Home > Hondenvoer > Acana > Acana Heritage Adult Small Breed 2 kg
Thursday, 28 March 2024

Acana Heritage Adult Small Breed 2 kg

19,950 - 23,480
Bestel nu direct voor € 22,20

Acana Heritage Adult Small Breed Dog De hond is geëvolueerd als carnivoor, met een natuurlijke behoefte aan voeding met gevarieerd vers vlees en verse vis aangevuld met kleine hoeveelheden groenten, fruit en grassen. Acana Heritage wordt voor het grootste deel gemaakt van voedingsstoffen die van nature aanwezig zijn in de ingrediënten; synthetische toevoegingen worden tot een minimum beperkt. Acana Heritage Adult Small Breed Dog bestaat voor 60% uit ingrediënten die veel eiwit bevatten; scharrelkip, scharreleieren en in het wild gevangen platvis. Dit voer bevat alle ingrediënten om uw volwassen hond in goede conditie te houden. Acana Heritage Adult Small Breed Dog is geschikt voor volwassen honden (ouder dan 1 jaar) van kleine rassen. Voor grotere rassen is er Acana Adult Large Breed Dog Heritage. Acana Acana maakt haar natuurlijke diervoeding van lokale producten. Hierbij wordt rekening gehouden met de evolutie van de hond; hun voeding bestond vroeger uit vers vlees en was rijk aan proteïne. De ingrediënten worden lokaal ingekocht (Alberta, Canada). Acana Biologically Appropriate wordt bereid met vers vlees, verse vis, groenten, fruit en kruiden afgestemd op de behoefte en levensfase van uw hond. Biologically Appropriate™ Biologically Appropriate diervoeding bestaat voor een groot deel uit verse ingrediënten. Een ander facet van Biologically Appropriate is dat de voeding is afgestemd op het verteringskanaal van het dier. De producten bevatten dan ook geen geur-, kleur- of smaakstoffen of andere toevoegingen en zijn GMO (Genetically Modified Organism) en antibiotica vrij. Voordelen Gemaakt met lokaal (Alberta, Canada) verkregen ingrediënten Rijk aan proteïne Laag in koolhydraten ( (Medpets.nl)

Acana Adult Small BreedDit Adult voer is bereid in de gecertificeerde Acana keukens in Canada. Acana Small Breed is rijk aan lokaal gefokte scharrel kip, scharrel eieren, in het wild gevangen platvis, zongerijpt fruit en groenten. De voeding is rijk aan voedingsstoffen, geleverd door boeren en telers uit de regio zodat jouw puppy gezond, sterk en gelukkig kan zijn. Acana Heritage wordt bereid volgens de'whole prey gedachte': door het gebruik van spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot kunnen de synthetische toevoegingsmiddelen worden beperkt tot uitsluitend zink. Alle voedingstoffen in Acana Heritage zijn afkomstig van natuurlijke oorsprong (behalve zink) wat er voor zorgt dat de aanwezige voedingstoffen eenvoudig zijn te gebruiken en verbruiken. * Bereid in de gecertificeerde Acana keukens in Canada * Rijk aan lokaal gefokte scharrel kip, scharrel eieren, in het wild gevangen platvis, zongerijpt fruit en groenten * Bereid volgens de'whole prey gedachte': door het gebruik van spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot kunnen de synthetische toevoegingsmiddelen worden beperkt tot uitsluitend zink (Plein.nl)

Acana Dog Adult Small Breed hondenvoer is volledig hondenvoer voor volwassen honden van kleine rassen. * Speciaal voor de kleine viervoeter * Rijk aan dierlijke eiwitten * Zonder plantaardig eiwitconcentraat (Brekz.nl)

Acana Heritage Adult Small Breed - Hondenvoer - Kip Kalkoen 2 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokken voor jouw kleine viervoeter Jij wilt natuurlijk het beste geven aan je kleine hond! Heritage Adult small breed van ACANA zit boordevol lokaal gefokte scharrelkip, scharreleieren, in het wild gevangen platvis en zongerijpt fruit en groenten. De ingrediënten worden bereid in de gecertificeerde keuken van ACANA in Canada met de beste ingrediënten van lokale boeren en telers. Zo krijgt je hond alles heeft wat hij nodig heeft om gezond en gelukkig te blijven! * Voor honden van kleine rassen * Rijk aan dierlijke eiwitten * Vrij van plantaardig eiwitconcentraat Waarom Acana? De voeding van ACANA is volgens het Biologically Appropriate-principe bereid en zit vol waardevolle voedingsstoffen voor een perfecte voeding van honden van alle rassen en leeftijden. ACANA Adult Small Breed bestaat uit 60% dierlijke ingrediënten en 40% plantaardige ingrediënten. We maken gebruik van glutenvrije haver voor een gelijkmatige energieafgifte. Adult Small Breed is verkrijgbaar in: 340g, 2kg en 6kg. . Alle Acana voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
64992523206
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Acana Adult Small Breed Dog Heritage - 2 kg
€ 22,20
Acana Dog - Adult Small Breed Recipe
€ 23,25
Thuiswinkel Waarborg
Acana heritage adult small breed (2 KG)
€ 23,48
Acana Adult Small Breed 2 kg
€ 23,85
Acana Adult Small Breed hondenvoer 2 kg
€ 24,90
Thuiswinkel Waarborg
Acana Heritage Adult Small Breed - Hondenvoer - Kip Kalkoen 2 kg
€ 27,68