Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Mini Adult 8 kg
Friday, 29 March 2024

Royal Canin Mini Adult 8 kg

45,790 - 133,950
Bestel nu direct voor € 45,79

Royal Canin Mini Adult - Hondenvoer - 8 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw kleine volwassen hond Ook nu jouw kleine hond volwassen is geworden, blijft een uitgebalanceerde voeding belangrijk ter ondersteuning van zijn gezondheid. Mini Adult van Royal Canin is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw kleine volwassen hond in het achterhoofd, en is geschikt voor kleine honden vanaf een leeftijd van 10 maanden en een lichaamsgewicht van maximaal 10 kilogram. Voor een sterk en gezond lichaam Honden van een klein ras hebben over het algemeen een hoge energiebehoefte. Mini Adult is speciaal samengesteld met voedingsstoffen die daaraan tegemoet komen en helpt hem een gezond gewicht te behouden. De voeding bevat L-Carnitine. Sommige kleine honden zijn kieskeuriger dan anderen. Deze voeding is extra smakelijk door een selectie van exclusieve aroma's, die zelfs de meest kieskeurige eter wel zullen bevallen. Mini Adult is daarnaast verrijkt met voedingsstoffen die de gezondheid van de huid en vacht helpen ondersteunen. De Omega 3-vetzuren, zoals EPA en DHA, dragen bij aan het behoud van een glanzende, gezonde vacht. Omdat ook bij honden smaken verschillen is deze voeding ook beschikbaar als natvoer in een overheerlijke jus. Volg de voedingsrichtlijnen van Royal Canin als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Mini Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Mini Adult is verkrijgbaar in 800 gr, 2 kg, 4 kg en 8 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Mini Adult hondenvoer is een hoogwaardige, complete droogvoeding voor kleine honden van 10 maanden tot 8 jaar met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kilogram. * Bevat een aangepast energiegehalte * Zeer smakelijke voeding, ook voor kieskeurige eters * Helpt de botten gezond en sterk te houden (Brekz.nl)

Royal Canin Mini Adult is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw kleine volwassen hond in het achterhoofd, en is geschikt voor kleine honden vanaf een leeftijd van 10 maanden en een lichaamsgewicht van maximaal 10 kilogram. Honden van een klein ras, zoals de jouwe, hebben over het algemeen een hoge energiebehoefte. Royal Canin Mini Adult is speciaal samengesteld met voedingsstoffen die daaraan tegemoet komen en helpt hem een gezond gewicht te behouden. Sommige kleine rashonden zijn kieskeuriger dan anderen. Royal Canin Mini Adult is extra smakelijk door een selectie van exclusieve aroma’s, die zelfs de meest kieskeurige eter wel zullen bevallen. Royal Canin Mini Adult is daarnaast verrijkt met voedingsstoffen die de gezondheid van de huid en vacht helpen ondersteunen. Omdat ook bij honden smaken verschillen is Royal Canin Mini Adult ook beschikbaar als natvoer in een overheerlijke jus. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Royal Canin Mini Adult in een overzicht: • Uitgebalanceerd droogvoer voor kleine honden vanaf 10 maanden Evenwichtig recept De aanwezige voedingsstoffen en eiwitten kunnen bijdragen aan het maximale welzijn. Klein maar fijn De brokken zijn in vorm en grootte, aangepast aan de kleine en smalle kaken van jouw hond. Evenwichtig energieniveau: door een gebalanceerde energie-inhoud Licht verteerbaar: speciaal geselecteerde eiwitten kunnen het gezonde metabolisme ondersteunen Gewichtscontrole: L-carnitine kan het vetmetabolisme stimuleren Exclusieve aroma's: verhoogt de acceptatie bij veel honden Huid- en vachtgezondheid: kan worden ondersteund door omega-3-vetzuren Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond Royal Canin Mini Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Mini Adult: Royal Canin Mini Adult (Zooplus.nl)

Royal Canin Mini Adult Kleine hondjes hebben veel energie en in al die enthousiasme kunnen ze soms wat extra energie gebruiken. Speciaal voor deze hondjes is er Mini Adult van Royal Canin. Dit droogvoer is speciaal samengesteld voor honden van een klein ras tot 10 kg. Door het aangepaste energiegehalte draagt het voer bij aan het behoud ideale lichaamsgewicht. Eigenschappen Smakelijk droogvoer voor honden van een klein hondenras tot 10 kg Draagt bij aan het verminderen van tandplak en het vormen van tandsteen Ondersteunt een gezonde huid en het krijgen van een mooie glanzende vacht De brokgrootte is speciaal aangepast voor kleine kaken Het aangepaste energiegehalte draagt bij aan het behouden van het ideale lichaamsgewicht van je kleine viervoeter Geschikt voor Honden van een klein hondenras tot 10 kg van 10 maanden tot 8 jaar oud Smaken Gevogelte, rund en varken Inhoud 800 g 2 kg 4 kg 8 kg Samenstelling Maïs, maïsmeel, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, gedehydreerd runder-en varkenseiwit*, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, Maïsgluten, bietenpulp, rijst, tarwe, isolaat van plantaardige eiwitten*, mineralen, visolie, sojaolie, gist en delen daarvan, Fructo-Oligo-Sacchariden. Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 27,0% - Ruwe celstof: 1,3% - Ruw vet: 16,0% - Ruwe as: 6,8% - Metaboliseerbare energie: 3.920kcal/kg. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 22.000IE, Vitamine D3: 1.000IE, E1 (IJzer): 39mg, E2 (Jodium): 3,1mg, E4 (Koper): 12mg, E5 (Mangaan): 51mg, E6 (Zink): 138mg, E8 (Selenium): 0,1mg, L-carnitine: 50,0mg-Conserveermiddelen-Antioxidanten. (Medpets.nl)







Categorie
EAN(s)
3182550716888; 3182551055740
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Adult 8 KG
€ 45,79
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Adult - Hondenvoer - 8 kg
€ 45,99
Royal Canin Mini Adult hondenvoer 8 kg
€ 46,49
Thuiswinkel Waarborg
8kg Mini Adult Royal Canin Size Hondenvoer
€ 46,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Adult - 8 kg
€ 49,75
Royal Canin - Mini Adult
€ 51,99