Home > Hondenvoer > Beneful > Beneful Original Rund / Groente 12 kg
zaterdag, 04 december 2021
Beneful Original Rund / Groente 12 kg

Beneful Original Rund / Groente 12 kg

27,49 - 29,02
Bestel nu direct voor € 26,99

Beneful Original Rund, Tuingroenten en Vitaminen Hondenvoer verbinden de gezonde voordelen van hoogwaardig droogvoer met de lekkere van een natvoer. Meer als 25 procent van de receptuur is van sappige vleesbrokken. Deze geven Beneful de unieke smaak. Het hoge proteïnegehalte ondersteunt de opbouw van spieren. De verschillende nuggets bevatten veel vitamine A zoals andere vitaminen, mineraal- en voedingsstoffen. Ze zijn verrijkt met koolhydraten voor energie, linolzuur voor een glanzend vel zoals ijzer voor de vorming van bloed en alle andere omega-vetzuren en antioxidanten voor een gezonde afweer. Beneful Original Rund, Tuingroenten en Vitaminen Hondenvoer: Hondenvoer voor de volwassen hond Zachte vlees brokken,samengestelt van vers vlees, rijk aan waardevolle proteïnen voor optimale spieropbouw. Met Calcium - voor gezonde tanden en sterke gewrichten Met lekkere groenten - leveren belangrijke vitaminen en mineraalstoffen voor optimaal behoud van voedinsstoffen. - knapperigegraan voor optimale energietoevoer Met essentiele vetzuren en antioxidanten - voor de sterking van het immuunsysteem - met ijzer voor gezond bloed De combinatie van de tedere en knapperige nuggets biedt jouw lieveling afwisseling en kauwplezier. (Zooplus.nl)

Beneful Original Rund/Groente hondenvoer is een zeer smakelijke voeding met rund en groenten en is geschikt voor volwassen honden van alle rassen. * Bevordert sterke tanden en botten * Ondersteunt het immuunsysteem * Draagt bij aan de spieropbouw (Brekz.nl)

Beneful Original Groente&Rund - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Beneful Original, bereid met overheerlijke, gezonde ingrediënten zoals eiwitrijk rundvlees, is een perfect uitgebalanceerde maaltijd die je hond gelukkig en gezond houdt. Het is een geweldige combinatie - net als jullie twee samen! Toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: E/kg: Vit. A: 17 500; Vit. D3: 1 020; Vit. E: 83; mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat: 220; Calciumjodaat, watervrij: 2,7; Koper(II)sulfaat-pentahydraat: 31; Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: 16; Zinksulfaat-monohydraat: 350; Natriumseleniet: 0,38. Kleurstoffen en antioxidanten.. Alle Beneful voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Beneful Original Rund - GroentenDe Original voor unieke honden: Purina Beneful Orginal met zachte* stukjes en knapperige brokjes gemaakt met heerlijke rund, tuingroenten en vitaminen. Zonder toegevoegde kunstmatige kleurstoffen. Vezels uit volkoren granen helpen een goede spijsvertering ondersteunen. Purina Beneful Orginal bevat belangrijke Omega 3&6 vetzuren voor een glanzende vacht en behoud van een gezonde huid. De aangepaste hoeveelheid eiwit en vet in de voeding helpen gezonde gewrichten en goede mobiliteit te ondersteunen. Purina Beneful Orginal- Voeding voor een nutritionele balans en een heerlijke smaak. Purina Beneful  - Een gezonde portie geluk. * Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen * Bevat Omega vetzuren * Ondersteunt een gezonde huid en een glanzende vacht * Volkoren granen voor vezels om een goede spijsvertering te helpen ondersteunen * Aangepast niveau van eiwit en vet helpt gezonde gewrichtenen goede mobiliteit ondersteunen * 100% Compleet en uitgebalanceerd* Zachtheid verandert met de tijd (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5000161077427; 7613035583948
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12kg Original Rund, Tuingroenten en Vitaminen Beneful Hondenvoer
€ 26,99
12kg Original Rund, Tuingroenten en Vitaminen Beneful Hondenvoer bestellen
Beneful Original - Hondenvoer Rund, Tuingroenten & Vitaminen - 12 kg
€ 27,49
Beneful Original - Hondenvoer Rund, Tuingroenten & Vitaminen - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beneful Original - Hondenvoer Rund, Tuingroenten & Vitaminen - 12 kg
€ 27,49
Beneful Original - Hondenvoer Rund, Tuingroenten & Vitaminen - 12 kg bestellen
Beneful Original Rund/Groente hondenvoer 12 kg
€ 30,74
Beneful Original Rund/Groente hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beneful Original Groente&Rund - Hondenvoer - 12 kg
€ 30,79
Beneful Original Groente&Rund - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Beneful Original Rund - Groenten 12 kg
€ 32,86
Beneful Original Rund - Groenten 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: