Home > Vogelvoer > Beaphar > Beaphar XtraVital Papegaai 2,5 kg
woensdag, 19 december 2018
Beaphar XtraVital Papegaai 2,5 kg

Beaphar XtraVital Papegaai 2,5 kg

12,99 - 19,50
Bestel nu direct voor € 12,99

XtraVital papegaaienvoer is hoogwaardig, smakelijk en evenwichtig enkelvoer, dat in samenwerking met voedingsspecialisten, dierenartsen en vogelexperts werd ontwikkeld. Het is exact afgestemd op papegaaien en grote parkieten en levert alle benodigde voedingsstoffen voor een gezond vogelleven. Juist voor verzwakte dieren, fokvogels en jonge dieren biedt deze mix uit 17 verschillende zaden, eivoer en vruchten de benodigde totale verzorging. De bijgevoegde Echinacea zorgt voor een sterk immuunsysteem. Waardevolle honing bevordert de acceptatie van het voer. De aanwezige mineraalstoffen zijn cheliert - ze hebben een omhulsel uit aminozuren. Daardoor worden ze beter door de stofwisseling opgenomen en voorkomen zo tekorten. Deze gevarieerde receptuur komt dicht in de buurt van het natuurlijke menu van de vogel, omdat de vogel in de vrije natuur een groot aantal diverse zaden, graan en vruchten eet. (Zooplus.nl)

Premium Papegaaienvoer met alle benodigde vitaminen en mineralen voor uw papegaaien, kaketoes en grote parkietachtige. XtraVital Papegaai is een premium vogelvoer, dat speciaal geschikt is voor papegaaien, kaketoes en grote parkietachtige. De gevarieerde samenstelling (met 17 verschillende soorten zaden en granen) voorziet volledig in de natuurlijke voedingsbehoefte. Het voer bevat alle benodigde vitaminen en mineralen. Met de toevoeging van Echinacea, een weerstandsverbeterend plantenextract, zorgt dit voer voor levenslustige en vitale vogels met een prachtige bevedering. (Discount4pets.nl)

Volledig diervoeder voor papegaaien.XtraVital Papegaaienvoer is een zeer smaakvol en uitgebalanceerd premium vogelvoer, dat speciaal geschikt is voor papegaaien, kaketoes en grote parkietachtigen vanaf een gewicht van ongeveer 110 gram zoals bijvoorbeeld prachtrosella's. Het voer is ontwikkeld in samenwerking met voedingsdeskundigen, dierenartsen en vogelexperts. De gevarieerde samenstelling van onder andere 22 verschillende soorten zaden en 27,7% eivoer, voorziet volledig in de natuurlijke voedingsbehoefte van genoemde vogelsoorten.Samenstelling:Granen, zaden, bakkerijproducten, vruchten, suiker (honing 2%), plantaardige eiwitextracten, noten, plantaardige bijproducten (Echinacea tinctuur 0,1%), mineralen, oliën en vetten, ei- en eiproducten (0,25% eigeel, gedroogd), gist.Analytische bestanddelen:Ruw eiwit 13,2%, ruwe celstof 7,9%, ruw vet 10,8%, ruwe as 3,6%, Ca 0,50%, Na 0,13%, P 0,30%, Mg 0,09%, K 0,23%.Toevoegingsmiddelen:Nutritionele toevoegingsmiddelen:Vitamine A 10900 IE, Vita (Tims.nl)

Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer is evenwichtige en hoogwaardige voeding voor uw papegaai. * Met zaden, eivoer en vruchten * Ondersteunt het immuunsysteem * Goede acceptatie (Brekz.nl)

Beaphar XtraVital PapegaaiXtraVital Papegaaienvoer is een zeer smaakvol en uitgebalanceerd premium vogelvoer, dat speciaal geschikt is voor papegaaien, kaketoes en grote parkietachtigen vanaf een gewicht van ongeveer 110 gram zoals bijvoorbeeld prachtrosellas. Het voer is ontwikkeld in samenwerking met voedingsdeskundigen, dierenartsen en vogelexperts. De gevarieerde samenstelling, o.a. vruchten, 22 verschillende soorten zaden en 25% eivoer, voorziet volledig in de natuurlijke voedingsbehoefte van genoemde vogelsoorten. * geschikt voor papegaaien, kaketoes en grote parkietachtigen vanaf een gewicht van ongeveer 110 gram; * smaakvol en uitgebalanceerd premium vogelvoer; * voorziet volledig in de natuurlijke voedingsbehoefte. (Plein.nl)

Xtra Vital Papegaai - Vogelvoer - 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! XtraVital Papegaai is een premium vogelvoer, dat speciaal geschikt is voor papegaaien, kaketoes en grote parkietachtigen. De gevarieerde samenstelling (met 17 verschillende soorten zaden en granen) voorziet volledig in de natuurlijke voedingsbehoefteHet voer bevat alle benodigde vitaminen en mineralen. Met de toevoeging van Echinacea, een weerstandsverbeterend plantenextract, zorgt dit voer voor levenslustige en vitale vogels met een prachtige bevedering.. Alle Xtra Vital voor uw Vogel uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8711231163311
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Beaphar XtraVital Papegaai - 2,5 kg
€ 12,99
Beaphar XtraVital Papegaai - 2,5 kg bestellen
Webshop Keurmerk
Xtravital Papegaaienvoer
€ 14,50
Xtravital Papegaaienvoer bestellen
Xtravital papegaaienvoer 2,5 kg
€ 14,99
Xtravital papegaaienvoer 2,5 kg bestellen
Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer 2,5 kg
€ 15,50
Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer 2,5 kg bestellen
Beaphar XtraVital Papegaaienvoer 2,5 kg
€ 15,95
Beaphar XtraVital Papegaaienvoer 2,5 kg bestellen
xtravital papegaai
€ 19,25
xtravital papegaai bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Xtra Vital Papegaai - Vogelvoer - 2.5 kg
€ 19,49
Xtra Vital Papegaai - Vogelvoer - 2.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer - Vogelvoer - 2.5 kg
€ 19,50
Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer - Vogelvoer - 2.5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: