Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Diner Hond 10 kg
zaterdag, 25 september 2021
Biofood Diner Hond 10 kg

Biofood Diner Hond 10 kg

24,18 - 28,95
Bestel nu direct voor € 25,59

Met Biofood Diner tover je een warme maaltijd op tafel voor je huisdier! Dit voor is perfect voor honden die moeite hebben met het kauwen van brokken, die gras eten, een slechte eetlust hebben of problemen hebben met hun spijsvertering. Dit natuurlijke premium-droogvoer bevat goed verteerbaar vlees, rijst en groenten, verfijnd met hartige kruiden - zonder kunstmatige additieven. Bereiding: warm water aan het voer toevoegen. Vervolgens dient diner te wellen waarna jouw hond een gezonde en lekkere "warme" maaltijd heeft. Biofood Diner zit vol eiwitrijk rund, wild en kip, die erg licht op de maag liggen, goed verteerbaar zijn en daarnaast ook door erg kieskeurige honden wordt geaccepteerd. Rijst voorziet je lieve huisdier met genoeg energie. De speciale vezelmix in het voer kan de gezondheid van de darm ondersteunen en het maag-darmkanaal ontlasten. Zalmolie zit vol omega 3- en omega 6-vetzuren die bij kunnen dragen aan een gezonde huid en een prachtig glanzende vacht. De taurine in het voer kan invloed uitoefenen op de calciumuitwisseling tussen het binnenste en het buitenste van de celwand en daarmee bijdragen aan een gezond functionerend hart. Meer essentiële ingrediënten zoals vitaminen, ballaststoffen en mineralen zorgen ervoor dat je hond een evenwichtig voer binnenkrijgt, dat hem van alles voorziet wat hij van nature nodig heeft. Biofood Diner is een compleet voer in de beste premiumkwaliteit die staat op hoge smaakbeleving en verteerbaarheid Biofood Diner Hondenvoer in één oogopslag: Premiumdroogvoer voor honden die brokken niet goed kunnen kauwen, gras eten, slechte eetlust hebben of problemen met hun spijsvertering hebben In de beste premiumkwaliteit: met zorgvuldig uitgekozen, natuurlijke ingrediënten Proteïnerijk rund, wild en kip: licht op de maag en makkelijk verteerbaar, uitstekende acceptatie Met speciale vezelformule: kan het evenwicht van de maag-darmflora en het verteringsstelsel ten goede komen Rijst als koolhydratenbron: voorziet je hond van genoeg energie Met zalmolie: vol omega-3- en omega-6-vetzuren die bij kunnen dragen aan een gezonde huid en een glanzende vacht Taurine: ter ondersteuning van een gezonde hartfunctie en goede zichtfunctie Echinacea: kan zorgen voor een goed functionerend imuunsysteem Vol vitaminen, mineralen en ballaststoffen: ronden het recept af, zorgen voor een evenwichtig en holistisch voer Vrij van kunstmatige additieven (Zooplus.nl)

Biofood Diner Lekkere Warme MaaltijdEen licht verteerbare, warme maaltijd met 53% rund, kip, wild zwijn en rijst. Met gezonde groente, zalmolie en kruiden. Biofood Diner kan aan elke hond in elke levensfase worden gevoerd. Biofood Diner kan worden gegeven als een hond niet van brokken houdt, niet goed kan kauwen, slecht eet, dunne ontlasting heeft of vezelrijk voer moet hebben (bijvoorbeeld bij overgewicht geeft dit voer snel een vol gevoel). Optimale voeding die zorgt voor een betere vertering, ontlasting en een goede conditie van jouw hond.Het Biofood Diner: * Is van Nederlandse topkwaliteit en bevat natuurlijke grondstoffen * Rijk aan Omega 3&6 vetzuren * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Zonder chemische toevoegingen * Voor alle hondenrassen (Plein.nl)

Biofood Diner hondenvoer is een natuurlijke en zeer smaakvolle voeding bereid met groenten en vlees voor moeilijke eters. Een complete "warme" maaltijd. * Bevordert een gezonde ontlasting * Zeer goed verteerbaar * Volledig vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen (Brekz.nl)

Biofood Diner - Hondenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Diner is een product van Biofood. Alle Biofood voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

De diner brok van biofood is een licht verteerbaar, 100% natuurlijk en zeer smaakvol voer voor honden in elke levensfase. door de combinatie tussen groenten en vlees van hoogwaardige kwaliteit bevat dit voer de optimale hoeveelheid koolhydraten, vetten, eiwitten, vitaminen en mineralen. deze brokken zorgen voor een betere vertering, ontlasting en een goede conditie van de hond. dit voer is speciaal geschikt voor honden die problemen hebben met kauwen, slecht eten of problemen met de ontlasting hebben. bij dit voer wordt warm water toegevoegd, waarna de hond een zachte, warme maaltijd heeft.naast de hoofdingrediënten bevat deze brok echinacea en taurine voor het ondersteunen van het immuunsysteem, de hartspier en het gezichtsvermogen. dit product is licht voor de maag en bevat bietenpulp voor een gezonde spijsvertering en evenwichtige darmflora. de hond zal er prachtig verzorgd uitzien dankzij de omega-3-vetzuren uit de zalmolie, wat onder andere zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht.samenstelling:gedroogd rund en kip (29%), ontsloten mais, ontsloten rijst, ontsloten gerst, gedroogd wild zwijn (9%), gepofte tarwe, maisvlokken, rundvet, bietenpulp, erwten, zalmolie, biergist, taurine, echinacea kruiden.toevoegingsmiddelen:ijzer: 50 mg, jodium: 1,5 mg, koper: 5 mg, mangaan: 35 mg, zink: 65 mg, selenium: 0,2 mg, vitamine a: 20.000 ie, vitamine d3: 2000 ie, vitamine e: 65 ieanalytische bestanddelen:eiwit: 21,5%vet: 7%ruwe celstof: 2,5%vocht: 10%as: 5,5%calcium: 1,3%fosfor: 0,9% (Dierspecialist.nl)

Biofood Diner is licht verteerbaar hondenvoer voor volwassen honden die niet van brokjes houden of slecht kunnen kauwen. Deze hondenvoeding bestaat voor 53% uit rund, kip, wild zwijn en rijst. Daarnaast bevat deze voeding heerlijke groenten, zalmolie en kruiden. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831000024
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
BF - Diner
€ 25,59
BF - Diner bestellen
10 kg Biofood diner hondenvoer
€ 25,95
10 kg Biofood diner hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
10 kg Biofood diner hondenvoer
€ 25,95
10 kg Biofood diner hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
10kg Diner Biofood Hondenvoer
€ 25,99
10kg Diner Biofood Hondenvoer bestellen
Biofood Diner 10 kg
€ 28,08
Biofood Diner 10 kg bestellen
Biofood Diner hondenvoer 10 kg
€ 28,90
Biofood Diner hondenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Diner - Hondenvoer - 10 kg
€ 29,94
Biofood Diner - Hondenvoer - 10 kg bestellen
BF HOND DINER 10KG 00001
€ 30,94
BF HOND DINER 10KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Diner - 10 kg
€ 32,90
Biofood Diner - 10 kg bestellen
Bekijkt u ook: