Home > Vogelvoer > Beaphar > Beaphar Ruimix Kanarie 150 gr
woensdag, 08 december 2021
Beaphar Ruimix Kanarie 150 gr

Beaphar Ruimix Kanarie 150 gr

3,50 - 3,75
Bestel nu direct voor € 3,50

Beaphar Ruimix is een krachtvoeding voor parkieten, kanaries en tropische vogels. Het draagt bij aan een goede rui en mooi verenpak. Het bevat de juiste hoeveelheid vitamines die jouw vogel nodig heeft. (Medpets.nl)

Beaphar RuimixAanvullend diervoeder voor parkieten, kanaries en tropische vogels. Beaphar Ruimix zorgt voor een snelle en volledige rui en geeft een glanzend verenpak. Beaphar Ruimix is de noodzakelijke dagelijkse aanvulling op het zaadmenu. Ruimix is een krachtvoer waarbij het geheim schuilt in de vitaminekorrel die een zaadkern bevat. De korrels zorgen voor de juiste hoeveelheid vitaminen per vogel per dag. * Zorgt voor een snelle en volledige rui; * geeft een glanzend verenpak; * de korrels zorgen voor de juiste dosering vitaminen. (Plein.nl)

Beaphar Ruimix Kanarie - Vogelvoer - 150 g direct bestellen in onze webshop! Ruimix is een aanvullend diervoeder voor kanaries, parkieten en tropische vogels. Het zorgt voor een snelle en volledige rui en geeft een glanzend verenpak. De korrels zorgen voor de juiste dosering vitaminen per vogel, per dag.. Alle Beaphar voor uw Vogel uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8711231101368
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Beaphar Ruimix - 150 gram
€ 7,45
Beaphar Ruimix - 150 gram bestellen
Beaphar Ruimix Kanarie 150 gr
€ 7,50
Beaphar Ruimix Kanarie 150 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beaphar Ruimix Kanarie - Vogelvoer - 150 g
€ 7,74
Beaphar Ruimix Kanarie - Vogelvoer - 150 g bestellen
Bekijkt u ook: