Home > Hondenvoer > Beneful > Beneful Gelukkig Volwassen 12 kg
maandag, 26 september 2022
Beneful Gelukkig Volwassen 12 kg

Beneful Gelukkig Volwassen 12 kg

25,59 - 34,95
Bestel nu direct voor € 25,59

Beneful Gelukkig Volwassen 7+ hondenvoer is complete hondenvoeding voor oudere honden, met krokante, zachte brokken. Het bevordert: * Sterke spieren en een sterk gebit * Een goed gezichtsvermogen * Een glanzende vacht en een gezonde huid (Brekz.nl)

Beneful Gelukkig Volwassen 7plus Kip&Groente - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Wat een gelukkig hondenleven: Purina Beneful® Gelukkig Volwassen 7+ met zachte* stukjes en knapperige brokjes gemaakt met kip, tuingroenten en vitamines en zonder toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, omdat jij het beste voor je hond wilt. Bevat vitamine A om een goed gezichtsvermogen te helpen ondersteunen. Daarnaast heeft de voeding een lager vetgehalte om gewichtstoename van uw oudere hond te helpen voorkomen. Bovendien, 15% meer antioxidanten om het natuurlijk afweersysteem van uw oudere hond te helpen behouden. Purina Beneful® Gelukkig Volwassen 7+ bevat ook belangrijke Omega 3 & 6 vetzuren voor een glanzende vacht en behoud van een gezonde huid. Purina Beneful® Gelukkig Volwassen 7+. Voeding voor een goede nutritionele balans en met een heerlijke smaak. Purina Beneful® - Een gezonde portie geluk. * Zachtheid verandert met de tijd. De malse brokken bevatten veel eiwitten die helpen bij de opbouw van sterke spieren. Bevat calcium voor sterke tanden en botten. Met groenten en vitamine A om een goed gezichtsvermogen te helpen behouden. Bevat vezels, waaronder graanvezels, voor een gezonde spijsvertering. Met essentiële vetzuren voor een glanzende vacht en gezonde huid. Bevat vitamine E om te helpen bij het behoud van een gezond immuunsysteem. Toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: IE/kg: Vit. A: 22 000; Vit. D3: 1 200; Vit. E: 100; mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat: 270; Calciumjodaat, watervrij: 3,4; Koper(II)sulfaat-pentahydraat: 39; Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: 21; Zinksulfaat-monohydraat: 440; Natriumseleniet: 0,48; Kleurstoffen en antioxidanten.. Alle Beneful voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Beneful Gelukkig Volwassen Kip - GroentenWat een gelukkig hondenleven: Purina Beneful Gelukkig Volwassen 7+ met zachte* stukjes en knapperige brokjes gemaakt met kip, tuingroenten en vitamines en zonder toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, omdat jij het beste voor je hond wilt. Bevat vitamine A om een goed gezichtsvermogen te helpen ondersteunen. Daarnaast heeft de voeding een lager vetgehalte om gewichtstoename van je oudere hond te helpen voorkomen. Bovendien, 15% meer antioxidanten om het natuurlijk afweersysteem van je oudere hond te helpen behouden.Purina Beneful Gelukkig Volwassen 7+ bevat ook belangrijke Omega 3&6 vetzuren voor een glanzende vacht en behoud van een gezonde huid. Purina Beneful Gelukkig Volwassen 7+. Voeding voor een goede nutritionele balans en met een heerlijke smaak. Purina Beneful - Een gezonde portie geluk. * Zachtheid verandert met de tijd. * Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen * Bevat Omega vetzuren * +15%* antioxidanten om het natuurlijk afweersysteem van uw oudere hond te helpen behouden * Bevat vitamine A om een goed gezichtsvermogen te helpen ondersteunen * Lager vetgehalte (vs PURINA® BENEFUL® Original) om gewichtstoename te helpen voorkomen * Ondersteunt een gezonde huid en een glanzende vacht * 100% Compleet en uitgebalanceerd (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613031770076; 7613035585089; 7613287869562
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Beneful Gelukkig Volwassen - Hondenvoer Senior 7+ met Kip, Tuingroenten en VItaminen - 12kg
€ 25,59
Beneful Gelukkig Volwassen - Hondenvoer Senior 7+ met Kip, Tuingroenten en VItaminen - 12kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beneful Gelukkig Volwassen - Hondenvoer Senior 7+ met Kip, Tuingroenten en VItaminen - 12kg
€ 25,59
Beneful Gelukkig Volwassen - Hondenvoer Senior 7+ met Kip, Tuingroenten en VItaminen - 12kg bestellen
Beneful Gelukkig Volwassen hondenvoer 12 kg
€ 29,25
Beneful Gelukkig Volwassen hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beneful Gelukkig Volwassen 7plus Kip&Groente - Hondenvoer - 12 kg
€ 33,99
Beneful Gelukkig Volwassen 7plus Kip&Groente - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Beneful Gelukkig Volwassen Kip - Groenten 12 kg
€ 38,85
Beneful Gelukkig Volwassen Kip - Groenten 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: