Home > Vogelvoer > Beaphar > Beaphar Ruimix Kanarie 150 gr
maandag, 26 september 2022
Beaphar Ruimix Kanarie 150 gr

Beaphar Ruimix Kanarie 150 gr

3,95 - 4,15
Bestel nu direct voor € 3,95

Beaphar RuimixAanvullend diervoeder voor parkieten, kanaries en tropische vogels. Beaphar Ruimix zorgt voor een snelle en volledige rui en geeft een glanzend verenpak. Beaphar Ruimix is de noodzakelijke dagelijkse aanvulling op het zaadmenu. Ruimix is een krachtvoer waarbij het geheim schuilt in de vitaminekorrel die een zaadkern bevat. De korrels zorgen voor de juiste hoeveelheid vitaminen per vogel per dag. * Zorgt voor een snelle en volledige rui * Geeft een glanzend verenpak * De korrels zorgen voor de juiste dosering vitaminen (Plein.nl)

Beaphar Ruimix Kanarie - Vogelvoer - 150 g direct bestellen in onze webshop! Ondersteunt tijdens de rui Ruimix van Beaphar is een aanvullende voeding die de vogel ondersteunt tijdens de rui. Het bevat de juiste hoeveelheid vitamines die jouw vogel nodig heeft, hierdoor zal het verenpak van jouw vogel weer in topconditie komen! Waarom Ruimix? * Bevat essentiele vitaminen die belangrijk zijn voor de vorming van nieuwe veren. * Dagelijkse aanvulling op het zaadmenu. * Geeft de vogel kracht. * Voor een snelle en volledige rui. * Voor een glanzend verenpak. * Vitaminekorrels met zaadkern voor een goede opname. Gebruiksaanwijzing Je geeft 1 theelepel Ruimix per dag per vogel. Dit geef je in een apart bakje of je mengt het met ander zaad. Geef hierbij altijd vers drinkwater. Ruimix bevat 150 ml Ruimix is een aanvullend diervoeder voor kanaries, parkieten en tropische vogels. Het zorgt voor een snelle en volledige rui en geeft een glanzend verenpak. De korrels zorgen voor de juiste dosering vitaminen per vogel, per dag.. Alle Beaphar voor uw Vogel uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Beaphar Ruimix is een krachtvoeding voor parkieten, kanaries en tropische vogels. Het draagt bij aan een goede rui en mooi verenpak. Het bevat de juiste hoeveelheid vitamines die jouw vogel nodig heeft. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8711231101368
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Beaphar Ruimix Kanarie 150 gr
€ 7,85
Beaphar Ruimix Kanarie 150 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beaphar Ruimix Kanarie - Vogelvoer - 150 g
€ 7,94
Beaphar Ruimix Kanarie - Vogelvoer - 150 g bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beaphar Ruimix - 150 gram
€ 8,10
Beaphar Ruimix - 150 gram bestellen
Bekijkt u ook: