Home > Kattenvoer > Whiskas > Whiskas Kattenbrokjes Tonijn 3,8 kg
Thursday, 28 March 2024

Whiskas Kattenbrokjes Tonijn 3,8 kg

21,990 - 92,750
Bestel nu direct voor € 21,99

Whiskas 1+ Tonijn droogvoer wordt met vers vlees bereid. 100% uitgebalanceerd voer en bevat vitamine en mineralen in optimale verhoudingen. Zodat uw kat alle benodigde voedingstoffen binnenkrijgt. Het bijzondere aan Whiskas droogvoeding zijn de lekkere knackits, knapperig van buiten en van binnen heerlijk gevuld. Whiskas 1+ tonijn is een volwaardige voeding voor de volwassen kat en draagt bij aan het behoud van een goede gezondheid en tevredenheid. Het natuurlijke karakter van het voer ondersteunt een gezond gebit van uw lieveling. Door middel van een zacht schurend effect wordt tandsteen voorkomen. Door het Vitamine A gehalte kan het zicht van uw kat langer behouden blijven. Daarnaast is het voer erop afgestemd om urinewegproblemen te voorkomen. Een maaltijd met Whiskas 1+ Tonijn biedt alles wat jouw kat nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Whiskas 1+ Tonijn in één oogopslag: Droog enkelvoer voor katten vanaf 12 maanden Met heerlijk gevulde knackits: krokant aan de buitenkant, met een zachte vulling aan de binnenkant Ondersteunt de gebitsverzorging: Door middel van een zachte slijtage wordt tandsteen voorkomen Voor de gezondheid van de urinewegen: Ondersteunt de urinewegen en voorkomt ziektes aan de urinewegen Voor een beter zicht: Een verhoogd Vitamine A gehalte ondersteunt het zicht van uw kat Hoogwaardige en gezonde ingrediënten voor een evenwichtige voeding Geen kunstmatige smaakstoffen Met praktische kunststof sluiting:Met de praktische plastic sluiting kunt u de zak hersluiten na iedere maaltijd. Zo blijft de voeding langer heerlijk vers. (Zooplus.nl)

Whiskas Brokjes Adult Tonijn - Kattenvoer - 3.8 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke droogvoer voor je volwassen kat Een gezonde kat begint bij de juiste brokjes. Whiskas 1+ Adult Droge Brokjes Tonijn is een volledige en gebalanceerde voeding met tonijnsmaak en met een optimale balans van vitaminen en mineralen, voor een sterke en gezonde kat. Geschikt voor katten ouder dan 1 jaar. Boordevol gezonde ingrediënten De onweerstaanbaar knapperige brokjes met tonijnsmaak geven je kat iedere maaltijd precies wat ze nodig heeft. Zo bevatten de brokjes calcium voor sterke botten, eiwitten voor een gezonde groei, omega 6-vetzuren voor een gezonde huid en vacht en vitamine A voor een sterk gezichtsvermogen. Natuurlijk vind je in de voeding ook alle natuurlijke oliën en mineralen die je kat nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Uniek aan Whiskas is de structuur van de brokjes. Deze zijn namelijk hard van buiten en heerlijk mals van binnen. De licht schurende brokjes zorgen er ook nog eens voor dat het gebit gezond blijft. Zo is elk brokje een feestje en zullen zelfs de meest kieskeurige katten van deze voeding genieten. Een laatste voordeel van Whiskas is dat de zakken hersluitbaar zijn, zo houd je de brokjes altijd vers en knapperig. Whiskas 1+ Adult Droge Brokjes Tonijn is verkrijgbaar in 900 g, 1,9 kg en 3,8 kg. . Alle Whiskas voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Whiskas Adult 1+ met tonijn kattenvoer is een volledige, uitgebalanceerde voeding met tonijn en is geschikt voor iedere kat. * Complete maaltijd met tonijn * Met zink ter ondersteuning van een gezonde huid en vacht * Met vitamine A, D en E (Brekz.nl)

Whiskas Kattenvoer Adult Tonijn - GroentenEen volledig en uitgebalanceerde droge voeding voor volwassen katten. Met een optimale balans van vitaminen en mineralen * Voor volwassen katten van 1 tot 7 jaar * Perfect te combineren met de maaltijdzakjes van Whiskas * Verkrijgbaar in verschillende smaken * Zorg altijd voor voldoende vers water (Plein.nl)















Categorie
Merk
EAN(s)
5900951258749
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
3,8kg 1+ Tonijn Whiskas Kattenvoer
€ 24,98
Thuiswinkel Waarborg
Whiskas 1+ Adult Katten Droogvoer - Tonijn - 3,8 kg
€ 26,19
Thuiswinkel Waarborg
Whiskas Brokjes Adult Tonijn - Kattenvoer - 3.8 kg
€ 27,08
Whiskas Adult 1+ met tonijn kattenvoer 3,8 kg
€ 27,70
Whiskas Kattenvoer Adult Tonijn - Groenten 3,8 kg
€ 28,65