Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin X-Small Adult 3 kg
Thursday, 28 March 2024

Royal Canin X-Small Adult 3 kg

19,990 - 65,950
Bestel nu direct voor € 21,75

Royal Canin X-Small Adult Royal Canin X-Small Adult is een speciale hondenbrok dat volledig is afgestemd op volwassen hondjes van een zeer klein hondenras tot 4 kg. Kleine honden zijn vaak levendig en als baasje wil je dan ook aan de juiste voedingsbehoeften voldoen. De brokjes van X-Small Adult zijn speciaal aangepast aan de kaakgrootte van kleine honden. Eigenschappen Uitgebalanceerd droogvoer voor zeer kleine hondenrassen tot 4 kg De voeding voldoet aan de energiebehoefte van kleine hondjes Draagt bij aan een gezonde en glanzende vacht Bevordert een gezonde spijsvertering De brokjes dragen bij aan het voorkomen van tandplek en het verminderen van tandsteen Ondersteunt gezonde urinewegen De brokgrootte is speciaal aangepast op kleine kaken Geschikt voor Honden van een klein ras tot 4 kg in de leeftijd van 10 maanden tot 10 jaar oud Smaak Gevogelte Inhoud 500 g, 1,5 of 3 kg Samenstelling Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, dierlijke vetten, maïsmeel, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten*, cichoreipulp, mineralen, sojaolie, visolie, psylliumschil en psylliumzaden (1%), gist en delen daarvan, Fructo-Oligo-Sacchariden. Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 24,0% - Ruw vet: 18,0% - Ruwe as: 5,9% - Ruwe celstof: 1,7% - EPA & DHA: 2,5g/kg. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 22.000IE, Vitamine D3: 1.000IE - E1 (IJzer): 44mg E2 (Jodium): 4,5mg E4 (Koper): 14mg E5 (Mangaan): 58mg E6 (Zink): 142mg E8 (Selenium): 0,05mg - Conserveermiddelen - Antioxidanten. (Medpets.nl)

Royal Canin X-Small Adult is geschikt voor zeer kleine honden met een lichaamsgewicht tot 4 kilogram, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw kleine volwassen hond in het achterhoofd. Royal Canin X-Small Adult bevat eiwitten van een zeer hoge kwaliteit (L.I.P.), speciaal uitgekozen vanwege hun zeer goede verteerbaarheid. Deze eiwitten, gecombineerd met een uitgebalanceerde hoeveelheid voedingsvezels, zoals psyllium, helpen bij een goede darmpassage. Daarnaast ondersteunt Royal Canin X-Small Adult de gezonde urinewegen van jouw zeer kleine hond. De Omega 3 vetzuren (EPA en DHA) in Royal Canin X-Small Adult helpen de gezondheid van de vacht te ondersteunen, terwijl de verschillende vitaminen de barrièrefunctie van de huid helpen versterken en zo de gezondheid van de huid helpen te ondersteunen. De brokjes van Royal Canin X-Small Adult zijn speciaal aangepast voor extra kleine honden. De vorm, grootte en textuur zijn perfect voor de kleine kaken van je kleine hond. Royal Canin X-Small Adult in één overzicht: Uitgebalanceerd droogvoer voor honden van met name kleine rassen tot 4 kg Kleine hond, grote behoeften De uitgebreide formule biedt jouw huisdier alles wat hij of zij nodig heeft voor een gezond leven. Speciale brokgrootte De brokken zijn qua vorm, textuur en grootte speciaal aangepast en ondersteunen het voedingsgedrag. Licht verteerbaar: dankzij speciaal geselecteerde eiwitten en voedingsvezels wordt een gezonde darmactiviteit optimaal bevorderd Urinewegenfunctie: de speciale samenstelling van voedingsstoffen kan de gezondheid van de urinewegen en de urinewegenfunctie ondersteunen Omega-3-vetzuren: EPA DHA kunnen de gezondheid van de huid en vacht ondersteunen Optimale acceptatie: door een specifieke aanpassing van de brokken voor honden van zeer kleine rassen Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond Royal Canin X-Small Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Natvoer voor Royal Canin X-Small Adult vind je hier: Royal Canin Mini Adult (Zooplus.nl)

Royal Canin X-Small Adult hondenvoer is een complete droogvoeding voor volwassen kleine honden van 10 maanden tot 8 jaar met een volwassen gewicht tot 4 kilo. * Ondersteunt de gezondheid van de urinewegen * Zeer smakelijke, kleine brokjes * Draagt bij aan een gezonde darmpassage (Brekz.nl)





Categorie
EAN(s)
3182550793735
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin X-Small Adult - 3 kg
€ 21,75
Thuiswinkel Waarborg
3 kg Royal Canin X-Small Adult Hondenvoer
€ 22,98
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin X-Small Adult 3 KG
€ 24,59
Royal Canin X-Small Adult hondenvoer 3 kg
€ 25,90