Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Diner Hond 10 kg
Thursday, 28 March 2024

Biofood Diner Hond 10 kg

31,990 - 65,250
Bestel nu direct voor € 31,99

Met BF Petfood Diner tover je een warme maaltijd op tafel voor je huisdier! Dit voor is perfect voor honden die moeite hebben met het kauwen van brokken, die gras eten, een slechte eetlust hebben of problemen hebben met hun spijsvertering. Dit natuurlijke premium-droogvoer bevat goed verteerbaar vlees, rijst en groenten, verfijnd met hartige kruiden - zonder kunstmatige additieven. Bereiding: warm water aan het voer toevoegen. Vervolgens dient diner te wellen waarna jouw hond een gezonde en lekkere "warme" maaltijd heeft. BF Petfood Diner zit vol eiwitrijk rund, wild en kip, die erg licht op de maag liggen, goed verteerbaar zijn en daarnaast ook door erg kieskeurige honden wordt geaccepteerd. Rijst voorziet je lieve huisdier met genoeg energie. De speciale vezelmix in het voer kan de gezondheid van de darm ondersteunen en het maag-darmkanaal ontlasten. Zalmolie zit vol omega 3- en omega 6-vetzuren die bij kunnen dragen aan een gezonde huid en een prachtig glanzende vacht. De taurine in het voer kan invloed uitoefenen op de calciumuitwisseling tussen het binnenste en het buitenste van de celwand en daarmee bijdragen aan een gezond functionerend hart. Meer essentiële ingrediënten zoals vitaminen, ballaststoffen en mineralen zorgen ervoor dat je hond een evenwichtig voer binnenkrijgt, dat hem van alles voorziet wat hij van nature nodig heeft. Biofood Diner is een compleet voer in de beste premiumkwaliteit die staat op hoge smaakbeleving en verteerbaarheid BF Petfood Diner Hondenvoer in één oogopslag: Premiumdroogvoer voor honden die brokken niet goed kunnen kauwen, gras eten, slechte eetlust hebben of problemen met hun spijsvertering hebben In de beste premiumkwaliteit: met zorgvuldig uitgekozen, natuurlijke ingrediënten Proteïnerijk rund, wild en kip: licht op de maag en makkelijk verteerbaar, uitstekende acceptatie Met speciale vezelformule: kan het evenwicht van de maag-darmflora en het verteringsstelsel ten goede komen Rijst als koolhydratenbron: voorziet je hond van genoeg energie Met zalmolie: vol omega-3- en omega-6-vetzuren die bij kunnen dragen aan een gezonde huid en een glanzende vacht Taurine: ter ondersteuning van een gezonde hartfunctie en goede zichtfunctie Echinacea: kan zorgen voor een goed functionerend imuunsysteem Vol vitaminen, mineralen en ballaststoffen: ronden het recept af, zorgen voor een evenwichtig en holistisch voer Vrij van kunstmatige additieven Niet de variant die je zoekt? Bekijk het complete aanbod BF Petfood voor de hond! (Zooplus.nl)

BF Petfood Diner hondenvoer is een natuurlijke en zeer smaakvolle voeding bereid met groenten en vlees voor moeilijke eters. Een complete "warme" maaltijd. * Bevordert een gezonde ontlasting * Zeer goed verteerbaar * Volledig vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen (Brekz.nl)

BF Petfood Diner Lekkere Warme MaaltijdEen licht verteerbare, warme maaltijd met 53% rund, kip, wild zwijn en rijst. Met gezonde groente, zalmolie en kruiden. BF Petfood Diner kan aan elke hond in elke levensfase worden gevoerd. BF Petfood Diner kan worden gegeven als een hond niet van brokken houdt, niet goed kan kauwen, slecht eet, dunne ontlasting heeft of vezelrijk voer moet hebben (bijvoorbeeld bij overgewicht geeft dit voer snel een vol gevoel). Optimale voeding die zorgt voor een betere vertering, ontlasting en een goede conditie van jouw hond.Het BF Petfood Diner: * Is van Nederlandse topkwaliteit en bevat natuurlijke grondstoffen * Rijk aan Omega 3&6 vetzuren * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Zonder chemische toevoegingen * Voor alle hondenrassen (Plein.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
8714831000024
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
BF - Diner
€ 31,99
Thuiswinkel Waarborg
10kg Diner Biofood Hondenvoer
€ 31,99
BF Petfood Diner hondenvoer 10 kg
€ 33,25
BF Petfood Diner 10 kg
€ 36,90