Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Sterilised 37 10 kg
Thursday, 28 March 2024

Royal Canin Sterilised 37 10 kg

72,750 - 144,990
Bestel nu direct voor € 72,75

Royal Canin Sterilised 37 kattenvoer is een volledige en uitgebalanceerde voeding voor gesteriliseerde/gecastreerde volwassen katten vanaf 1 jaar. * Heeft een aangepast energiegehalte en minder vet * Draagt bij aan gezonde urinewegen * Bevordert hoogwaardige kwaliteit van de spiermassa (Brekz.nl)

Ook na een castratie of sterilisatie als haar energiebehoefte is veranderd, heeft je kat een goede voeding nodig om gezond te blijven. ROYAL CANIN® Sterilised 37 is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw gecastreerde of gesteriliseerde kat in gedachten en helpt haar gezondheid te ondersteunen. Na de castratie of sterilisatie neemt de energiebehoefte van jouw kat af. Daarom is het belangrijk dat jouw kat een voeding voorgezet krijgt die hiermee rekening houdt. De specifieke voedingsstoffen in ROYAL CANIN® Sterilised 37 helpen je kat haar ideale gewicht te behouden. Daarnaast bevat ROYAL CANIN® Sterilised 37 een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen die helpt de gezonde urinewegen te ondersteunen. Voor een gecastreerde of gesteriliseerde kat is het helemaal belangrijk haar gezonde gewicht te behouden. ROYAL CANIN® Sterilised 37 is verrijkt met L-carnitine. Het hoge eiwitgehalte helpt je kat haar spiermassa te behouden. ROYAL CANIN® Sterilised 37 is ook beschikbaar als natvoer in een overheerlijke saus, smakelijke gelei of luchtige mousse. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Royal Canin Sterilised 37 in één overzicht: Hoogwaardig droogvoer voor volwassen gesteriliseerde katten De uitgebreide formule voor gewichtsregulering van uw gesteriliseerde stubtijger zorgt voor wendbaarheid De speciaal aangepaste brokken zijn uitstekend om te kauwen en kunnen de kaakspier nog steeds bevorderen. Behoud van het ideale gewicht: aangepaste hoeveelheid energie en matig vetgehalte kan gewichtstoename voorkomen Bevordering van spiermassa: door een verhoogd eiwitgehalte (37%) dat kan bijdragen aan spieronderhoud Ondersteunt de spijsvertering: met LIP-eiwitten, die van bijzonder hoge kwaliteit zijn Voorkomt urinestenen: het aangepaste mineraalgehalte kan de gezondheid van nieren en urinewegen bevorderen Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Sterilised 37 eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Het bijpassende natvoer voor Royal Canin Sterilised 37 droogvoer: Royal Canin Sterilised in Saus Royal Canin Sterilised in Gelei (Zooplus.nl)

Royal Canin Sterilised 37 - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw gecastreerde kat Ook na een castratie of sterilisatie als haar energiebehoefte is veranderd, heeft je kat een goede voeding nodig om gezond te blijven. Sterilised 37 van Royal Canin is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw gecastreerde of gesteriliseerde kat in gedachten en helpt haar gezondheid te ondersteunen. Voor een sterk en gezond lichaam Na de castratie of sterilisatie neemt de energiebehoefte van je kat af. Daarom is het belangrijk dat je kat een voeding voorgezet krijgt die hiermee rekening houdt. De specifieke voedingsstoffen in Royal Canin Sterilised 37 helpen je kat haar ideale gewicht te behouden. Daarnaast bevat Sterilised 37 een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen die helpt de gezonde urinewegen te ondersteunen. Voor een gecastreerde of gesteriliseerde kat is het helemaal belangrijk haar gezonde gewicht te behouden. Deze brok is verrijkt met L-carnitine. Het hoge eiwitgehalte helpt je kat haar spiermassa te behouden. Royal Canin Sterilised 37 is ook beschikbaar als natte voeding in een overheerlijke saus of in een smakelijke gelei. Volg de voedingsrichtlijnen van Royal Canin als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Sterilised 37 eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Sterilised 37 is verkrijgbaar in 400 gr, 2 kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Sterilised 37 Sterilised 37 van Royal Canin is lekkere voeding die speciaal is afgestemd op volwassen katten vanaf 1 jaar, die gesteriliseerd of gecastreerd zijn. Als je kat gesteriliseerd of gecastreerd is, heeft hij minder calorieën nodig. Vaak blijft de eetlust hetzelfde of wordt het nog meer. Dit uitgebalanceerde voer is dan de ideale oplossing. Als eerste helpt dit voer de gezonde urinewegen te ondersteunen. Ten tweede draagt het eiwitgehalte bij om de spiermassa op peil te houden. Ten derde zorgt het uitgebalanceerde voer ervoor dat jouw gesteriliseerde of gecastreerde kat op gewicht blijft. Eigenschappen Hoger eiwitgehalte helpt de spiermassa op peil te houden Helpt jouw gesteriliseerde of gecastreerde kat een gezond gewicht te behouden door een verlaagd vetgehalte en betere vetverbranding. Geeft ondersteuning aan de urinewegen door de controle van de pH-waarde in de urine. Geschikt voor Volwassen gesteriliseerde of gecastreerde katten vanaf 1 jaar Smaak Gevogelte Inhoud 400 g, 2, 4 of 10 kg Samenstelling Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten, plantaardige vezels, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, rijst, tarwe, bietenpulp, maïsgluten, gist en delen daarvan, mineralen, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, sojaolie. Analytische bestanddelen Ruw vet: 12,00 %, Ruwe as: 8,20 %, Ruwe celstof: 6,20 %, Ruw eiwit: 37,00 % Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 19000,00 IE/kg, Vitamine D3: 1000,00 IE/kg, E1 (ijzer): 31,00 mg/kg, E2 (jodium): 3,10 mg/kg, E4 (koper): 10,00 mg/kg, E5 (mangaan): 41,00 mg/kg, E6 (zink): 122,00 mg/kg, E8 (selenium): 0,05 mg/kg, L-carnitine: 100,00 mg/kg (Medpets.nl)



Categorie
EAN(s)
3182550737623
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Regular Sterilised 37 kattenvoer 10 kg
€ 72,75
Thuiswinkel Waarborg
10kg Sterilised 37 Royal Canin Kattenvoer droog
€ 73,49
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sterilised 37 - Kattenvoer - 10 kg
€ 78,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sterilised 37 - Kattenvoer - 10 kg
€ 78,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sterilised 37 - 10 kg
€ 84,95