Smolke Vers Gestoomd Adult Wild Graanvrij 395 gr

3,390 - 48,490
Bestel nu direct voor € 3,39

Smolke Hondenvoer Vers Gestoomd Wild GraanvrijSmolke vers is een graan- en glutenvrij product gemaakt met de hypoallergene dierlijke eiwitbronnen konijn en eend, waardoor dit product zeer geschikt is voor honden met een allergie voor granen of gluten en/of bepaalde dierlijke eiwitten. * Bestaat voor 80% uit vlees * Complete maaltijd * Bereid met vers vlees * 100% natuurlijk * Kan ook warm gegeven worden * Graanvrij en Glutenvrij (Plein.nl)

Smolke Vers Gestoomde Maaltijd 395 g - Hondenvoer - Eend&Konijn&Aardappel Graanvrij direct bestellen in onze webshop! Vers gestoomde maaltijden met vlees Een overheerlijke gestoomde vleesmaltijd, welke hond wordt daar nou niet blij van. Met de Vers Gestoomde Maaltijden van Smølke kan je hond heerlijk genieten van een verrukkelijk gerecht, zachtjes gestoomd in een smaakvolle bouillon, met slechts 1 eiwitbron en rijk aan nutriënten. Een echte verwennerij. Doordat de maaltijden maar 1 dierlijke eiwitbron hebben, is het voer ook geschikt voor honden die allergisch zijn voor bepaalde eiwitten. 4 varianten zijn aangevuld met bruine rijst, groenten en kruiden. Speciaal voor honden met een granen- of glutenallergie is er de 5e grain free formula-variant, zonder granen of gluten, maar met eend en konijn als hypoallergene eiwitbronnen. De maaltijden zijn verkrijgbaar in 5 varianten waardoor deze natvoeding een must-have is op het menu van iedere hond. Elke variant bevat hoogwaardig vlees: lam, kip, eend of vis. Lekker als complete maaltijd of ter afwisseling van de brokken. Door de maaltijd licht in de magnetron te verwarmen zal je hond nog meer genieten. Vers Gestoomde Maaltijd bevat 395 g en is verkrijgbaar in 5 varianten: * Kip-Groente-Bruine Rijst - juicy & fine chicken met sappige kip * Vis-Groente-Bruine Rijst- rich & lovely fish met witvis en zalm * Eend-Groente-Bruine Rijst - rich & juicy duck met malse eend * Eend-Konijn-Aardappel - grain free formula met 80% wild, konijn en eend * Lam-Groente-Bruine Rijst - fine & tender lamb met malse lam . Alle Smolke voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Smølke Tasty Game vers gestoomd natvoer voor de hond is een complete en natuurlijke maaltijd op basis van wild. Het voer bevat geen granen en gluten. * Boordevol vers gestoomde ingrediënten * Geschikt voor een graan- en glutenvrij dieet * Rijk aan konijn en eend (Brekz.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
8710429017726; 8710429017733
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Smolke Hondenvoer Vers Gestoomd Wild Graanvrij 395 gr
€ 7,29
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Vers Gestoomde Maaltijd 395 g - Hondenvoer - Eend&Konijn&Aardappel Graanvrij
€ 8,38
Smølke Tasty Game vers gestoomd wild nat hondenvoer 10 x 395 g
€ 27,70
Thuiswinkel Waarborg
Smolke vers gestoomd wild graanvrij hondenvoer 395 gr
€ 30,50