Home > Kattenvoer > Biofood > Biofood Adult Allround & Fit Kat 10 kg
Friday, 22 September 2023

Biofood Adult Allround & Fit Kat 10 kg

45,490 - 89,990
Bestel nu direct voor € 45,49

BF Petfood Adult Around & Fit kattenvoer is natuurlijke, volledige voeding en is geschikt voor volwassen katten. * Verrijkt met heerlijke kip en zalm * Tarwevrij * Vrij van kunstmatige toevoegingen (Brekz.nl)

Biofood Adult – All Round Fit is hoogwaardige droogvoeding die je kat de optimale hoeveelheid essentiële voedingsstoffen levert om de algemene gezondheid positief te beïnvloeden. Daarbij bevat de voeding uitsluitend natuurlijke ingrediënten die met veel aandacht bereid zijn. Kip en zalm garanderen je kat van hoogwaardige dierlijke eiwitten, zijn licht te verteren en ze geven de voeding ook een onweerstaanbare smaak. Daarbovenop komt nog het ingrediënt rijst, dat je lieveling voorziet van een toereikende dosis energie. De in de voeding aanwezige zalmmeel en lijnzaad is rijk aan Omega-3- en Omega-6-vetzuren die bijdragen aan een gezonde huid. De aanwezige taurine kan het uitwisselen van calcium tussen de celwanden positief beïnvloeden en daarmee bevoordelend zijn voor de hartfunctie en het gezichtsvermogen. Daarnaast kunnen de aanwezige vezels de opbouw van haarballen reduceren. De toegevoegde echinacea kan het immuunsysteem ondersteunen. Verder zijn er andere essentiële ingrediënten, zoals vitaminen, mineralen en antioxidanten. Deze zorgen ervoor dat je kat een gebalanceerde voeding heeft die hem alles biedt wat hij vanuit de natuur nodig heeft. Biofood Adult All Round Fit is heerlijk droogvoer dat voldoet aan de voedingsgerelateerde eisen en daarmee de basis legt voor een gezond kattenleven. Biofood Adult All Round Fit in één oogopslag: Hoogwaardig compleetvoer voor volwassen katten Beste premiumkwaliteit: met zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten voor een onvervalste smaak Met kip en zalm: als bron van licht te verteren, hoogwaardige eiwitten met een unieke en aromatische smaak Zalmmeel en lijnzaad: rijk aan Omega-3- en Omega-6-vetzuren die een gezonde huid en glanzend vel kunnen bevoordelen Natuurlijke vezels: kan de urinewegen tegen ziektes beschermen Taurine: een voor katten essentiële voedingsstof die het hart en het gezichtsvermogen kan bevorderen Met echinacea: kan ondersteuning bieden aan de natuurlijke resistenties FOS: bevoordeelt een gezonde darmflora Rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten: ronden de receptuur af en zorgen voor een complete en gebalanceerde voeding (Zooplus.nl)

BF Petfood Kattenvoer Premium Adult Fit 10 kgBF Petfood Premium Adult Fit is hoogwaardige volledige natuurlijke kattenvoeding die ontwikkeld is voor volwassen katten. Zorgt voor een vermindering van haarbalvorming en ondersteunt gebit, huid en vacht en de natuurlijke afweer. * 60% aan kip, vis, zalm en rijst. * Met prebiotica FOS (inuline), omega 3 en 6 vetzuren en taurine * Ondersteunt gebit, huid en vacht en de natuurlijke afweer * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Voor binnen en buiten katten * Zorgt voor een vermindering van haarbalvorming * Tarwevrij * Beperkt geur en volume van de ontlasting * Bevat geen kunstmatige toevoegingen (Plein.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
8714831002875
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
BF Petfood Adult Allround & Fit kattenvoer 10 kg
€ 45,49
Thuiswinkel Waarborg
10kg Adult All Round & Fit Biofood Kattenvoer
€ 45,99
Thuiswinkel Waarborg
BF Petfood Kattenvoer Premium Adult Fit 10 kg
€ 51,45
BF Petfood Kattenvoer Premium Adult Fit 10 kg
€ 53,71