Biofood Control Urinary & Sterilised Kat 1,5 kg

Biofood Control Urinary & Sterilised Kat 1,5 kg

14,95 - 18,95
Bestel nu direct voor € 14,95

Deze control droogvoeding van biofood is geschikt voor volwassen katten van alle rassen en is gemaakt ter ondersteuning van de urinewegen. deze brokken bevatten wel 70% aan kip, zalm, kippelever en rijst en zijn vrij van tarwe en kunstmatige toevoegingen! door deze hoogwaardige ingrediënten is de smaak van dit voer onweerstaanbaar voor de kat. dit voer ondersteunt de urinewegen door de ph van de urine te stabiliseren naar samenstelling:gedroogde kip, gedroogd rund, ontsloten rijst, erwten, cellulose, gevogeltevet, ontsloten gerst, ontsloten mais, gehydrolyseerde kippenlever, zalmmeel, zalmolie, gedroogd wild zwijn, biergist, eipoeder, lijnzaad, lecithine, inuline (bron van fos), yucca extract, taurine, cranberries, echinacea.toevoegingsmiddelen:geenanalytische bestanddelen:ruw eiwit: 36%ruw vet: 12%ruwe as: 4,3%ruwe celstof: 5,0%calcium: 0,83%fosfor: 0,73%magnesium: 0,09% (Dierspecialist.nl)

BF®Petfood Kat Control is een natuurlijke en tarwevrije kattenvoeding die geschikt is voor katten met overgewicht of ter ondersteuning van de urinewegen. Dit kattenvoer bestaat voor 70% uit kip, rund, zalm en rijst. Verder draagt deze voeding bij aan de vermindering van haarbalvorming. (Medpets.nl)

BF Petfood Kattenvoer Control Ondersteunt UrinewegenBF Petfood control is hoogwaardige volledige natuurlijke kattenvoeding die ontwikkeld is voor volwassen katten, ter ondersteuning van de urinewegen en bij overgewicht (bijv. sterilisatie). * 70% aan kip, zalm, kippenlever en rijst * Met prebiotica FOS (inuline), zalmolie met omega 3 en 6 vetzuren en taurine * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Voor katten met struvietaandoeningen zoals blaasgruis en stenen * Ondersteunt de urinewegen. Regelt de pH van de urine (in de richting van (Plein.nl)

Biofood Ncf Control Urinary&Sterilised - Kattenvoer - Kip Zalm Kippenlever 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige kattenvoeding De NCF Control Urinary & Sterilised van Biofood is een geschikte voeding wanneer je kat last heeft van blaasgruis (struviet) en/of overgewicht. De hoogwaardige, volledige en natuurlijke kattenvoeding is hier speciaal voor ontwikkeld. Voor volwassen katten ter ondersteuning van de urinewegen en bij overgewicht. Deze voeding bevat een aangepaste verhouding mineralen en is tarwevrij. De voeding heeft een hoge acceptatie en verteerbaarheid. Doordat de voeding de pH van de urine regelt (in de richting van <6.5) is deze voeding geschikt ter ondersteuning van de urinewegen. Daarnaast vermindert de voeding ook de hoeveelheid struviet vormende mineralen. Reduceert de geur en volume van de ontlasting bij volwassen katten. NCF Control Urinary & Sterilised is een geschikte keus! De Biofood Control Urinary & Sterilised is van Nederlandse topkwaliteit. Een voeding rijk aan kip, rund en zalm, aangevuld met rijst, prebiotica, FOS (inuline), zalmolie met omega 3 en 6 vetzuren en taurine. Een licht verteerbare voeding met een hoge acceptatie. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve &apos;No waste&apos; verpakking die 100% recyclebaar is. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag &apos;respect voor dier, natuur en milieu&apos;. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle kattenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame &apos;no waste&apos; verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. NCF Control Urinary & Sterilised van Biofood is verkrijgbaar in 1,5kg - 10kg . Alle Biofood voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831002943
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
BF KAT CONTROL UR/STER. 1,5KG 00001
€ 18,94
BF KAT CONTROL UR/STER. 1,5KG 00001 bestellen
Biofood cat control urinary & sterilised kattenvoer 1,5 kg
€ 18,95
Biofood cat control urinary & sterilised kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood cat control urinary & sterilised kattenvoer 1,5 kg
€ 18,95
Biofood cat control urinary & sterilised kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
BF®Petfood Kat Control - 1,5 kg
€ 19,10
BF®Petfood Kat Control - 1,5 kg bestellen
BF Petfood Kattenvoer Control 1,5 kg
€ 20,06
BF Petfood Kattenvoer Control 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Ncf Control Urinary&Sterilised - Kattenvoer - Kip Zalm Kippenlever 1.5 kg
€ 22,98
Biofood Ncf Control Urinary&Sterilised - Kattenvoer - Kip Zalm Kippenlever 1.5 kg bestellen
Bekijkt u ook: