Beaphar Care Plus Gropar Parkietenvoer 500 gr

Beaphar Care Plus Gropar Parkietenvoer 500 gr

6,75 - 6,95
Bestel nu direct voor € 6,75

Beaphar Care + Parkiet Middel-GrootBeaphar Care + Parkiet Middel-Groot is een volledig, super premium voer geschikt voor grote en middelgrote parkieten. Deze voeding is ideaal voor bijvoorbeeld rosellas, roodrug-, halsband-, Alexander-, valkparkieten, aratingas, pionussen, phyrrhura. Ook voor dwergpapegaaien zoals agaporniden en forpussen. De pellets bestaan voor meer dan 95% uit biologische producten. De vruchten en planten die in de pellets zijn verwerkt, zijn biologisch geteeld.De gevarieerde groenten, peulvruchten en het fruit dat wordt verwerkt, zijn van nature al rijk aan vitaminen en mineralen. Daardoor hebben de pellets een hogere voedingswaarde. De pellets worden niet verhit waardoor alle voedingselementen in het product bewaard blijven. Elke pellet heeft dezelfde samenstelling (All-in-One). Het resultaat is dat er geen restjes overblijven en de vogel krijgt alle voedingsstoffen binnen die nodig zijn voor een gezond leven. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en andere chemische toevoegingen. De pellet is ongeveer 3 mm groot. * Voeding bestaat 95% uit biologische producten * Rijk aan vitaminen en mineralen * Ieder brokje heeft dezelfde samenstelling * Geen selectief eetgedrag * Geen kunstmatige kleurstoffen, conseveermiddelen of andere chemische toevoegingen (Plein.nl)

Voor grote en middelgrote parkieten is een volledig super premium onderhoudsvoer. de pellets bestaan voor meer dan 95% uit biologische producten. de vruchten en planten die in de pellets zijn verwerkt (Dierspecialist.nl)

Beaphar Care Plus Gropar Parkietenvoer - Vogelvoer - 500 g direct bestellen in onze webshop! Beaphar Care+ voor grote en middelgrote parkieten (zoals rosella's roodrug- halsband- Alexander- valk- parkieten aratinga's pionussen phyrrhura etc. ) is een volledig super premium onderhoudsvoer. De pellets bestaan voor meer dan 95% uit biologische producten. De vruchten en planten die in de pellets zijn verwerkt.. Alle Beaphar voor uw Vogel uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8711231183531
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Beaphar Care + Parkiet Middel - Groot 500 gr
€ 10,65
Beaphar Care + Parkiet Middel - Groot 500 gr bestellen
Geen titel
€ 10,74
Geen titel bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beaphar Care Plus Gropar Parkietenvoer - Vogelvoer - 500 g
€ 10,94
Beaphar Care Plus Gropar Parkietenvoer - Vogelvoer - 500 g bestellen
Bekijkt u ook: