Home > Hondenvoer > Acana > Acana Classic Red Hond 6 kg
vrijdag, 27 januari 2023
Acana Classic Red Hond 6 kg

Acana Classic Red Hond 6 kg

42,50 - 46,95
Bestel nu direct voor € 43,50

Acana Classics Classic Red hondenvoer is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden.  * Volledig natuurlijk * Gebaseerd op het oorspronkelijke dieet * Bevat eiwitten en omega-3 (Brekz.nl)

Acana Classics Classic Red is een smakelijke voeding voor honden. Het voer bevat 50% vlees dat afkomstig is van graslam, Angus runderen en Yorkshire-varkens. Daarnaast bevat Classic Red Omega 3-vetzuren en vleeseiwitten die bijdragen aan een evenwichtige bloedsuikerspiegel en vermindering van de vetopslag. (Medpets.nl)

Acana Classics Classic Red Lam&Rund - Hondenvoer - 6 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokken voor jouw viervoeter Jij wilt natuurlijk het beste geven aan je hond en honden blijven gezond en fit als ze hetzelfde eiwitrijke dieet eten als hun voorouders! Classics Classic van ACANA zit vol met voedende eiwitten van ingrediënten waaronder vlees, organen en kraakbeen van grasgevoerd lam, rund van lokale boerderijen en varkensvlees uit Yorkshire. Zo krijgt je hond alles heeft wat hij nodig heeft om gezond en gelukkig te blijven! * Met rood vlees * 50% dierlijke ingrediënten * 1/3 vers vlees, 2/3 gedroogd Waarom Acana? De voeding van ACANA is volgens het Biologically Appropriate-principe bereid en zit vol waardevolle voedingsstoffen voor een perfecte voeding van honden van alle rassen en leeftijden. ACANA Classics Classic Red bestaat uit 50% dierlijke ingrediënten en 50% plantaardige ingrediënten. Zij maken gebruik van glutenvrije haver voor een gelijkmatige energieafgifte. Classics Classic Red is verkrijgbaar in: 340g, 2kg, 6kg, 11.4kg en 17kg. . Alle Acana voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
64992561604
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Acana Classics Classic Red
€ 43,50
Acana Classics Classic Red bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Classics Classic Red
€ 43,50
Acana Classics Classic Red bestellen
Acana Classics Classic Red hondenvoer 6 kg
€ 43,50
Acana Classics Classic Red hondenvoer 6 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Classics Classic Red - 6 kg
€ 46,45
Acana Classics Classic Red - 6 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Acana Classics Classic Red Lam&Rund - Hondenvoer - 6 kg
€ 46,95
Acana Classics Classic Red Lam&Rund - Hondenvoer - 6 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: