Beaphar Fiprotec Spray 100 ml

17,750 - 84,250
Bestel nu direct voor € 19,50

FIPROtec Spray tegen vlooien, teken en bijtende luizen bij hond en kat. De Fiprotec spray is ideaal voor het behandelen van puppy's en kittens, de spray mag al gebruikt worden vanaf 2 dagen leeftijd. De spray wordt over de gehele... (Dierenwinkelxl.nl)

Beaphar FiproTec spray 100 ml Anti-Vlo - Hond & Kat is een effectieve spray tegen vlooien, teken en bijtende luizen en is geschikt voor honden en katten. De voordelen: * Effectief tegen vlooien, teken en luizen * Ook geschikt voor puppy's en kittens  * Beschermt ook preventief (Brekz.nl)

Beaphar Fiprotec Spray De spray van Fiprotec is ideaal voor het behandelen van puppy's en kittens tegen vlooien, teken en bijtende luizen. De spray mag al gebruikt worden als jouw pup of kitten 2 dagen oud is en is geschikt voor alle gewichten. De spray wordt over de gehele vacht aangebracht en is hierdoor direct effectief. Eigenschappen Doodt vlooien, teken en bijtende luizen Werkt 1 maand tegen teken Werkt 2 maanden tegen vlooien bij katten Werkt 3 maanden tegen vlooien bij honden Mag al gegeven worden vanaf 2 dagen leeftijd Voor alle gewichten Toediening en dosering Spray het hele lichaam van jouw dier in op een afstand van 10-20 cm tegen de haargroeirichting in. Masseer daarna de vacht, zodat het middel goed tot de huid door kan dringen. Hierbij is het belangrijk dat je zelf PVC- of nitrilhandschoenen draagt tijdens de behandeling. De kop van het dier kun je behandelen door eerst te sprayen op je handschoen en daarna het middel in de vacht te wrijven. Laat het daarna goed drogen zonder gebruik van een handdoek. Voor een optimale werkzaamheid wordt aanbevolen om je dier twee dagen vóór en na de behandeling niet te wassen of te laten baden. Contra-indicaties Deze spray niet gebruiken tijdens de dracht en bij katten in de lactatieperiode. Inhoud 100 ml Werkzame stof Fipronil (Medpets.nl)

Beaphar Fiprotec Anti Vlooien en Teken Spray Hond en KatFiprotec vlooienspray tegen vlooien, teken, luizen. DIt vlooienmiddel is geschikt voor honden en katten, ook geschikt voor pups en kittens. * Behandeling en preventie van vlooien en teken besmetting * Behandeling van besmetting van bijtende luizen * Werkzaamheid tegen nieuwe besmettingen met volwassen vlooien houdt bij katten tot 2 maanden en bij honden tot 3 maanden aan, afhankelijk van de blootstelling vanuit de omgeving * Werkzaamheid voor maximaaléén maand tegen teken, afhankelijk van de mate van blootstelling vanuit de omgeving (Plein.nl)

Beaphar Fiprotec Spray - Anti vlooien en tekenmiddel - 100 ml direct bestellen in onze webshop! Vlooien en tekenspray voor pups en kittens (https://www.cbg-meb.nl/onderwerpen/bd-internethandel-diergeneesmiddelen/). Alle Beaphar voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)



Fiprotec Spray 100ml De Fiprotec spray werkt tegen vlooien, teken en bijtende luizen. De spray is geschikt voor honden en katten, ook voor pups en kittens. Gemakkelijk aan te brengen: Spray hele hele lichaam van het desbetreffende huisdier in op 10-20 cm afstand. Doe dit tegen de haarrichting in. Wanneer de hele vacht van het huisdier is bevochtigd, moet je deze inmasseren. Lees altijd de bijsluiter door voor gebruik! (Marcovet.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
8711231152377
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Beaphar - Fiprotec Spray 100ml hond/kat
€ 19,50
Beaphar FiproTec spray 100 ml Anti-Vlo hond & kat 100 ml
€ 20,70
Thuiswinkel Waarborg
Beaphar Fiprotec Spray - 100 ml
€ 21,90
Beaphar Fiprotec Anti Vlooien en Teken Spray Hond en Kat 100 ml
€ 22,10
Thuiswinkel Waarborg
Beaphar Fiprotec Anti Vlooien en Teken Spray Hond en Kat 100 ml
€ 22,30
Thuiswinkel Waarborg
Beaphar Fiprotec Spray - Anti vlooien en tekenmiddel - 100 ml
€ 25,49
Fiprotec Spray 100ml
€ 35,90