Biofood Control Urinary & Sterilised Kat 1,5 kg

12,490 - 29,950
Bestel nu direct voor € 12,49

BF Petfood Kattenvoer Control Ondersteunt UrinewegenBF Petfood control is hoogwaardige volledige natuurlijke kattenvoeding die ontwikkeld is voor volwassen katten, ter ondersteuning van de urinewegen en bij overgewicht (bijv. sterilisatie). * 70% aan kip, zalm, kippenlever en rijst * Met prebiotica FOS (inuline), zalmolie met omega 3 en 6 vetzuren en taurine * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Voor katten met struvietaandoeningen zoals blaasgruis en stenen * Ondersteunt de urinewegen. Regelt de pH van de urine (in de richting van (Plein.nl)

BF Petfood Control Urinary & Sterilised kattenvoer is een hoogwaardige, natuurlijke voeding, speciaal ontwikkeld voor volwassen katten die last hebben van de urinewegen of van overgewicht.  * Helpt bij struvietaandoeningen, zoals blaasgruis * Aangepast gehalte mineralen en calorieën * Vrij van kunstmatige toevoegingen (Brekz.nl)

Bf Ncf Control Urinary&Sterilised - Kattenvoer - Kip Zalm Kippenlever 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige kattenvoeding De NCF Control Urinary & Sterilised van Biofood is een geschikte voeding wanneer je kat last heeft van blaasgruis (struviet) en/of overgewicht. De hoogwaardige, volledige en natuurlijke kattenvoeding is hier speciaal voor ontwikkeld. Voor volwassen katten ter ondersteuning van de urinewegen en bij overgewicht. Deze voeding bevat een aangepaste verhouding mineralen en is tarwevrij. De voeding heeft een hoge acceptatie en verteerbaarheid. Doordat de voeding de pH van de urine regelt (in de richting van <6.5) is deze voeding geschikt ter ondersteuning van de urinewegen. Daarnaast vermindert de voeding ook de hoeveelheid struviet vormende mineralen. Reduceert de geur en volume van de ontlasting bij volwassen katten. NCF Control Urinary & Sterilised is een geschikte keus! De Biofood Control Urinary & Sterilised is van Nederlandse topkwaliteit. Een voeding rijk aan kip, rund en zalm, aangevuld met rijst, prebiotica, FOS (inuline), zalmolie met omega 3 en 6 vetzuren en taurine. Een licht verteerbare voeding met een hoge acceptatie. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve &apos;No waste&apos; verpakking die 100% recyclebaar is. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag &apos;respect voor dier, natuur en milieu&apos;. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle kattenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame &apos;no waste&apos; verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. NCF Control Urinary & Sterilised van Biofood is verkrijgbaar in 1,5kg - 10kg . Alle BF voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8714831002943
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
BF Petfood Kattenvoer Control 1,5 kg
€ 16,39
Thuiswinkel Waarborg
Biofood cat control urinary & sterilised kattenvoer 1,5 kg
€ 17,94
BF Petfood Control Urinary & Sterilised kattenvoer 1,5 kg
€ 18,20
Thuiswinkel Waarborg
Bf Ncf Control Urinary&Sterilised - Kattenvoer - Kip Zalm Kippenlever 1.5 kg
€ 22,98