Home > Ontwormen > Drontal > Bayer Drontal Pup 50 ml
Friday, 29 March 2024

Bayer Drontal Pup 50 ml

18,950 - 89,950
Bestel nu direct voor € 19,50

Drontal ontworming pup Voor pups en jonge honden is Drontal Pup verkrijgbaar. Drontal Pup is een ontwormproduct dat speciaal ontwikkeld is voor pups en jonge honden die meestal enkel besmet zijn met spoel-, haak- en zweepwormen. De samenstelling is aan deze behoefte aangepast. Wegens het vroegtijdige optreden van spoelwormbesmettingen (via de baarmoeder en de melk) moet de behandeling met Drontal Pup op twee weken leeftijd beginnen. Het is aan te bevelen herhalingsbehandelingen uit te voeren volgens het schema: 2, 4 ,6, 8, 10 en 12 weken. Daarna maandelijks tot een half jaar. Na een half jaar wordt aangeraden om uw hond 4 keer per jaar met Drontal Dog te ontwormen. Indicaties Drontal Puppy Doodt spoelwormen Doodt haakwormen Doodt zweepwormen Contra-indicaties Er zijn geen contra-indicaties van Drontal Pup bekend. Dosering Drontal Pup ontworming 1 ml Drontal Pup per 1 kg lichaamsgewicht. Dit komt overeen met 15 mg febantel en 14,4 mg pyrantelembonaat per kg lichaamsgewicht. De toediening gebeurt éénmalig per ontwormbehandeling. Voor orale toediening. De suspensie kan zowel direct - door middel van de bijgevoegde doseerspuit - als indirect - via vermenging door het voer - worden toegediend. Na opening is Drontal Pup 10 weken houdbaar. Inclusief doseerspuit. Hoe vaak gebruik je Drontal Pup? Hoe vaak je Drontal Pup aan jouw puppy moet geven wordt bepaald aan de hand van bepaalde richtlijnen. Met onze wormwijzer kan je gemakkelijk bepalen hoe vaak jouw puppy ontwormt moet worden. (Medpets.nl)

Drontal Pup Ontwormingsmiddel is een vloeibaar ontwormingsmiddel speciaal is ontwikkeld voor pups en jonge honden. * Speciaal voor pups * Doodt spoel-, haak- en zweepwormen * Gemakkelijk toe te dienen (vloeistof) (Brekz.nl)

Drontal Ontwormingsmiddel PupDrontal Pup is een vloeibaar ontwormingsmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor pups en jonge honden. Het doodt de belangrijkste spoel-, haak- en zweepwormen. * Speciaal ontwikkeld voor pups; * doodt spoel-, haak- en zweepwormen; * gemakkelijke toediening (vloeistof). (Plein.nl)



Drontal Pup 50ml Bestrijding en Preventie van de belangrijkste rondwormen bij pups en jonge honden. Drontal ® Pup is een vloeibaar ontwormingsmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor pups en jonge honden. Het doodt de belangrijkste spoel-, haak- en zweepwormen. Drontal® Pup is een rondwormmiddel met als werkzame bestanddelen het tetrahydropyrimidinederivaat pyrantel (als embonaatzout) en het probenzimidazole febantel. (Marcovet.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
4007221031215
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Drontal Pup - 50 ml
€ 19,50
Drontal Pup Ontwormingsmiddel 50 ml 50 ml
€ 21,90
Thuiswinkel Waarborg
Drontal Pup Ontwormingsmiddel - Puppy - 50 ml
€ 24,50
Drontal Ontwormingsmiddel Pup 50 ml
€ 31,65
Drontal Pup 50ml
€ 37,90