Home > Hondenvoer > Acana > Acana Classics Wild Coast Hond 17 kg
zaterdag, 25 juni 2022
Acana Classics Wild Coast Hond 17 kg

Acana Classics Wild Coast Hond 17 kg

88,95 - 94,25
Bestel nu direct voor € 88,95

Acana Classics Wild Coast hondenvoer is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. * Gebaseerd op het oorspronkelijk dieet * Volledig natuurlijk * Ondersteunt een optimaal gewicht (Brekz.nl)

Acana Classics Wild Coast Haring&Bot - Hondenvoer - 17 kg direct bestellen in onze webshop! Wild Coast van Acana De Wild Coast variant van Acana is een (h)eerlijke voeding voor je hond. De hondenvoeding bevat duurzame vis, die gevangen wordt voor de kust van North Vancouver Island. Na de vangst wordt de vis vers en in zijn geheel naar de eigen keukens van Acana vervoerd, waar al het hondenvoer van Acana geproduceerd wordt. Vlees is essentieel Er zijn veel overeenkomsten tussen moderne honden en hun wilde voorouders en daarom vindt Acana dat zij ook dezelfde voeding nodig hebben. De Wild Coast is dan ook vrij van plantaardige eiwitconcentraten en bevat 50% vis. Dit is relatief gezien twee keer zoveel als de meeste andere hondenvoeders.  1/3e deel van de vis in dit hondenvoer is vers en levert hierdoor essentiële voedingsstoffen op. Het overige deel bestaat uit gedroogde vis of visolie en vormt een goede bron voor gezonde eiwitten. In de Wild Coast vindt je 3 verse vissoorten terug. Dit zijn pacifische haring, pijltandheilbot en zilverheek. Ook bevat deze voeding toegevoegde supplementen zoals vitaminen B5, E, choline, zink en koper.  Calorieverdeling Acana levert meer caloriën uit eiwitten en vetten en minder caloriën uit koolydraten in vergelijking met conventionele diervoeders. Zo blijft de kans op overgewicht klein en blijft je hond in optimale conditie. De metaboliseerbare energie is 3493 kcal/kg (419 kcal per maatbeker van 250ml/120g), waarvan 30% uit eiwit, 30% uit groenten en fruit en 40% uit vet. Deze voeding is geschikt voor alle rassen en levensfasen. . Alle Acana voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Acana Classics Wild Coast is een smakelijke voeding voor uw hond. Het voer bevat vlees van drie soorten vis: pacifische haring, pijltandheilbot en zilverheek. Deze vissen zijn rijk aan Omega 3-vetzuren die de conditie en gewrichten van uw hond ondersteunen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
64992562175
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Acana Classics Wild Coast hondenvoer 17 kg
€ 88,95
Acana Classics Wild Coast hondenvoer 17 kg bestellen
Acana Classics Wild Coast - Hondenvoer - 17 kg
€ 88,95
Acana Classics Wild Coast - Hondenvoer - 17 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Classics Wild Coast - Hondenvoer - 17 kg
€ 88,95
Acana Classics Wild Coast - Hondenvoer - 17 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Classics Wild Coast Haring&Bot - Hondenvoer - 17 kg
€ 90,95
Acana Classics Wild Coast Haring&Bot - Hondenvoer - 17 kg bestellen
Acana - Classic Wild Coast
€ 92,95
Acana - Classic Wild Coast bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Classics Wild Coast - 17 kg
€ 94,25
Acana Classics Wild Coast - 17 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: