Home > Hondenvoer > Acana > Acana Pacifica Hond 2 kg
vrijdag, 27 januari 2023
Acana Pacifica Hond 2 kg

Acana Pacifica Hond 2 kg

24,26 - 29,71
Bestel nu direct voor € 26,49

Acana Regionals Pacifica hondenvoer is een natuurlijke, volledige voeding boordevol vis en is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. * Met maar liefst vijf soorten zeevis * Zonder granen, mais en rijst * Vrij van geconcentreerd plantaardig eiwit en chemische toevoegingen (Brekz.nl)

Acana Regionals Pacifica Dog Zeevis - Hondenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokken voor jouw viervoeter Jij wilt natuurlijk het beste geven aan je hond! ACANA Pacifica zit boordevol wildgevangen vis, sardines, heilbot, kabeljauw en roodbaars. De ingrediënten worden bereid in de gecertificeerde keuken van ACANA in Canada. De voeding is koolhydraatarm en rijk aan hoogwaardige eiwitten, zodat jouw hond alles binnenkrijgt wat hij of zij nodig heeft om gezond en gelukkig te blijven. * 5 soorten vis * Gevangen in de Stille Oceaan * 17% ruwe vetten Waarom Acana? De voeding van ACANA is volgens het Biologically Appropriate-principe bereid en zit vol waardevolle voedingsstoffen voor een perfecte voeding van honden van alle rassen en leeftijden. ACANA Pacifica bestaat uit 70% dierlijke ingrediënten en 30% plantaardige ingrediënten. Zij maken gebruik van vlees, organen, kraakbeen én botten zodat ze de voedingsstoffen in hun meest natuurlijke en voedende vorm geven. Pacifica is verkrijgbaar in: 340g, 2kg, 6kg en 11.4kg. . Alle Acana voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Pacifica Dog van Acana Regionals is voeding voor honden met onder andere haring en platvis aangevuld met groenten en fruit. Het voer bevat veel verse ingrediënten, is koolhydraatarm en bevat geen granen en aardappelen. (Medpets.nl)

Acana Hondenvoer Highest Protein PacificaAcana Pacifica is rijk aan wildgevangen vis, sardines, heilbot, kabeljauw en roodbaars. Dit is vers of rauw geleverd uit de regio bij Acana's gecertificeerde keuken in Canada. Voeding van Acanais gemaakt om op een natuurlijke manier te voeden, is koolhydraatarm en met een absoluut minimum aan toevoegingsmiddelen. Rijk aan hoogwaardige eiwitten uit vis, zodat jouw hond een topconditie heeft! * 5 soorten vis * Gevangen in de Stille Oceaan * 17% ruwe vetten (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
64992541200
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Acana Regionals Pacifica
€ 26,49
Acana Regionals Pacifica bestellen
Acana Regionals Pacifica hondenvoer 2 kg
€ 28,90
Acana Regionals Pacifica hondenvoer 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Regionals Pacifica Dog Zeevis - Hondenvoer - 2 kg
€ 29,25
Acana Regionals Pacifica Dog Zeevis - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Acana Hondenvoer Highest Protein Pacifica 2 kg
€ 29,71
Acana Hondenvoer Highest Protein Pacifica 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Hondenvoer Highest Protein Pacifica 2 kg
€ 29,71
Acana Hondenvoer Highest Protein Pacifica 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Pacifica Dog Regionals - 2 kg
€ 30,10
Acana Pacifica Dog Regionals - 2 kg bestellen
Acana Hondenvoer Highest Protein Pacifica 2 kg
€ 32,62
Acana Hondenvoer Highest Protein Pacifica 2 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: