Home > Kattenvoer > Biofood > Biofood Adult Allround & Fit Kat 10 kg
maandag, 26 september 2022
Biofood Adult Allround & Fit Kat 10 kg

Biofood Adult Allround & Fit Kat 10 kg

48,95 - 56,95
Bestel nu direct voor € 48,95

Biofood Adult Around & Fit kattenvoer is natuurlijke, volledige voeding en is geschikt voor volwassen katten. * Verrijkt met heerlijke kip en zalm * Tarwevrij * Vrij van kunstmatige toevoegingen (Brekz.nl)

Biofood Ncf Adult - Fit - Kattenvoer - Kip Vis Zalm 10 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige kattenvoeding Ter vervanging van de NFC Kitten pregnant & nursing voeding is de NFC Adult - Fit van Biofood een goede opvolger. Een voeding op basis van veel kip, vis en zalm. De NFC Adult - Fit is een volledige voeding op natuurlijke basis voor volwassen binnen en buiten katten van alle rassen. Een voeding met een hoge acceptatie en verteerbaarheid. Draagt bij aan de ondersteuning van het gebit, huid en vacht, natuurlijke afweer en zorgt voor een vermindering van haarbalvorming. Beperkt ook geur en volume van de ontlasting. NCF Adult - Fit is een geschikte keus! De Biofood Adult - Fit is van Nederlandse topkwaliteit. Een voeding rijk aan kip, vis en zalm, aangevuld met rijst, prebiotica, FOS (inuline), omega 3 en 6 vetzuren en taurine. Een tarwevrije voeding met een hoge acceptatie en verteerbaarheid. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No waste' verpakking die 100% recyclebaar is. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle kattenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. NFC Adult-Fit van Biofood is verkrijgbaar in 1,5kg - 10kg . Alle Biofood voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Biofood Adult – All Round Fit is hoogwaardige droogvoeding die je kat de optimale hoeveelheid essentiële voedingsstoffen levert om de algemene gezondheid positief te beïnvloeden. Daarbij bevat de voeding uitsluitend natuurlijke ingrediënten die met veel aandacht bereid zijn. Kip en zalm garanderen je kat van hoogwaardige dierlijke eiwitten, zijn licht te verteren en ze geven de voeding ook een onweerstaanbare smaak. Daarbovenop komt nog het ingrediënt rijst, dat je lieveling voorziet van een toereikende dosis energie. De in de voeding aanwezige zalmmeel en lijnzaad is rijk aan Omega-3- en Omega-6-vetzuren die bijdragen aan een gezonde huid. De aanwezige taurine kan het uitwisselen van calcium tussen de celwanden positief beïnvloeden en daarmee bevoordelend zijn voor de hartfunctie en het gezichtsvermogen. Daarnaast kunnen de aanwezige vezels de opbouw van haarballen reduceren. De toegevoegde echinacea kan het immuunsysteem ondersteunen. Verder zijn er andere essentiële ingrediënten, zoals vitaminen, mineralen en antioxidanten. Deze zorgen ervoor dat je kat een gebalanceerde voeding heeft die hem alles biedt wat hij vanuit de natuur nodig heeft. Biofood Adult All Round Fit is heerlijk droogvoer dat voldoet aan de voedingsgerelateerde eisen en daarmee de basis legt voor een gezond kattenleven. Biofood Adult All Round Fit in één oogopslag: Hoogwaardig compleetvoer voor volwassen katten Beste premiumkwaliteit: met zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten voor een onvervalste smaak Met kip en zalm: als bron van licht te verteren, hoogwaardige eiwitten met een unieke en aromatische smaak Zalmmeel en lijnzaad: rijk aan Omega-3- en Omega-6-vetzuren die een gezonde huid en glanzend vel kunnen bevoordelen Natuurlijke vezels: kan de urinewegen tegen ziektes beschermen Taurine: een voor katten essentiële voedingsstof die het hart en het gezichtsvermogen kan bevorderen Met echinacea: kan ondersteuning bieden aan de natuurlijke resistenties FOS: bevoordeelt een gezonde darmflora Rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten: ronden de receptuur af en zorgen voor een complete en gebalanceerde voeding (Zooplus.nl)

Biofood Kattenvoer Premium Adult Fit 10 kgBiofood Premium Adult Fit is hoogwaardige volledige natuurlijke kattenvoeding die ontwikkeld is voor volwassen katten. Zorgt voor een vermindering van haarbalvorming en ondersteunt gebit, huid en vacht en de natuurlijke afweer. * 60% aan kip, vis, zalm en rijst. * Met prebiotica FOS (inuline), omega 3 en 6 vetzuren en taurine * Ondersteunt gebit, huid en vacht en de natuurlijke afweer * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Voor binnen en buiten katten * Zorgt voor een vermindering van haarbalvorming * Tarwevrij * Beperkt geur en volume van de ontlasting * Bevat geen kunstmatige toevoegingen (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831002875
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biofood Adult Allround & Fit kattenvoer 10 kg
€ 48,95
Biofood Adult Allround & Fit kattenvoer 10 kg bestellen
Biofood Kattenvoer Premium Adult Fit 10 kg
€ 48,99
Biofood Kattenvoer Premium Adult Fit 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Kattenvoer Premium Adult Fit 10 kg
€ 48,99
Biofood Kattenvoer Premium Adult Fit 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Ncf Adult - Fit - Kattenvoer - Kip Vis Zalm 10 kg
€ 48,99
Biofood Ncf Adult - Fit - Kattenvoer - Kip Vis Zalm 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
10kg Adult All Round & Fit Biofood Kattenvoer
€ 48,99
10kg Adult All Round & Fit Biofood Kattenvoer bestellen
Biofood Kattenvoer Premium Adult Fit 10 kg
€ 56,95
Biofood Kattenvoer Premium Adult Fit 10 kg bestellen
Bekijkt u ook: