Home > Vogelvoer > Beaphar > Beaphar Intensief Rood 10 gr
woensdag, 08 december 2021
Beaphar Intensief Rood 10 gr

Beaphar Intensief Rood 10 gr

5,25 - 5,99
Bestel nu direct voor € 5,99

Beaphar Intensief Rood kan aan het eivoer worden toegevoegd om de rode kleur in vogels te versterken. Rood Intensief versterkt de kleur van onder andere kleurkanaries, kneutjes, putters, kardinalen, flamingo's en andere vogels. De rode kleur komt naar voren in de staart en vleugels. (Dierenwinkelxl.nl)

Beaphar Intensief RoodIntensief Rood Beaphar Intensief voor de roodkleuring van alle soorten kleurvogels, zoals kleurkanaries, kneutjes, putters, kardinalen, flamingos en anderen. * Kleurt door op staart en vleugels; * voor de roodkleuring van alle soorten kleurvogels; * onschadelijk. (Plein.nl)

Zorgt voor een goede vertering, sterke botten en eierschalen en een goede onlasting van papegaaien, duiven en grote parkieten.calcargrit zorgt voor de noodzakelijke aanvulling in het dagrantsoen van duiven, papegaaien en grote parkieten. roodsteen en scherpe maagkiezel zorgen voor een betere vertering van het voedsel. oestergrit bevordert een sterke bot- en eierschaalvorming en houtskool zorgt voor een vaste ontlasting. calcargrit dient in een apart bakje aangeboden te worden. niet door het voer mengen.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710729041308
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Beaphar - Intensief Rood
€ 5,99
Beaphar - Intensief Rood bestellen
Beaphar Intensief Rood 10 gr
€ 9,15
Beaphar Intensief Rood 10 gr bestellen
BEA INTENSIEF ROOD 10GR 00001
€ 9,94
BEA INTENSIEF ROOD 10GR 00001 bestellen
Bekijkt u ook: