Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Adult Geperst Hond 13,5 kg
vrijdag, 09 december 2022
Biofood Adult Geperst Hond 13,5 kg

Biofood Adult Geperst Hond 13,5 kg

38,95 - 45,95
Bestel nu direct voor € 38,01

Biofood Adult Pressed is droogvoer van topkwaliteit voor volwassen honden van alle rassen - helemaal vrij van kunstmatige additieven. De natuurlijke, uitstekende ingrediënten worden behoedzaam koud geperst. Daardoor kunnen de natuurlijke smaak en de waardevolle voedingsstoffen in het voer vrijwel volledig worden behouden. Dit voer is met liefde samengesteld en voorziet je hond van de optimale dagelijkse hoeveelheid essentiële voedingsstoffen, waarmee het voer bij kan dragen aan een goede gezondheid en het welzijn van je huisdier. Rund, wild en kip zijn leveranciers van waardevolle proteïnen, die kunnen bijdragen aan het behalen en behouden van een ideaal gewicht. Daarbovenop komt de rijst, waarmee je lieve dier genoeg energie krijgt voor zjin dagelijkse avonturen. De zalmolie in het voer is rijk aan omega-3- en omega-6-vetzuren, die de gezondheid van de huid en de prachtige glans in de vacht van je hond kunnen ondersteunen. Johannesbrood vult het voer aan met natuurlijke looi- en slijmstoffen, die een steentje bij kunnen dragen aan de gezondheid van het verteringsstelsel. Taurine kan de calciumuitwisseling tussen het binnenste en het buitenste van de celwand beïnvloeden en daarmee een gezond functioneren van het hart en goed zicht kan stimuleren. De bijgevoegde Echinacea kan bovendien voor een goed immuunsysteem zorgen. Vitaminen, mineralen en antioxidanten ronden het geheel perfect af. Biofood Adult Pressed is een holistisch, evenwichtig droogvoer met een unieke natuurlijke smaak! Biofood Adult Pressed in één oogopslag: Natuurlijk droogvoer voor volwassen honden van alle rassen Topkwaliteit: met zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten Behoedzaam koud geperst: oorspronkelijke smaak en natuurlijk voedingsstoffengehalte blijven grotendeels intact Rund, wild en kip: voorzien je hond van waardevolle proteïnen die de spieren kunnen versterken Rijst: voorziet je hond van genoeg koolhydraten Zalmolie: rijk aan omega-3- en omega-6-vetzuren, die de gezondheid van de huid en een prachtige vacht kunnen ondersteunen Met johannesbrood: lievert natuurlijke looi- en slijmstoffen, die bijdragen aan een gezonde darmflora Taurine: kan een positief effect op het hart en de zichtfunctie hebben Met Echinacea: kan de gezondheid van het lichaamseigen immuunsysteem stimuleren Rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten: maken het recept compleet, zorgen voor een evenwichtig en holistisch voer Vrij van kunstmatige additieven (Zooplus.nl)

Biofood Geperst Adult HondenbrokkenBiofood geperst is een volledige, natuurlijke en zeer smaakvolle geperste hondenvoeding die geschikt is voor alle hondenrassen. De Biofood geperste brok bevat hoogwaardige natuurlijke grondstoffen en de optimale dagelijkse hoeveelheid vetten, eiwitten, vitaminen, koolhydraten en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van je hond. Het voer bestaat voor 56% uit rund, kip, wild zwijn, vis en rijst. Met zalmolie en natuurkruiden en rijk aan Omega 3&6 vetzuren. Ook ideaal voor kieskeurige en moeilijke eters. * Volledige natuurlijke, geperste hondenvoeding * Bevat de essentiële benodigdheden * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Lage maagbelasting en lage verhitting van de brok * Voor volwassen honden * Geschikt voor alle hondenrassen (Plein.nl)

BF Petfood Adult geperst hondenvoer is een volledige brok voor volwassen honden van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. * Ondersteunt de algehele gezondheid van uw hond * Goed verteerbaar * Voor alle hondenrassen (Brekz.nl)

Deze heerlijke brok van biofood zit vol met hoogwaardige rund, kip en vis en is geschikt voor alle volwassen hondenrassen. doordat deze brok bij het persen niet verhit wordt boven de 90 °c blijven precies de juiste hoeveelheden koolhydraten, vetten, eiwitten, vitaminen en mineralen in de brok aanwezig om een goede gezondheid te behouden.naast deze hoofdingrediënten bevat deze brok l-carnitine, echinacea en biergist. het gist zorgt voor een overheerlijke smaak en l-carnitine en echinacea zorgen voor een gezond metabolisme en ondersteunen het immuunsysteem. dit product is licht voor de maag en bevat johannesbrood en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering en evenwichtige darmflora. de hond zal er prachtig verzorgd uitzien dankzij de omega-3-vetzuren uit de zalmolie, wat onder andere zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht. ten slotte bevat dit voer taurine, wat zorgt voor een sterke hartspier en goed gezichtsvermogen.samenstelling:gedroogd rund en kip (29%), ontsloten mais, ontsloten tarwe, ontsloten rijst, gedroogd wild zwijn (9%), kippenvet, vismeel (8%), johannesbrood, lecithine, zalmolie (5%), biergist, bietenpulp, l-carnitine, taurine, echinacea kruiden.toevoegingsmiddelen:ijzer: 50 mg, jodium: 1,5 mg, koper: 5 mg, mangaan: 35 mg, zink: 65 mg, selenium: 0,2 mg, vitamine a: 20.000 ie, vitamine d3: 2.000 ie, vitamine e: 65 ieanalytische bestanddelen:eiwit: 25%vet: 8%ruwe celstof: 2%vocht: 10%as: 8%calcium: 1,4%fosfor: 1% (Dierspecialist.nl)

Biofood Geperste brok is een natuurlijke, volledige voeding die geschikt is voor alle hondenrassen. De brok heeft een lage maagbelasting en een hoge verteerbaarheid... (Dierenwinkelxl.nl)

BF®Petfood Geperst Adult is overheerlijk voer voor jouw trouwe viervoeter. Deze brokken zijn rijk aan omega 3 en 6 vetzuren en zijn zeer geschikt voor kieskeurige en moeilijke eters. In dit voer zijn overheerlijke ingrediënten verwerkt, zoals rund, kip, wild zwijn en vis. Hierdoor zal jouw hond lekker smullen van deze maaltijd. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831003308
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biofood Vleesbrok Geperst - Hondenvoer - 13.5 kg
€ 38,01
Biofood Vleesbrok Geperst - Hondenvoer - 13.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Vleesbrok Geperst - Hondenvoer - 13.5 kg
€ 38,01
Biofood Vleesbrok Geperst - Hondenvoer - 13.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
13,5kg Geperst Adult Biofood Hondenvoer
€ 39,99
13,5kg Geperst Adult Biofood Hondenvoer bestellen
Biofood Vleesbrok Geperste Hondenbrokken Adult 13,5 kg
€ 40,75
Biofood Vleesbrok Geperste Hondenbrokken Adult 13,5 kg bestellen
BF Petfood Adult geperst hondenvoer 13.5 kg
€ 40,94
BF Petfood Adult geperst hondenvoer 13.5 kg bestellen
BF HOND ADULT GEPERST 13,5KG 00001
€ 42,94
BF HOND ADULT GEPERST 13,5KG 00001 bestellen
BF - Geperste brok
€ 45,95
BF - Geperste brok bestellen
Thuiswinkel Waarborg
BF®Petfood Geperst Adult - 13,5 kg
€ 47,45
BF®Petfood Geperst Adult - 13,5 kg bestellen
Bekijkt u ook: