Home > Hondenvoer > Acana > Acana Light & Fit 6 kg
Thursday, 25 April 2024

Acana Light & Fit 6 kg

45,950 - 48,050
Bestel nu direct voor € 45,95

Acana Heritage Light-Fit HondenvoerACANA Light&Fit is rijk aan voedingsstoffen en smaak, en beperkt in calorieën en koolhydraten. Dit bevordert de spiermassa en zorgt voor een optimale conditie van volwassen honden. Bereid in onze gecertificeerde keukens in Canada is ACANA Light&Fit bevat het lokaal gefokte scharrel kip, scharrel eieren, in het wild gevangen platvis en zongerijpt fruit en groenten. Dit zijn de perfecte bouwstoffen die ervoor zorgen dat jouw hond gelukkig en fit is, en weer verder snel verder kan spelen. * Voor honden met overgewicht * Laag in koolhydraten * Stimuleert de opbouw van spierweefsel (Plein.nl)

Acana Dog Light & Fit hondenvoer is een goede keuze voor honden met overgewicht. Het voer is rijk aan voedingsstoffen en beperkt in calorieën en koolhydraten. * Ondersteunt een gezond gewicht bij honden met (aanleg tot) overgewicht * Complete hoogwaardige voeding met een laag caloriegehalte * Helpt de spijsvertering verbeteren en stimuleert opbouw van spieren (Brekz.nl)

Acana Heritage Light & Fit Dog De hond is geëvolueerd als carnivoor, met een natuurlijke behoefte aan voeding met gevarieerd vers vlees en verse vis aangevuld met kleine hoeveelheden groenten, fruit en grassen. Acana Heritage wordt voor het grootste deel gemaakt van voedingsstoffen die van nature aanwezig zijn in de ingrediënten; synthetische toevoegingen worden tot een minimum beperkt. Honden met overgewicht kunnen baat hebben bij proteïnerijke voeding. Acana Light & Fit Dog bestaat voor 65% uit vers vlees en verse vis; scharrelkip en in het wild gevangen platvis. Tevens is deze voeding koolhydraat-, calorie- en vetarm om het gewicht van de hond onder controle te houden. Light & Fit is geschikt voor alle volwassen honden (vanaf 1 jaar). Acana Acana maakt haar natuurlijke diervoeding van lokale producten. Hierbij wordt rekening gehouden met de evolutie van de hond; hun voeding bestond vroeger uit vers vlees en was rijk aan proteïne. De ingrediënten worden lokaal ingekocht (Alberta, Canada). Acana Biologically Appropriate wordt bereid met vers vlees, verse vis, groenten, fruit en kruiden afgestemd op de behoefte en levensfase van uw hond. Biologically Appropriate™ Biologically Appropriate diervoeding bestaat voor een groot deel uit verse ingrediënten. Een ander facet van Biologically Appropriate is dat de voeding is afgestemd op het verteringskanaal van het dier. De producten bevatten dan ook geen geur-, kleur- of smaakstoffen of andere toevoegingen en zijn GMO (Genetically Modified Organism) en antibiotica vrij. Voordelen Gemaakt met lokaal (Alberta, Canada) verkregen ingrediënten Rijk aan proteïne Laag in koolhydraten ( (Medpets.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
64992512606
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Acana Dog - Light & Fit Recipe
€ 45,95
Acana Light&Fit 6 kg
€ 46,49
Acana Light & Fit hondenvoer 6 kg
€ 47,49
Thuiswinkel Waarborg
Acana Heritage Light & Fit
€ 47,50
Thuiswinkel Waarborg
Acana Light & Fit Dog Heritage - 6 kg
€ 48,05