Biofood Control Urinary & Sterilised Kat 1,5 kg

Biofood Control Urinary & Sterilised Kat 1,5 kg

12,95 - 17,45
Bestel nu direct voor € 16,50

Biofood Kat Control is een natuurlijke en tarwevrije kattenvoeding die geschikt is voor katten met overgewicht of ter ondersteuning van de urinewegen. Dit kattenvoer bestaat voor 70% uit kip, rund, zalm en rijst. Verder draagt deze voeding bij aan de vermindering van haarbalvorming. (Medpets.nl)

Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer is een hoogwaardige, natuurlijke voeding, speciaal ontwikkeld voor volwassen katten die last hebben van de urinewegen of van overgewicht.  * Helpt bij struvietaandoeningen, zoals blaasgruis * Aangepast gehalte mineralen en calorieën * Vrij van kunstmatige toevoegingen (Brekz.nl)

Biofood Kattenvoer Control Ondersteunt Urinewegen Biofood control is hoogwaardige volledige natuurlijke kattenvoeding die ontwikkeld is voor volwassen katten, ter ondersteuning van de urinewegen en bij overgewicht (bijv. sterilisatie). * 70% aan kip, zalm, kippenlever en rijst * Met prebiotica FOS (inuline), zalmolie met omega 3 en 6 vetzuren en taurine * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Voor katten met struvietaandoeningen zoals blaasgruis en stenen * Ondersteunt de urinewegen. Regelt de pH van de urine (in de richting van (Plein.nl)

Deze control droogvoeding van biofood is geschikt voor volwassen katten van alle rassen en is gemaakt ter ondersteuning van de urinewegen. deze brokken bevatten wel 70% aan kip, zalm, kippelever en rijst en zijn vrij van tarwe en kunstmatige toevoegingen! door deze hoogwaardige ingrediënten is de smaak van dit voer onweerstaanbaar voor de kat. dit voer ondersteunt de urinewegen door de ph van de urine te stabiliseren naar samenstelling:gedroogde kip, gedroogd rund, ontsloten rijst, erwten, cellulose, gevogeltevet, ontsloten gerst, ontsloten mais, gehydrolyseerde kippenlever, zalmmeel, zalmolie, gedroogd wild zwijn, biergist, eipoeder, lijnzaad, lecithine, inuline (bron van fos), yucca extract, taurine, cranberries, echinacea.toevoegingsmiddelen:geenanalytische bestanddelen:ruw eiwit: 36%ruw vet: 12%ruwe as: 4,3%ruwe celstof: 5,0%calcium: 0,83%fosfor: 0,73%magnesium: 0,09% (Dierspecialist.nl)

Biofood Ncf Control Urinary&Sterilised - Kattenvoer - Kip Zalm Kippenlever 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! De nieuwe premium kattenlijn bevat een exclusieve vers vleescoating die vers aangebracht word. Zeer smaakvol voeding en bijna 95% van het brokje wordt volledig opgenomen. Het geeft weinig ontlasting, maar bevat veel vlees. Hollands fabricaat en hollandse ingredienten. De controle is oplossend voor zowel struviet als oxcelaat. Blaas- en niergruis lost het op. Het mag blijvend gevoerd worden. Sensitive is voor moeilijke eters. Het is zeer hoogwaardige voeding en uniek in Nederland qua kwaliteit. Met bio-bestanddelen, wild en fytotherapeutische kruiden.. Alle Biofood voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831002943
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biofood cat control urinary & sterilised kattenvoer 1,5 kg
€ 16,50
Biofood cat control urinary & sterilised kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood cat control urinary & sterilised kattenvoer 1,5 kg
€ 16,50
Biofood cat control urinary & sterilised kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Kat Control - 1,5 kg
€ 16,90
Biofood Kat Control - 1,5 kg bestellen
Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer 1,5 kg
€ 16,90
Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer 1,5 kg bestellen
Biofood Kattenvoer Control 1,5 kg
€ 18,31
Biofood Kattenvoer Control 1,5 kg bestellen
BF KAT CONTROL UR/STER. 1,5KG 00001
€ 18,94
BF KAT CONTROL UR/STER. 1,5KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Ncf Control Urinary&Sterilised - Kattenvoer - Kip Zalm Kippenlever 1.5 kg
€ 21,44
Biofood Ncf Control Urinary&Sterilised - Kattenvoer - Kip Zalm Kippenlever 1.5 kg bestellen
Bekijkt u ook: