Home > Hondenvoer > Beneful > Beneful Gelukkig Volwassen 12 kg
zaterdag, 25 juni 2022
Beneful Gelukkig Volwassen 12 kg

Beneful Gelukkig Volwassen 12 kg

29,25 - 37,47
Bestel nu direct voor € 29,25

Beneful Gelukkig Volwassen 7+ hondenvoer is complete hondenvoeding voor oudere honden, met krokante, zachte brokken. Het bevordert: * Sterke spieren en een sterk gebit * Een goed gezichtsvermogen * Een glanzende vacht en een gezonde huid (Brekz.nl)

De receptuur van Beneful 7+ met Kip, Tuingroenten en Vitaminen Hondenvoer is speciaal afgestemd op de behoeften van oudere honden. Beneful 7+ bestaat uit 6 verschillende, elk anders gevormde brokken. De volwaardige ingrediënten dragen bij, dat ook oudere honden zich vitaal en gezond voelen. De optimale verhouding van proteïne en vet helpt de hond er goed uit te laten zien en het bewegingsapparaat te ontzien. Knapperige rijst verzorgt het lichaam met de nodige energie. Groente en vitamine A zorgen voor een goed gezichtsvermogen. Beneful 7+ hondenvoer bevat extra veel sappige brokken gemaakt van verse kip. Deze zijn voor oudere honden prima te kauwen en voorzien het lichaam van de nodige proteïnen. Beneful 7+ met Kip, Tuingroenten en Vitaminen Hondenvoer in één oogopslag: Extra veel sappige brokken maken het kauwen en de voedingsopname gemakkelijker Optimale verhouding van proteïne en vet helpt de hond er goed uit te laten zien en het bewegingsapparaat te schonen Rijst als uitstekende leverancier van koolhydraten als gezonde energiebron Vitamine A versterkt het gezichtsvermogen Gereduceerd energiegehalte voor het gereduceerde energiebehoefte van oudere honden Waardevolle voedingsvezels verbeteren de vertering Linoolzuren, zink en koper voor glanzende vacht en gezonde huid Ijzer en vitamine E voor gezond bloed en een sterk afweersysteem Calcium voor stabiele botten en spiermassa Met Beneful 7+ kun je jouw beste vriend een uitstekende uitgebalanceerde voeding met gezonde ingrediënten en een excellente smaak bieden- voor een tevreden en actief leven voor jouw viervoetige lieveling. Dat is Beneful! (Zooplus.nl)

Beneful Gelukkig Volwassen Kip - GroentenWat een gelukkig hondenleven: Purina Beneful Gelukkig Volwassen 7+ met zachte* stukjes en knapperige brokjes gemaakt met kip, tuingroenten en vitamines en zonder toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, omdat jij het beste voor je hond wilt. Bevat vitamine A om een goed gezichtsvermogen te helpen ondersteunen. Daarnaast heeft de voeding een lager vetgehalte om gewichtstoename van je oudere hond te helpen voorkomen. Bovendien, 15% meer antioxidanten om het natuurlijk afweersysteem van je oudere hond te helpen behouden.Purina Beneful Gelukkig Volwassen 7+ bevat ook belangrijke Omega 3&6 vetzuren voor een glanzende vacht en behoud van een gezonde huid. Purina Beneful Gelukkig Volwassen 7+. Voeding voor een goede nutritionele balans en met een heerlijke smaak. Purina Beneful - Een gezonde portie geluk. * Zachtheid verandert met de tijd. * Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen * Bevat Omega vetzuren * +15%* antioxidanten om het natuurlijk afweersysteem van uw oudere hond te helpen behouden * Bevat vitamine A om een goed gezichtsvermogen te helpen ondersteunen * Lager vetgehalte (vs PURINA® BENEFUL® Original) om gewichtstoename te helpen voorkomen * Ondersteunt een gezonde huid en een glanzende vacht * 100% Compleet en uitgebalanceerd (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613031770076; 7613035585089; 7613287869562
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Beneful Gelukkig Volwassen hondenvoer 12 kg
€ 29,25
Beneful Gelukkig Volwassen hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beneful 7+ met Kip, Tuingroenten en Vitaminen Hondenvoer - 12 kg
€ 29,99
Beneful 7+ met Kip, Tuingroenten en Vitaminen Hondenvoer - 12 kg bestellen
Beneful Gelukkig Volwassen - Hondenvoer Senior 7+ met Kip, Tuingroenten en VItaminen - 12kg
€ 32,00
Beneful Gelukkig Volwassen - Hondenvoer Senior 7+ met Kip, Tuingroenten en VItaminen - 12kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beneful Gelukkig Volwassen - Hondenvoer Senior 7+ met Kip, Tuingroenten en VItaminen - 12kg
€ 32,00
Beneful Gelukkig Volwassen - Hondenvoer Senior 7+ met Kip, Tuingroenten en VItaminen - 12kg bestellen
Beneful Gelukkig Volwassen Kip - Groenten 12 kg
€ 37,47
Beneful Gelukkig Volwassen Kip - Groenten 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: