Whiskas Dentabits Kattensnoep Per stuk

2,590 - 38,990
Bestel nu direct voor € 2,59

Whiskas Dentabites KipVeel katten hebben last van de vorming van tandsteen, wat kan leiden tot tandvleesproblemen. Het is wetenschappelijk bewezen dat Whiskas Dentabites bij dagelijks gebruik de vorming van tandsteen kan verminderen * Heerlijk en gezond tussendoortje * Reinigt het gebit * Masseert tandvlees * Voor katten vanaf 10 maanden (Plein.nl)

Whiskas Dentabites - Kattensnack - Dental 40 g direct bestellen in onze webshop! Voor sterke en gezonde tanden Een gezond gebit is cruciaal voor de kat, de juiste voeding en tussendoortjes kunnen het gebit ondersteunen daar waar het nodig is. Whiskas Dentabites Kip zijn een gezond tussendoortje voor je kat die bij dagelijks gebruikt helpt om de vorming van tandsteen te verminderen. Geschikt voor katten vanaf 10 maanden oud. Reinigt het gebit De Dentabites met kipsmaak zijn speciaal ontwikkeld voor het gebit van de kat. Zodra de snack in aanraking komt met het gebit, zorgt een speciale vezeltextuur voor een milde en schurende reiniging waardoor de vorming van tandsteen wordt verminderd. In tegenstelling tot andere kattensnacks, hebben de Dentabites een ruwe structuur waardoor deze niet gelijk uit elkaar valt als je kat erin bijt. Zo moet je kat dus meer moeite doen om te kauwen, waardoor het gebit beter gereinigd wordt. Behalve dat ze zorgen voor een schoon gebit, zijn de Dentabites natuurlijk ook hartstikke lekker. Zelfs de meest eigenwijze kat zal nu geen nee meer zeggen tegen tandverzorging! Je kan de Dentabites dagelijks gebruiken voor het beste resultaat. De aanbevolen hoeveelheid is niet meer dan 16 brokjes per dag. Whiskas Dentabites Kip bevat 40 g. . Alle Whiskas voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Zo gezond kan een beloning zijn! Whiskas Dentabites is een gezonde snack voor de gebitsverzorging voor alle katten. De exquise tussenmaaltijd kan door de speciale textuur het gebit mechanisch reinigen en zo de vorming van tandsteen reduceren. Dit werd wetenschappelijk bewezen en door de Veterinary Oral Health Council (VOHC - Veterinaire Raad voor GebitsGezondheid) erkend. Zo kunt u uw kat gezond belonen of hem een kleine tussenmaaltijd gunnen. Bereid met lekker vlees of vis zijn de snacks ook nog eens bijzonder lekker. Whiskas Dentabites in één oogopslag: Exquise snack voor alle katten Ideaal voor de dagelijkse gebitsverzorging Wetenschappelijk bewezen functie: helpt de vorming van tandsteen te reduceren en het gebit mechanisch te reinigen Geschikt als tussenmaaltijd of smakelijke beloning Met pittig vlees of vis (Zooplus.nl)





Whiskas Dentabites kattensnoep zijn heerlijke kattensnoepjes die het gebit ondersteunen.  * Verminderen tandplak en tandsteen * Helpen de tanden schoon te houden * Een heerlijke beloning (Brekz.nl)













Categorie
Merk
EAN(s)
50159475; 4008429130434; 4008429111440; 4008429111464
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Whiskas - Dentabites - Kip
€ 2,59
Whiskas Dentabites Kip 40 gr
€ 6,59
Thuiswinkel Waarborg
Whiskas Dentabites - Kattensnack - Dental 40 g
€ 7,58
Thuiswinkel Waarborg
40g Dentabites Kip Whiskas Kattensnacks
€ 7,68
Whiskas Dentabites kattensnoep Per 5
€ 15,70