodium: 1,5 mg, koper: 5 mg, mangaan: 35 mg, zink: 65 mg, selenium: 0,2 mg, vitamine a: 15.000 ie, vitamine d3: 1.500 ie, vitamine e: 60 ieanalytische bestanddelen:eiwit: 30%vet: 20%ruwe celstof: 2,5%vocht: 10%as: 6,2%calcium: 1,5%fosfor: 1% (Dierspecialist.nl)

Biofood Active High Energy HondenvoerBiofood Active High Energy (voorheen Biofood Super premium) is een volledige licht verteerbare, natuurlijke en zeer smaakvolle, geperste hondenvoeding. Geschikt voor normale tot actieve honden. De voeding bevat weinig koolhydraten en een eiwit/vet percentage van 30/20. Omdat het vetmetabolisme van de hond zeer efficiënt om gaat met vet, en de hond vet omzet in energie, is de voeding geschikt voor vele honden* waaronder normale en actieve honden, honden met overgewicht en kleine rassen. High Energy bevat extra vezels voor een goede darmpassage en ondersteunt het immuunsysteem. *Biofood High Energy is tevens eenideale voeding bij sterilisatie, castratie en voor honden die tijdens of na de dracht- en zoogperiode of na ziekte in conditie moeten komen of overgewicht hebben. * Volledige licht verteerbare, natuurlijke geëxtrudeerde hondenvoeding * Geschikt voor normale tot actieve honden van alle rassen* Voor alle leeftijden: pup tot senior * 63% kip, maïs en zalmolie * Tarwevrij * Zonder chemische toevoegingen * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Met lijnzaad en kruiden (Plein.nl)

BF Petfood High Energy hondenvoer is een volledige, natuurlijke brok voor nomale of actieve volwassen honden van alle rassen. * Hoog eiwit- en vetgehalte * Zeer goed verteerbaar * Ondersteunt een goede conditie (Brekz.nl)

Biofood Super Premium - Hondenvoer - 12.5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hondenvoeding Heb je een hond die veel inspanning moet leveren? Dan is de Active High Energy van Biofood een uitstekende keuze. Deze voeding bevat hoogwaardige en natuurlijke grondstoffen die licht verteerbaar zijn. Een geëxtrudeerde energierijke voeding op basis van 41% kip. Deze voeding heeft een aangepast eiwit/vet gehalte van 30/20 en deze gezonde eiwitten zorgen onder andere voor een goede conditie van de spieren. Deze voeding is geschikt voor onder andere jacht-, training en sporthonden. Ook jonge honden van grote hondenrassen, voor drachtige teven of tijdens de zoogperiode of herstellende honden na ziekte kan deze voeding een goede keus zijn. Biofood Active High Energy is een geschikte keus! De Biofood Active High Energy is van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Een volledige en licht verteerbare geëxtrudeerde hondenvoeding. Deze voeding is rijk aan kip en is tarwevrij. De Lecithine in deze voeding biedt ondersteuning aan het immuunsysteem en kan helpen bij het herstellen van het lichaam na hoge inspanning. Lecithine verbetert ook het geheugen en de oriëntatie van je hond en dit is gunstig tijdens trainingen. Lecithine kan ook cholesterol verlagend werken en kan daarnaast als supplement worden toegediend. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No Waste'-verpakking die 100% recyclebaar is. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. Active High Energy van Biofood is verkrijgbaar in 3kg - 12,5kg . Alle Biofood voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

BF®Petfood High Energy is smakelijk hondenvoer dat tarwevrij is en slechts 1 dierlijke eiwitbron bevat. Deze hondenvoeding bestaat voor 63% uit kip, maïs en zalmolie. Door het lage gehalte aan koolhydraten kan dit voer geschikt zijn voor honden met overgewicht. Daarnaast dragen deze hondenbrokken bij aan een goede vertering, ontlasting en conditie van jouw hond. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831000260
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biofood Super Premium 12.5 KG
€ 39,96
Biofood Super Premium 12.5 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Super Premium 12.5 KG
€ 39,96
Biofood Super Premium 12.5 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
12,5kg High Energy Biofood Hondenvoer
€ 41,99
12,5kg High Energy Biofood Hondenvoer bestellen
BF HOND HIGH ENERGY 12,5KG 00001
€ 45,94
BF HOND HIGH ENERGY 12,5KG 00001 bestellen
Biofood Active High Energy 12,5 kg
€ 46,40
Biofood Active High Energy 12,5 kg bestellen
BF Petfood High Energy hondenvoer 12.5 kg
€ 47,49
BF Petfood High Energy hondenvoer 12.5 kg bestellen
BF - High Energy (Super Premium)
€ 47,95
BF - High Energy (Super Premium) bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Super Premium - Hondenvoer - 12.5 kg
€ 47,95
Biofood Super Premium - Hondenvoer - 12.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
BF®Petfood High Energy - 12,5 kg
€ 50,35
BF®Petfood High Energy - 12,5 kg bestellen
Bekijkt u ook: