Home > Hondenvoer > Acana > Acana Regionals Ranchlands Hond 11,4 kg
maandag, 05 december 2022
Acana Regionals Ranchlands Hond 11,4 kg

Acana Regionals Ranchlands Hond 11,4 kg

83,95 - 94,50
Bestel nu direct voor € 83,95

Acana Regionals Ranchlands hondenvoer is rijk aan vlees van dieren van lokale boerderijen en vers gevangen vis uit het Westen van Canada en 30% groenten, fruit en grassen. * Granenvrij * Vrij van conserveringsmiddelen * Geschikt voor alle rassen en leeftijden (Brekz.nl)

Acana Regionals Ranchlands Dog Rund&Lam&Varken - Hondenvoer - 11.4 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokken voor jouw viervoeter Jij wilt natuurlijk het beste geven aan je hond! ACANA Ranchlands zit boordevol rund, lam en varken, wortelen en pompoen. De ingrediënten worden bereid in de gecertificeerde keuken van ACANA in Canada. De voeding is koolhydraatarm en rijk aan hoogwaardige eiwitten, zodat jouw hond alles binnenkrijgt wat hij of zij nodig heeft om gezond en gelukkig te blijven. * Bereid met 5 vleessoorten * Veelzijdige bron van eiwit * Zonder granen Waarom Acana? De voeding van ACANA is volgens het Biologically Appropriate-principe bereid en zit vol waardevolle voedingsstoffen voor een perfecte voeding van honden van alle rassen en leeftijden. ACANA Ranchlands bestaat uit 70% dierlijke ingrediënten en 30% plantaardige ingrediënten. Zij maken gebruik van vlees, organen, kraakbeen én botten zodat ze de voedingsstoffen in hun meest natuurlijke en voedende vorm geven. Ranchlands is verkrijgbaar in: 340g, 2kg, 6kg en 11.4kg. . Alle Acana voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Acana Ranchlands zit boordevol vlees van Agnus runderen, lamsvlees en bizonvlees welke dagelijks vers aangeleverd worden, waardoor het rijk aan voedingswaarde en smaak blijft. Een voeding die geheel gericht is op een echte carnivoor!... (Dierenwinkelxl.nl)

Acana Hondenvoer Highest Protein RanchlandElk Acana-recept is van begin tot eind zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten. Met het hoogste eiwitaanbod in Acana-voer voor huisdieren, is de Acana Highest Protein Ranchlands®-recept rijk aan 70% hoogwaardige dierlijke ingrediënten zoals op de boerderij gekweekt rundvlees, varkensvlees, lam, zoetwatervis uit een meer en bizon, uitgebalanceerd met 30% fruit, groenten en plantaardige producten, velen dagelijks geleverd.De eersteklas ingrediënten zijn afkomstig van een samengestelde groep boeren, veeboeren en vissers die Acana al tientallen jaren kennen en vertrouwen, en we benaderen elke batch met een onovertroffen toewijding aan veiligheid en kwaliteit. Hetresultaat is een eiwitrijk, voedzaam en heerlijk hondenvoer om hen te helpen een gezond en gelukkig leven te leiden. De eerste drie ingrediënten zijn vers of rauw rundvlees, lamsvlees en varkensvlees, waardoor dit recept voedzaam is, met het hoogste eiwitaanbod. * 70% vlees * Hoog aandeel verse ingrediënten * 100% natuurlijk (Plein.nl)

Ranchlands Dog van Acana Regionals is voeding voor honden met onder andere vlees van Black Angus runderen, wortelen en pompoen. Het voer is laag in koolhydraten. Daarnaast is het een bron van Omega 3-vetzuren. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
64992543112
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Acana Regionals Ranchlands Dog
€ 83,95
Acana Regionals Ranchlands Dog bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Regionals Ranchlands Dog
€ 83,95
Acana Regionals Ranchlands Dog bestellen
Acana Regionals Ranchlands hondenvoer 11.4 kg
€ 83,95
Acana Regionals Ranchlands hondenvoer 11.4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Regionals Ranchlands Dog Rund&Lam&Varken - Hondenvoer - 11.4 kg
€ 83,95
Acana Regionals Ranchlands Dog Rund&Lam&Varken - Hondenvoer - 11.4 kg bestellen
Acana - Regionals Ranchlands Dog
€ 84,95
Acana - Regionals Ranchlands Dog bestellen
Acana Hondenvoer Highest Protein Ranchland 11,4 kg
€ 93,95
Acana Hondenvoer Highest Protein Ranchland 11,4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Ranchlands Dog Regionals - 11,4 kg
€ 98,45
Acana Ranchlands Dog Regionals - 11,4 kg bestellen
Bekijkt u ook: