Home > Hondenvoer > Beneful > Beneful Original Rund / Groente 12 kg
dinsdag, 31 januari 2023
Beneful Original Rund / Groente 12 kg

Beneful Original Rund / Groente 12 kg

33,11 - 42,12
Bestel nu direct voor € 33,11

Beneful Original Rund/Groente hondenvoer is een zeer smakelijke voeding met rund en groenten en is geschikt voor volwassen honden van alle rassen. * Bevordert sterke tanden en botten * Ondersteunt het immuunsysteem * Draagt bij aan de spieropbouw (Brekz.nl)

Beneful Original Rund&Groente - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Waar gaat jouw beste vriend van kwispelen? Met de oren in de wind wapperen tijdens een autorit. Eindeloze rondjes rennen. Lekker kietelen op z'n buik. Hij zal ook houden van de combinatie van voedzame ingrediënten in het BENEFUL® Original recept. Het is een zorgvuldig uitgebalanceerde maaltijd die helpt jouw hond gelukkig en gezond te houden. Het bevat een mix van knapperige brokjes en zachte? stukjes voor een smaak en textuur waar je hond gek op zal zijn. ? Zachter in vergelijking met knapperige brokjes. Zachtheid varieert met tijd.. Alle Beneful voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Beneful Original Rund - GroentenDe Original voor unieke honden: Purina Beneful Orginal met zachte* stukjes en knapperige brokjes gemaakt met heerlijke rund, tuingroenten en vitaminen. Zonder toegevoegde kunstmatige kleurstoffen. Vezels uit volkoren granen helpen een goede spijsvertering ondersteunen. Purina Beneful Orginal bevat belangrijke Omega 3&6 vetzuren voor een glanzende vacht en behoud van een gezonde huid. De aangepaste hoeveelheid eiwit en vet in de voeding helpen gezonde gewrichten en goede mobiliteit te ondersteunen. Purina Beneful Orginal- Voeding voor een nutritionele balans en een heerlijke smaak. Purina Beneful  - Een gezonde portie geluk. * Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen * Bevat Omega vetzuren * Ondersteunt een gezonde huid en een glanzende vacht * Volkoren granen voor vezels om een goede spijsvertering te helpen ondersteunen * Aangepast niveau van eiwit en vet helpt gezonde gewrichtenen goede mobiliteit ondersteunen * 100% Compleet en uitgebalanceerd* Zachtheid verandert met de tijd (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5000161077427; 7613035583948; 7613287869678
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Beneful Original Rund/Groente hondenvoer 12 kg
€ 33,11
Beneful Original Rund/Groente hondenvoer 12 kg bestellen
Beneful Original - Hondenvoer met Rund en Tuingroenten - 12 kg
€ 33,11
Beneful Original - Hondenvoer met Rund en Tuingroenten - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beneful Original - Hondenvoer met Rund en Tuingroenten - 12 kg
€ 33,11
Beneful Original - Hondenvoer met Rund en Tuingroenten - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beneful Original Rund&Groente - Hondenvoer - 12 kg
€ 39,99
Beneful Original Rund&Groente - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Beneful Original Rund - Groenten 12 kg
€ 42,12
Beneful Original Rund - Groenten 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: