Royal Canin Fibre Response Hond 7,5 kg

56,780 - 67,750
Bestel nu direct voor € 56,78

Maag-darmziekten komen bij honden vaak voor, de soort behandeling richt zich daarbij op de symptomen en de oorzaken van de ziekten en daarom heeft het compleet dieetvoer een specifieke receptuur nodig. Royal Canin Veterinary Gastro Intestinal High Fibre is dieetvoer, dat kan worden ingezet ter behandeling van volwassen honden met maag-darmziekten, die een voeding met een verhoogd vezelgehalte nodig hebben. Bij dieren, die lijden aan een dikke darmontsteking kan een hoog aandeel aan vezels de spijsverteringsfunctie verbeteren en de darmpassage reguleren. Het droogvoer bestaat uit dieetbrokken en helpt de gezondheid van je hond te ondersteunen. Intestinale fermentatieprocessen kunnen dankzij eiwitten met een hoge verteerbaarheid worden verminderd, FOS bevordert tegelijkertijd een evenwichtige darmflora. De omega-3-vetzuren EPA en DHA in het droogvoer kunnen helpen ontstekingsprocessen in de darm te reduceren. Het immuunsysteem kan door een gepatenteerd antioxidantencomplex worden ondersteund, wat ook kan helpen, de cellen tegen aanvallen van agressieve stofwisselingsproducten te beschermen. Algemene informatie: Vraag advies aan je dierenarts voordat je deze voeding gebruikt of de voedingsperiode verlengt. Wanneer je jouw hond veterinaire voeding geeft, moet je regelmatig je dierenarts raadplegen voor controles. Als de gezondheid van je hond verslechtert, vraag dan onmiddellijk advies aan een dierenarts. Specifieke producteigenschappen: Hoge verteringsgarantie: licht verteerbare eiwitten (tarwegluten) kunnen intestinale fermentatieprocessen verminderen. Fermenteerbare vezels (bietenpulp, FOS) ondersteunen een evenwichtige darmflora. Hoog vezelaandeel: vezels kunnen de spijsverteringsfunctie bij dieren bevorderen, die last hebben van een dikke darmontsteking en kunnen de darmpassage ondersteunen. EPA/DHA: eicosapentaeenzuur (EPA) en dokohexaeenzuur (DHA) zijn lange-keten-vetzuren van het type omega-3. Deze kunnen helpen om ontstekingsprocessen in de darm te reduceren. Bescherming door antioxidanten: de gepatenteerde antioxidantencombinatie (vitamine C en E, luteïne en taurine) kan helpen, de lichaamscellen tegen aanvallen van agressieve stofwisselingsproducten te beschermen en het immuunsysteem te ondersteunen. Bekijk ook het gehele assortiment Royal Canin Veterinary. (Zooplus.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal High Fibre hondenvoer is een complete voeding die uw dierenarts kan aanraden wanneer uw hond problemen heeft met zijn spijsvertering. * Ondersteunt de spijsvertering * Hoog vezelgehalte * Beschermt gezond weefsel (Brekz.nl)

Royal Canin Gastrointestinal High Fibre Royal Canin Fibre Response hond is dieetvoeding verrijkt met specifieke vezels als bietenpulp, Fructo-Oligo- Sacchariden (FOS), Manno-Oligo Sacchariden (MOS) en psyllium. Royal Canin Gastrointestinal High Fibre helpt het evenwicht van de darmflora te herstellen. De vezels remmen de groei van schadelijke, ziekteverwekkende bacteriën en ondersteunen de darmfunctie. Daarnaast bevorderen voedingsvezels de passage van voeding door de darmen en dragen ze bij aan de kwaliteit van de ontlasting. Daarom wordt voor dieren die last hebben van constipatie vaak een voeding met een hoog vezelgehalte voorgeschreven. Indicaties: Colitis (dikke-darmontsteking), die verbetert door een verhoogd vezelgehalte in de voeding. Stress, diarree Acute en chronische constipatie Aandoeningen waarbij een hoog een vezelgehalte gewenst is Eigenschappen: De combinatie van bijzonder goed verteerbare eiwitten, rijst, speciale voedingsvezels en visolie in Royal Canin Gastrointestinal High Fibre hond zorgt voor een evenwichtige darmflora en een optimale verteerbaarheid. De vezels verbeteren de passage, binden schadelijke stoffen in de dikke darm en bevorderen de gezondheid van de dikke darm door vetzuren zo te bewerken dat ze als voedingsbron voor het slijmvlies in de dikke darm kunnen dienen. De omega-3-vetzuren EPA en DHA dragen bij aan de gezondheid van het maag-darmkanaal. De specifieke combinatie van synergetisch werkende antioxidanten (vit. C, vit. E, taurine en luteïne) draagt bij aan de neutralisatie van vrije radicalen. Gebruik: Hoelang de voeding gegeven dient te worden, hangt af van de ernst van de maag-darm symptomen. Overleg dit daarom altijd met uw dierenarts. Niet gebruiken bij: Royal Canin Gastrointestinal High Fibre is niet geschikt bij maag-darmaandoeningen waarbij geen passage van ontlasting meer mogelijk is of waar sprake is van (partiële) intestinale obstructie. Ook wordt de voeding afgeraden bij honden met een megacolon. Samenstelling Rijst, plantaardige vezels, gedehydreerde gevogelteeiwitten, dierlijke vetten, maïs, maïsgluten, tarwe, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, gedehydreerd varkenseiwit, tarwegluten*, bietenpulp, sojaolie, visolie, gist, psylliumschillen en -zaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), eipoeder, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 23%, ruw vet: 16%, ruwe celstof: 11,1%, ruwe as: 7,3%. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 11300 IE/kg, Vitamine D3: 1000 IE/kg, E1 (ijzer): 42 mg/kg, E2 (jodium): 3,30 mg/kg, E4 (koper): 8 mg/kg, E5 (mangaan): 55 mg/kg, E6 (zink): 180 mg/kg, E8 (selenium): 0,08 mg/kg. Voor de kat heeft Royal Canin een aparte variant ontwikkeld: Royal Canin Fibre Response kat. (Medpets.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550771214
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Fibre Response - Hondenvoer - 7,5 kg
€ 56,78
Thuiswinkel Waarborg
7,5 kg Gastro Intestinal High Fibre Royal Canin Veterinary Hondenvoer
€ 62,99
Royal Canin Veterinary Gastrointestinal High Fibre hondenvoer 7,5 kg
€ 66,75
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Gastrointestinal High Fibre hond (FR 23) 7.5 kg
€ 67,75