Royal Canin Chihuahua 28 Adult 3 kg

22,990 - 44,490
Bestel nu direct voor € 25,32

De Chihuahua is de kleinste hond ter wereld. Zijn kleine formaat maakt hem een zeer populaire metgezel, die vaak als huishond wordt gehouden en geschikt is als sociale en gezelschapshond dankzij zijn volgzame, attente en temperamentvolle aard. Met zijn compacte lichaamsbouw toont hij zich lichtvoetig en levendig. Zijn voeding vereist speciale aandacht. Daarom ondergaan alle Royal Canin producten een uitgebreide kwaliteitscontrole om een optimale voedingskwaliteit te garanderen en te voldoen aan de individuele voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Royal Canin Chihuahua Adult in één oogopslag: Compleetvoer voor Chihuahuas vanaf de 8e levensmaand Afgestemd op de voedingsbehoeften van dit ras Geselecteerde ingrediënten: kunnen gezondheid en welzijn bevorderen en zorgen voor de hoogste acceptatie Tandgezondheid: ondersteund door calciumreinigers die de vorming van plaque kunnen verminderen Gecontroleerde stoelgang: goed verteerbare ingrediënten kunnen het volume van de ontlasting verminderen en de geur van de ontlasting verminderen Rijk aan voedingsstoffen: kan de spijsvertering helpen De vorm, grootte en textuur van de brokken zijn exclusief ontwikkeld voor de kleine kaak van de Chihuahua. Een chihuahua kan de brokken gemakkelijk oppakken en zonder problemen kauwen. Droog- en natvoer kunnen worden gecombineerd. Het droogvoer bevat een hoge voedingsstofconcentratie, kan de tandgezondheid ondersteunen en positieve gezondheidsresultaten bevorderen. Het natvoer heeft van nature een hoger vochtgehalte en kan daardoor de gezondheid van de urinewegen en een ideaal gewicht ondersteunen. Meer informatie over natvoer vind je hier: Royal Canin Breed Chihuahua Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. (Zooplus.nl)

Royal Canin Chihuahua Adult Royal Canin Chihuahua Adult is speciaal ontwikkeld om de eetlust van jouw volwassen Chihuahua te vergroten. Jouw kleine hond zal helemaal dol op dit droogvoer worden. Dit voer is namelijk bijzonder smakelijk door de zorgvuldig geselecteerde aroma's. Daarnaast is de brokgrootte speciaal gemaakt voor de grootte van de kaken van je volwassen Chihuahua vanaf 8 maanden. De Chihuahua adult van Royal Canin zorgt ook voor minder ontlasting en minder vieze geurtjes. Dit komt door de zorgvuldig uitgekozen ingrediënten die de spijsvertering en de darmflora ondersteunen. Daarnaast ondersteunt deze voeding de vermindering van tandplak en tandsteen van Chihuahuas. Eigenschappen Speciale hondenbrokken voor volwassen honden van het ras Chihuahua De brok bevat voedingsstoffen die bijdragen aan een gunstige darmflora en spijsvertering Bijzonder smakelijk door de met zorg geselecteerde aroma's Specifieke voedingsstoffen die de vorming van tandplak en tandsteen tegengaan Geschikt voor Volwassen honden van het ras Chihuahua vanaf 8 maanden oud Smaak Gevogelte Inhoud 500 g, 1,5 kg of 3 kg Samenstelling Rijst, maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, plantaardige vezels, mineralen, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). Analytische bestanddelen Ruw vet: 16%, ruwe as: 5,10%, ruwe celstof: 2,10 %, ruw eiwit: 28,00%, Natriumtripolyfosfaat: 3,50 g. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 30500 IE/kg, Vitamine D3: 800 IE/kg, E1 (ijzer): 43 mg/kg, E2 (jodium): 4,30 mg/kg, E4 (koper): 13 mg/kg, E5 (mangaan): 56 mg/kg, E6 (zink): 140 mg/kg, E8 (selenium): 0,09 mg/kg. (Medpets.nl)

Royal Canin Chihuahua Adult - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Chihuahua Als het op de gezondheid van jouw volwassen Chihuahua aankomt, is voeding een belangrijke factor. Een complete en uitgebalanceerde voeding vol met voedingsstoffen die zijn gezondheid ondersteunen, is onontbeerlijk. Royal Canin Chihuahua Adult is geschikt voor Chihuahua's van 8 maanden en ouder, en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je Chihuahua in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding Het is niet ongewoon dat kleine hondjes zoals de Chihuahua kieskeurig van aard zijn. Als je Chihuahua weer eens mistroostig naar zijn eten zit te kijken, weet dan dat deze formule speciaal is ontwikkeld voor kieskeurige eters. Royal Canin Chihuahua Adult is zeer smakelijk en zal zelfs de eetlust van de meest kieskeurige Chihuahua bevredigen, dankzij de combinatie van deze drie factoren: * De aangepaste grootte en vorm van de brokjes * De exclusieve samenstelling * De selectieve smaak De grootte en vorm van de brokjes zijn aangepast aan de kleine kaken van de Chihuahua. De brokjes zijn gemakkelijk op te pakken en te kauwen. Daarnaast helpen de voedingsstoffen de goede darmpassage ondersteunen, wat helpt de hoeveelheid en geur van de ontlasting te verminderen. De calciumvangers helpen de vorming van tandsteen te verminderen. Omdat ook bij honden smaken verschillen, is Royal Canin Chihuahua Adult ook verkrijgbaar als zacht en smakelijk natvoer. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Chihuahua Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Chihuahua Adult is verkrijgbaar in 500 gr, 1,5 kg en 3 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Chihuahua adult is uitgebalanceerde, gezonde voeding voor de Chihuahua. Het zijn actieve hondjes met veel energie die daardoor aangepaste voeding nodig hebben. Ook hebben ze kleine tanden en kaken, waardoor niet... (Dierenwinkelxl.nl)

Categorie
EAN(s)
3182550747820
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Chihuahua 3 KG
€ 25,32
Thuiswinkel Waarborg
3kg Chihuahua Adult Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 25,98
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Chihuahua Adult - 3 kg
€ 28,10
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Chihuahua Adult - Hondenvoer - 3 kg
€ 28,94
Royal Canin - Chihuahua Adult 28
€ 28,99