Almo Nature Holistic Adult Cat Witvis & Rijst 12 kg

Almo Nature Holistic Adult Cat Witvis & Rijst 12 kg

49,95 - 61,00
Bestel nu direct voor € 49,95

Almo Nature Holistic Maintenance Adult vette vis kattenvoer is een complete, 100% natuurlijke voeding voor volwassen katten. * veel vlees * gemakkelijk te verteren * geen chemische toevoegingen (Brekz.nl)

Bijzonder smakelijk en licht verteerbaar: het uitgebalanceerde droge voedsel Almo Nature Holistic Vette Vis Rijst heeft een bijzonder hoog aandeel vis en vlees op ongeveer 46%. Hiervan is 26% verse vis, dat dient als een hoogwaardige bron van eiwitten en een bron van waardevolle onverzadigde vetzuren. Zorgvuldig gekookt en natuurlijk bewaard, het grote deel van de vis zorgt voor een hoge acceptatiegraad en voldoet op de juiste manier aan de voedingsbehoeften van jouw kat. Het kwaliteitsvoedsel is geschikt voor alle rassen en alle leeftijden. De voedzame en tegelijkertijd goed verteerbare formule wordt aangevuld door een mix van ontbijtgranen en rijst, vitaminen, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen. FOS en MOS werken als natuurlijke stabilisatoren voor een evenwichtige darmflora. Bovendien kan de ingesloten biotine een stralend glanzende en zachte vacht en een gezonde huid ondersteunen. Almo Nature Holistic Vette vis Rijst bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen. Almo Nature Holistic Vette Vis Rijst in een oogopslag: Uitgebalanceerd droogvoer voor katten van alle rassen, ongeacht hun leeftijd Zeer hoog visgehalte: met 26% vers gevangen vis Verse extrusiemethode: zachte kookmethode, de vis wordt niet chemisch behandeld en de voedingsstoffen worden op een natuurlijke manier geconserveerd Verleidelijke smaak: zeer goede acceptatie dankzij het hoge visgehalte en de juiste formulering Goed verteerbaar: het kookproces met stoom zorgt voor verteerbaarheid, een hoog gehalte aan licht verteerbare rijst Met MOS FOS: om een ??gezonde darmflora te ondersteunen Uitgebalanceerd recept: met granen en waardevolle vitaminen en mineralen Bevat taurine om een ??vitale functie van de ogen, hersenen en zenuwen te ondersteunen Rijk aan biotine voor een gezonde huid en een glanzende vacht Vrij van kunstmatige conserveermiddelen, lokstoffen en kleurstoffen Almo Nature kattenvoer is net zo uniek en onbeschrijflijk als alle natuurlijke dingen. Almo Nature - vanuit het perspectief van dieren. (Zooplus.nl)

Almo Nature Holistic Maintenance Kattenvoer Witvis&RijstHolistic Maintenance is een complete voeding voor de dagelijkse behoeften van een kat. De recepten zijn geformuleerd met vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt, wat de recepten voorziet van hoogwaardige dierlijke eiwitten. Het is een complete voedingsbenadering die het natuurlijk, vleesetende instinct van de kat respecteert.De smakelijke recepten zijn verrijkt met mineralen en vitamines en het is geformuleerd zonder kleurstoffen, GMO’s of chemische conserveermiddelen.  * Complete voeding voor de dagelijkse behoeften * Verse vis * Voor katten  * Vrij van chemische conservingsmiddelen en kleurstoffen (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8001154122329
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Almo Nature Holistic Maintenance Adult met vette vis kattenvoer 12 kg
€ 49,95
Almo Nature Holistic Maintenance Adult met vette vis kattenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
12kg Vette Vis & Rijst Almo Nature Holistic Kattenvoer
€ 50,99
12kg Vette Vis & Rijst Almo Nature Holistic Kattenvoer bestellen
Almo Nature Holistic Maintenance Kattenvoer Witvis&Rijst 12 kg
€ 50,99
Almo Nature Holistic Maintenance Kattenvoer Witvis&Rijst 12 kg bestellen
Almo Nature Holistic - Witvis en Rijst - Kattenvoer - 12 kg
€ 61,00
Almo Nature Holistic - Witvis en Rijst - Kattenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature Holistic - Witvis en Rijst - Kattenvoer - 12 kg
€ 61,00
Almo Nature Holistic - Witvis en Rijst - Kattenvoer - 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: